Мария Костадинова

Електронни спортове в Уинбет

електронни спортове в уинбет

Електронните спортове са сравнително нова дисциплина, която пренесе света на гейминга на ново ниво. Тя тепърва добива популярност в международен план, а отскоро се предлага и като поле за залагания от по-иновативните букмейкъри. WINBET е един от тях и в този материал ще разгледаме какви възможности ще намерите на сайта на компанията.

Заложете на еСпортове


На Какви Електронни спортове Можем да Заложим?


WINBET Раздел с еСпортове

Електронни спортове се наричат официално провежданите мащабни турнири, в които участници се състезават в най-популярните по света електронни забавления, каквито са баталните симулации, стратегиите и стрелковите игри.

Тази дисциплина е плод на развитието на гейминг културата в световен мащаб. Първото подобно първенство е организирано в САЩ през 2005 г. Макар, че бе посрещнато със скептицизъм и дори насмешка от критиците си, то постави началото на нова дисциплина.

През следващото десетилетие различни гейминг федерации поеха нещата в свои ръце. В момента те сътрудничат помежду си и успяват да поддържат свързана ранглиста на играчите и отборите, които се включват в състезанията. Мероприятията се превърнаха в ежегодни дългоочаквани събития. Подобни се провеждат в САЩ, Китай, Япония, Бразилия, Западна Европа, а отскоро привлякоха интереса и на Централна и Източна Европа.

Както се очакваше, сравнително новите дисциплини влязоха в полезрението и на по-напредничавите букмейкъри, които побързаха да предложат ново поле за залози на своите клиенти.

Разделът с електронни спортове на WINBET е много добре структуриран и предлага наистина лесна и удобна навигация.

  • За да го достигнете е нужно да изберете „Спорт“ от централната лента за навигация.
  • В лявата част на екрана ви ще се появи вертикален списък с всички спортове, налични на сайта. Ще откриете „Е-спортове“, като скролнете надолу в листата.
  • Когато маркирате подраздела, в падащото му меню ще видите, че букмейкърът е разделил селекциите в няколко групи, според заглавията на игрите, в които ще се състезават участниците. Сред тях са: Counter Strike, King of Glory, Rainbow Six, Dota, League of Legends и Star Craft.

Дори на пръв поглед да ви се стори, че изборът не е голям, това не е съвсем така. Чрез тези заглавия букмейкърът е обхванал трите основни типа забавления, които са най-популярни в гейминг средите.


Какви е-пазари има в WINBET?

Пазарите на електронни игри в Уинбет са нещо наистина вълнуващо, ако обичате този тип забавления. Имайте предвид обаче, че тук няма да откриете стандартните спортни пазари. Ако никога в живота си не сте се потапяли в атмосферата на най-популярните компютърни заглавия, пазарите може да ви се сторят дори странни, тъй като те са тясно обвързани с естеството на играта. Вижте някои от по-интересните предложения по-долу:

Counter StrikeDotaLeague Of LegendsStar Craft
Първа кръвАзиатски ХендикапАзиатски Над / ПодМачбет
Първи пистолетен рундПобедител първа картаПобедител първа картаАзиатски хендикап
Първа карта – 3 възможностиПърва карта – първа кулаПърва кръвПобедител първа карта
Първа карта – Общо рундовеПърва карта – първи щитПърва карта – първи драконКраен резултат

Електронни Спортове на Живо в Сайта на WINBET


WINBET Залози на живо на еСпортове

Като един от най-големите професионалисти на българския пазар за спортни залагания, Уинбет е вложил доста усилия и средства да предложи атрактивна секция с еСпортове. Изключително добро впечатление прави фактът, че тези дисциплини са достъпни и за залози в реално време. Това ще рече, че любителите на еДисциплините също ще могат да усетят тръпката от играта на живо и да запишат евентуален успех с високите коефициенти.

Въпреки любопитните пазари, които понякога включват бараки и дракони, залозите на е-спортове не се правят по по-различен начин от останалите прогнози. Необходимо е единствено да набележите селекциите и пазарите, които ви вълнуват. Остава само да маркирате избраните коефициенти. Предположението ви ще се появи автоматично върху електронния фиш в дясната част на екрана ви. Добрата новина е, че електронните спортове също ще ви позволят да поставите множествен залог.


Мобилни Залози на еСпортове в WINBET


WINBET Мобилни Залози на еСпортове

Към момента този букмейкът не е решил да инвестират в разработването на отделни приложения за Android или iOS, но трябва да вметнем, че мобилната версия на WINBET по нищо не отстъпва на отделните апликации. Ако сте на път или просто предпочитате да ползвате телефона или таблета си, олекотената платформа на Уинбет ще ви даде достъп до всички дисциплини, пазари и функции. Електронните спортове не правят изключение. В случай, че обичате да се забавлявате с тях, ще може да заложите на някоя от срещите както предварително, така и в реално време. Функцията за кеш аут също е достъпна, а по време на мача ще може да следите случващото се чрез интерактивната схема на сайта.


Важи ли WINBET Начален бонус за еСпортове

WINBET цели да приветства в платформата си всички фенове на електронните спортове и по тази причина стартовият бонус може да бъде използван и на тези дисциплини. Условията по усвояването му за еСпортове по нищо не се отличават от правилата, разписани за залозите на стандартните дисциплини. Същото важи и за останалите спортни бонус на WINBET, които не изключват електронните спортове.


Защо да изберете WINBET за е-залози?

Ако обичате компютърни игри или просто искате да пробвате различно поле за прогнози, електронните спортове са правилният избор, а WINBET – точното място да ги изпробвате. Предлагаме ви пет причини, които ще ви убедят:

  • Оптимално структуриран е-раздел. Препоръчваме ви да разгледате сайта на букмейкъра и сами ще се убедите, че няма да се наложи да губите време в разучаването му.
  • Може да направите множествен залог на е-спортове, а тази опция не е достъпна при всички букмейкъри.
  • Следят се наистина много първенства.
  • Предлагат се интригуващи пазари.
  • Коефициентите са доста атрактивни.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 12 януари 2018, последна промяна на 14 юли 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X