Електронни спортове в Уинбет

електронни спортове в уинбет

Въведение

Електронните спортове са сравнително нова дисциплина, която пренесе света на гейминга на ново ниво. Тя тепърва добива популярност в международен план, а отскоро се предлага и като поле за залагания от по-иновативните букмейкъри. WINBET е един от тях и в този материал ще разгледаме какви възможности ще намерите на сайта на компанията.

Посетете Winbet

 

Какво представляват електронните спортове?

Електронни спортове се наричат официално провежданите мащабни турнири, в които участници се състезават в най-популярните по света електронни забавления, каквито са баталните симулации, стратегиите и стрелковите игри.

Тази дисциплина е плод на развитието на гейминг културата в световен мащаб. Първото подобно първенство е организирано в САЩ през 2005 г. Макар, че бе посрещнато със скептицизъм и дори насмешка от критиците си, то постави началото на нова дисциплина.

През следващото десетилетие различни гейминг федерации поеха нещата в свои ръце. В момента те сътрудничат помежду си и успяват да поддържат свързана ранглиста на играчите и отборите, които се включват в състезанията. Мероприятията се превърнаха в ежегодни дългоочаквани събития. Подобни се провеждат в САЩ, Китай, Япония, Бразилия, Западна Европа, а отскоро привлякоха интереса и на Централна и Източна Европа.

Както се очакваше, новата дисциплина влезе в полезрението и на по-напредничавите букмейкъри, които побързаха да предложат ново поле за залози на своите клиенти.

 

Какви е-спортове предлага Уинбет и как да ги достъпите?

Разделът с електронни спортове на WINBET е много добре структуриран и предлага наистина лесна и удобна навигация.

 1. За да го достигнете е нужно да изберете „Спорт“ от централната лента за навигация.
 2. В лявата част на екрана ви ще се появи вертикален списък с всички спортове, налични на сайта. Ще откриете „Е-спортове“, като скролнете надолу в листата.
 3. Когато маркирате подраздела, в падащото му меню ще видите, че букмейкърът е разделил селекциите в четири групи, според заглавията на игрите, в които ще се състезават участниците. Те са: Counter Strike, Dota, League of Legends и Star Craft. Дори на пръв поглед да ви се стори, че изборът не е голям, това не е съвсем така. Чрез тези заглавия букмейкърът е обхванал трите основни типа забавления, които са най-популярни в гейминг средите. В допълнение трябва да подчертаем, че Уинбет следи наистина много турнири, организирани от различните федерации:
  • ELEAGUE: Major: Boston 2018
  • WESG 2017 Asia Pacific Finals
  • ESL One – Katowice 2018
  • StarLadder i-League Invitation #4
  • LCK, Спринт Сплит
  • LCS, Европа, Спринт Сплит
  • ЛПЛ, Пролетен сезон
  • GSL Season 1 Code S
  • Oceanic Championship 5
 

Какви е-пазари има в WINBET?

Пазарите на електронни игри в Уинбет са нещо наистина вълнуващо, ако обичате този тип забавления. Имайте предвид обаче, че тук няма да откриете стандартните спортни пазари. Ако никога в живота си не сте се потапяли в атмосферата на най-популярните компютърни заглавия, пазарите може да ви се сторят дори странни, тъй като те са тясно обвързани с естеството на играта. Вижте някои от по-интересните предложения по-долу:

Counter StrikeDotaLeague Of LegendsStar Craft
Първа кръвАзиатски ХендикапАзиатски Над / ПодМачбет
Първи пистолетен рундПобедител първа картаПобедител първа картаАзиатски хендикап
Първа карта – 3 възможностиПърва карта – първа кулаПърва кръвПобедител първа карта
Първа карта – Общо рундовеПърва карта – първи щитПърва карта – първи драконКраен резултат
 

Как да заложите на е-спорт в Уинбет?

извършване на залог при електронни спортове
Преглед от страницата за извършване на залог в Уинбет

Въпреки любопитните пазари, които понякога включват бараки и дракони, залозите на е-спортове не се правят по по-различен начин от останалите прогнози. Необходимо е единствено да набележите селекциите и пазарите, които ви вълнуват. Остава само да маркирате избраните коефициенти. Предположението ви ще се появи автоматично върху електронния фиш в дясната част на екрана ви. Добрата новина е, че електронните спортове също ще ви позволят да поставите множествен залог.

 

Защо да изберете WINBET за е-залози?

Ако обичате компютърни игри или просто искате да пробвате различно поле за прогнози, електронните спортове са правилният избор, а WINBET – точното място да ги изпробвате. Предлагаме ви пет причини, които ще ви убедят:

 • Оптимално структуриран е-раздел. Препоръчваме ви да разгледате сайта на букмейкъра и сами ще се убедите, че няма да се наложи да губите време в разучаването му.
 • Може да направите множествен залог на е-спортове, а тази опция не е достъпна при всички букмейкъри.
 • Следят се наистина много първенства.
 • Предлагат се интригуващи пазари.
 • Коефициентите са доста атрактивни.

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *