Залози на виртуални спортове в Winbet

залози на виртуални спортове в уинбет

Въведение

Виртуалните спортове са иновативен и интересен начин да се включите в света на залаганията. Този тип игри са сравнително нови и тепърва навлизат на пазара с онлайн прогнозите. Постепенно всеки букмейкър ги добавя към портфолиото си и WINBET не прави изключение. Нека разгледаме по-подробно какви възможности ще откриете в сайта на компанията.

Вход в Winbet

 

Какво представляват виртуалните спортове?

Виртуалните спортове са компютърни симулации на игри от реалния свят. Те са направени по образец на действителни спортове и се придържат към официалните им правила и регламенти. Представляват анимирана графика, като целта на букмейкърите е тя да бъде максимално реалистична, за да се потопите в атмосферата на играта.

Развитието в надпреварите, както и крайният им резултат, са генерирани изцяло от компютърна матрица на случаен принцип. Характерното при тях е, че са с много по-малка продължителност и се провеждат на няколко минути през целия ден.

Основният плюс на виртуалните спортове е, че ви дават редица възможности за печалба всеки ден. Допълнително преимущество е и фактът, че провеждането на игрите не е обвързано с графиците на реалните турнири. По този начин феновете на даден спорт могат да му се насладят поне отчасти, дори когато няма актуални първенства.

 

Виртуални спортове и пазари от WINBET

За да достигнете виртуалните спортове е нужно да обърнете внимание на централната лента за навигация в сайта, която се намира вдясно от логото на букмейкъра. На този ред ще откриете две икони, които ще ви отведат до целта. Това са „Виртуални“ и „Виртуални +“. Както сигурно се досещате, секциите са две, защото начинанието се оказва доста успешно и компанията разширява портфолиото си с предложения.

Нека разгледаме по-отблизо какви виртуални спортове и пазари ще откриете на страницата на Уинбет.

Футбол

виртуален футбол в Winbet
Виртуални спортове – раздел „Футбол“

Разбира се, започваме с най-обичания спорт на Стария континент. Предложения за футболни турнири ще откриете както в секция „Виртуални“, така и във „Виртуални +“. Уинбет са се постарали да осигурят разнообразие, като са направили симулации в три различни турнира – Fantastic League (раздел „Виртуални +“), Виртуална лига и Виртуална Евро Купа (раздел „Виртуални“).

Мачовете са с продължителност 160 секунди, което включва и справките след първото полувреме и след края на мача. Провеждат се 60 секунди след края на предходната среща. Излъчват се само най-горещите моменти от играта, които са довели до съдийско отсъждане или до промяна в резултата.

По този начин вие сте свидетели единствено на най-интересното, без да се налага да изчаквате крайния резултат продължително време. Хубавото е, че атмосферата, която създава графиката на Уинбет, е наистина реалистична, а за тръпката допринасят още звуците и коментарите от интерактивния стадион.

Щом отворите някое от първенствата, пред вас ще излезе график с очакваните за деня събития. Освен час на старта, ще откриете и прилежащите пазари, както и характерната иконка за статистическа справка.

Това, което ще ви изуми, е изобилието от пазари, което Уинбет предлага за електронните си футболни селекции. Разбира се, налични са стандартните опции като “Победител в мача”, ”Победител след първото полувреме” и ”Хендикап”, но има и редица други интригуващи предложения като:

 • Азиатски Хендикап
 • Азиатски Общо
 • Общо
 • Първи гол
 • Четно/Нечетно
 • Точен Резултат
 • Общо Домакин
 • Най-резултатно полувреме

Тенис

виртуалнен тенис в Winbet
Преглед на виртуалния спорт „Тенис“

Тенисът също присъства във виртуалното портфолио на Уинбет, а визията на игрите по нищо не отстъпва на футболните мачове. Тук сблъсъците отново траят 160 секунди и се провеждат през една минута. Те са структурирани като част от различните етапи на тенис първенство.

Графиката е впечатлява със своята детайлност. Това, което се откроява най-вече, е прецизността, с която са изобразени ударите на състезателите. Със сигурност ще бъдете запленени от реалистичността на симулацията.

На реда на всяка среща ще откриете противниците, които се изправят един срещу друг, както и коефициентите, които им е предвидил букмейкърът. Заедно с това ще може да направите статистическа справка за резултатите им във виртуалния турнир.

