Залози на футбол от Winbet

залози на футбол в Winbet

Едва ли има човек, който да не е наясно колко обичан е футболът в Европа. Той е предпочитан и от феновете на спортни прогнози, затова всеки букмейкър се стреми да предлага атрактивни възможности в тази област. В следващите редове ще разгледаме какви опции ще откриете в Уинбет.

Посетете Winbet


Как да стигнете до футболните прогнози?

Популярността на футбола в Winbet си личи в цялостната визия, която има сайтa им. Когато навигирате сред различните спортни раздели и опции, той ви излиза на челно място по подразбиране. Има два начина, по които може да стигнете до футболните прогнози. Предлагаме ви да прочетете повече за всеки от тях.

От менюто със спортове
Препоръчваме първия вариант на хората, които се интересуват от конкретно първенство и желаят да проследят само събитията в него. В този случай трябва да изберете раздел „Спорт“ от централната лента за навигация, след което в лявата част на екрана ви ще се появи менюто с различните спортове, предлагани от Уинбет. Футболът е на едно от първите места, така че няма да ви е трудно да го достигнете. Щом го маркирате, едно под друго ще видите изброени всички първенства, които букмейкърът следи. Когато направите своя избор, пред вас ще се появят събитията, които се очакват в дадения турнир.

От основния екран на Winbet
Онези от вас, които нямат любима дивизия, а просто обичат да залагат на всякакви футболни събития, могат да подходят към сайта по друг начин. Необходимо е да заредите основната спортна страница на Уинбет и да разгледате трите подраздела, в които е организирана информацията – На живо Сега, ТОП Залози и Предстоящи. Във всеки от тях по подразбиране ще ви се заредят футболните предложения.

секция на живо сега в Winbet
Изглед от секция „На живо сега“ в сайта на winbet.bg

В секция „На живо сега“ ще може да направите справка за всички мачове, които букмейкърът следи на живо към дадения момент. Ако си харесате някой от тях, трябва само да го маркирате с мишката, за да разгледате какви възможности предлага срещата.

Winbet раздел с топ залози
Преглед на раздела „Топ залози“ в Уинбет

Таблицата с ТОП Залози е една от най-полезните функции на Уинбет. В нея ще откриете най-горещите футболни събития, които предстоят. Както вече се досещате, тези мачове ще ви предложат най-голямо разнообразие от пазари.

графа предстоящи в Winbet
Разглеждане на графа „Предстоящи“ в Winbet

Графата „Предстоящи“ ще ви държи информирани за всички срещи, които ще се проведат в настоящия ден. От тук може да си изберете селекция, за която даже не сте подозирали.

 

Кои футболни турнири ще намерите?

Дори най-запаленият футболен фен ще остане доволен от разнообразието, което ще открие в Уинбет. Компанията предлага за залози двубои от всички значими първенства. Едва ли ще срещнете събитие, отразено в световните спортни новини, за което да не сте имали възможност да играете. В допълнение букмейкърът следи и вътрешните турнири на редица страни. Ето част от футболните първенства, които ще намерите в сайта на Winbet:

 • Световна Купа
 • Шампионска Лига
 • Лига Европа
 • Africa Nations Championship
 • Копа Либертадорес
 • Torneo Fox Sport
 • Вътрешните първенства на страни като Австралия, Аржентина, Бразилия, Гърция, Германия, Австрия, Англия, Франция, Италия, Португалия, Белгия, Нова Зеландия, Холандия, Турция, Ямайка и Южна Африка.
 

Какви пазари предлага Уинбет?

пазари в Winbet
Преглед на пазарите в Уинбет

Букмейкърът няма да ви разочарова и по отношение на предлаганите пазари. За да видите допълнителните опции за прогноза, трябва да натиснете знака „+“, който се намира в края на всеки ред към избраното събитие. Колкото по-атрактивен е даден мач, толкова повече възможности за предположения ще намерите към него. В някои двубои от графата ТОП Прогнози, например, може да намерите над 550 опции. Това число е внушително и може да ви даде представа за разнообразието, което ще откриете при Winbet. Някои от предлаганите пазари са:

 • Гол/Без Гол
 • Нечетно/Четно 1во Полувреме
 • Точен Резултат
 • Точен Резултат Полувреме
 • Отбор да отбележи 1ви
 • Общ Брой Голове
 • Първи Голмайстор
 • Последен Голмайстор
 • Чиста Мрежа Домакин
 • Двата отбора да отбележат 2ро Полувреме
 

Как да заложите на футбол в Winbet?

 футболни заложи на живо в Уибет
Извършване на залог на футбол в winbet.bg

Процедурата за поставяне на футболен залог в сайта на Уинбет е наистина лесна. За целта е нужно да влезете в профила си и да разгледате опциите за прогнози по някои от описаните по-горе начини. Щом си харесате пазар и се спрете на конкретно предположение, ще бъде нужно само да маркирате прилежащия коефициент. Това автоматично ще изпрати прогнозата ви в електронен фиш, който ще се появи в дясната част на сайта. След като укажете сумата, която ще инвестирате, платформата ще изчисли за вас и възможните печалби. Имате шанс да изберете опцията „Система“, за да поставите прогнозите си в желаната корелация. Когато сте напълно доволни от създадения фиш, остава само да натиснете бутона „Заложи“.

 

Футбол на живо от Winbet

футбол на живо в Winbet
Изглед от секцията с футбол на живо

Една истински вълнуваща опция, която ще откриете на сайта на Уинбет, е възможността да залагате на футбол на живо. В този случай поставяте прогнози на мачове, които се следят в реално време от букмейкъра. Това ви дава достъп до някои специфични пазари, но най-хубавото е, че тръпката от играта е несравнима. Коефициентите към срещата са динамични и се променят постоянно, в зависимост от развоя на двубоя.

Залозите на живо може да откриете в основния екран на Winbet, в таблицата „На живо Сега“, за която ви споменахме преди малко. Ако искате да разгледате по-подробно раздела обаче, може да го отворите директно от централната лента за навигация – „На живо“. В лявата част ще видите меню, което автоматично ще се отвори в подраздел „Футбол“. В него ще откриете всички срещи, които текат в момента. Щом се спрете на някоя от тях и я маркирате, пред вас ще се появи интерактивна схема, в която може да следите развоя на събитията. Букмейкърът ще ви информира за всички важни моменти от мача като:

 • Нарушения
 • Атаки
 • Корнери
 • Картони
 • Голове

Заедно с това ще имате достъп до статистика с динамични данни от самата среща. Наличните пазари може да откриете под интерактивната схема. Процедурата по залагане тук е идентична с тази при останалите събития. Помнете обаче, че при прогнозите за събития на живо коефициентите се менят постоянно.

 

Защо да изберете Уинбет за футболни залози?

Всеки фен на залаганията има любими букмейкъри, при които обича да играе. Ако досега не сте опитвали да се забавлявате при Уинбет, непременно дайте шанс на тази компания. Предлагаме ви нашите ТОП 3 причини защо да залагате на футбол в сайта им:

 • Изключителното разнообразие от пазари е първото нещо, което искаме да ви изтъкнем. С Уинбет ще се радвате на много опции за залог и това не е така само при срещите от най-актуалните турнири. Компанията предлага избор и за мачовете от по-непопулярните първенства, а това е сериозен плюс.
 • Следят се много футболни срещи на живо и може да се убедите в това дори с бърза справка на сайта.
 • Уинбет е спонсор на редица футболни мероприятия и на отборите ЦСКА, ПОФК „Ботев – Враца“ и ФК „Дунав – Русе“.
Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 25 януари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X