За да разгледате допълнителните пазари, ще е нужно да натиснете бутона „+“, който се намира в края на всеки ред. Наличните пазари при виртуалния тенис също са много разнообразни и ще привлекат вниманието ви. Сред тях ще откриете предложения като:

 • Резултат Гейм 1
 • Победител Сет 1
 • Геймове в Сет 1
 • Геймове в Мача
 • Резултат в Мача

Баскетбол

раздел с виртуален баскетбол
Преглед на виртуалния спорт „Баскетбол“ в winbet.bg

Уинбет са се погрижили и за любителите на баскетбола, включвайки го в портфолиото си с виртуални спортове. Срещите имат продължителност 160 секунди, а всяка следваща започва точно минута след края на предходната. Мачовете стартират със справки за формата и класирането на противниците. През цялото време на екрана ще може да следите статистически извлечения от развоя на играта. Цялостната визия на отборите, арената и публиката се доближават максимално до случващото се на истинските срещи.

Под екрана за игрите ще забележите предстоящите срещи, отбелязани на различни редове. Към всяка от тях са изписани имената на съперниците, а имате изнесена и иконата за статистически справки.

Любителите на този спорт определено ще останат доволни, тъй като виртуалният му еквивалент в Уинбет предлага доста разнообразни пазари. Сред тях ще откриете:

 • Хендикап 1-во Полувреме
 • Общо
 • Общо Домакин/Общо Гост
 • Състезание до Х точки
 • Най-резултатна четвърт
 • Печеливши маржове

Конни надбягвания

виртуални конни надбягвания в Уинбет
Конни надбягвания в сайта на Уинбет

Друго любопитно виртуално предложение от WINBET са конните надбягвания. Тук може да избирате между два хиподрума. Единия от тях ще намерите в секция „Виртуални“, а другия – във „Виртуални +“.

Надпреварите се провеждат в интервал от около една минута и траят също толкова. В състезанията участват по осем жокеи. Освен оригинално име, всеки от тях има и характерно облекло, с което да го различавате по-лесно. Арените, на които се провеждат надпреварите, са изпипани до най-малките детайли като сянката на конете и стойката на жокеите, когато набират скорост.

Звуците също ще ви впечатлят и ще ви накарат да си въобразите, че се намирате на хиподрума. Не можем да не споменем факта, че по-новата версия на конните надбягвания, която ще намерите във „Виртуални +“, предлага много по-детайлна и красива графика.

Букмейкърът е осигурил стандартните пазари към всеки старт:

 • Победа/Място за всеки отделен играч
 • Директен Форкаст
 • Двоен Форкаст
 • Директен Трикаст
 • Двоен Трикаст

Гонки с кучета

виртуални гонки с кучета
Изглед на виртуалния спорт „Гонки с кучета“

Друга възможност да станете част от света на виртуалните залагания са гонките с кучета. Ще намерите два хиподрума, на които се провеждат те – един в секция „Виртуални“ и един – във „Виртуални +“. Във всяко надбягване участват по шестима състезатели. Надпреварите траят по около 60 секунди, а всяка следваща започва минута след края на предходната.

Във виртуалния еквивалент на този спорт присъстват всички важни елементи, които правят гонките с кучета обичани от толкова много хора. Помислено е дори за външния вид на примамката, след която тичат кучетата.

Предлаганите от Уинбет пазари тук са идентични с тези при конните надпревари. И тук не можем да не подчертаем, че новата версия на гонките осигурява несравнимо по-красива картина и повече подробности като близки кадри с кучетата-състезатели, например.

Виртуален тенис на маса

виртуален тенис на маса
Преглед на виртуалния тенис на маса в сайта на WInbet

Ако обичате да играете тенис на маса или пинг-понг, както още е познат този спорт, ще се зарадвате да узнаете, че WINBET вече го предлага във виртуален вариант. Ще го откриете в секцията „Виртуални +“. Срещите стартират на всеки три минути и траят по около 90 секунди. Авторите на симулацията са се постарали да осигурят невероятна атмосфера. Напрежението, което личи в движенията на играчите, е толкова реално, че човек спокойно може да си се представи сред публиката на истински мач.

Под екрана ще видите календар с часове, които указват кога ще са стартовете на предстоящите събития. Щом изберете час, под него ще може да видите кои са противниците, които ще премерят сили. Имате приятно разнообразие от пазари като:

 • Резултат от мача
 • Точен Резултат
 • Първи, отбелязал 1, 7
 • Първи отбелязал 1, 3, 7
 • Общо точки
 • Най-дълга серия от точки

Надпревара с коли

виртуални състезания с коли
Преглед на виртуалния спорт „Надбягвания с коли“

За феновете на автомобилните спортове се предлагат виртуални надпревари с коли. Всеки рейс трае около минута, а състезанията стартират през две минути. В тях участват 12 състезатели, всеки от които има отличителен екип и запомнящо се, реалистично име. Обстановката на пистата заслужава похвала и може да си съперничи с най-изпипаните игрови симулации на пазара. Избирате от пазарите:

 • Победител и място на класиране за играчите
 • 1ви ДВА
 • 1ви ТРИ

Спортна стрелба

виртуална спортна стрелба в winbet
Winbet.com – виртуалния спорт „Спортна стрелба“

Не всеки букмейкър предлага стрелбата в портфолиото си с реални спортове, а Уинбет може да се похвали, че я е разработил като виртуално предложение. Ако обичате тази игра или ви е интересно да заложите на нещо по-нестандартно, тук е вашето място. Надпреварите стартират през три минути, така че имате множество шансове за печалба. Те се увеличават допълнително и от разнообразните пазари към селекциите:

 • Резултат от мача
 • Общ резултат
 • Резултат от стрелбата
 • Общ резултат от рунда
 • Победител в рунда
 • Точен резултат в рунда
 

Как да поставите своя залог?

Ако вече сме ви убедили, че трябва да изпробвате късмета си на виртуалните предложения от WINBET, няма да ви е трудно да поставите залога си. Процедурата е абсолютно идентична с прогнозирането на пазари от стандартните спортни събития.

 1. От вас се иска само да си харесате конкретна селекция, да изберете прилежащия към нея пазар и да маркирате съответния коефициент.
 2. Предположението ви ще се появи в електронен фиш в дясната част на сайта.
 3. Последната стъпка е да отбележите колко пари искате да инвестирате. Остава ви само да натиснете „Направи Залог“.
 

Специфики на виртуалните спортове

Както вече споменахме, виртуалните спортове са иновативен и най-вече приятен начин да опитате късмета си. Както всяко нещо обаче, те имат своите специфики. Бихме искали да ви запознаем с някои важни подробности около този нов тип забавление, които е добре да имате предвид, когато залагате:

 • Игрите, развоят и крайният им резултат се генерират от компютърна матрица. Не е задължително в представянето на даден играч да има реалистична логика.
 • Понякога имената на виртуалните състезатели могат частично или напълно да съвпадат с такива от реалния живот. Това обаче не означава, че те имат същите качества.
 • Възползвайте се от опцията за статистическа справка, която Уинбет предлага и за виртуалните си спортове. Тя може да ви помогне и да намерите собствена логика в резултатите.
 • Започнете залаганията с по-скромни суми, докато усетите темповете на играта.
 

Защо да изберете Уинбет за виртуални спортове?

Бързаме да отбележим, че разделът с електронни спортове на WINBET е на изключително високо ниво в сравнение с предложенията на останалите букмейкъри, които оперират на територията на страната. Бихте могли да се уверите в това дори с просто око, само като направите бегло сравнение между графиката на игрите и функциите, които са достъпни в Уинбет и при останалите букмейкъри. Систематизирахме за вас предимствата на компанията в тази сфера, както и някои пропуски, които забелязахме:

Предимства:

 • Голямо разнообразие от виртуални спортове, с каквото може да се похвали само Уинбет.
 • Изобилие от интересни пазари.
 • Коефициенти, които в повечето случаи са много по-високи от ставките при реалните събития.
 • Ако използвате интернет с ограничени данни, може да следите игрите чрез демо версия, която ще ви спести доста трафик.

Недостатъци:

 • При някои от игрите се забелязва сериозно насичане на графиката, което пречи на удоволствието от залаганията,Съкращенията на пазарите и отделните бутони в секция „Виртуални +“ не са съвсем ясни.
Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 15 януари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X