Ели Мартинова

WINBET Зимни Изненади

Видяно 58 пъти
WINBET зимни изненади

Специална бонус кампания очаква всички активни играчи в сайта на Уинбет през месец януари 2023 г. Става въпрос за играта „Зимни изненади“, която операторът представи по случай Коледните и Новогодишни празници. Букмейкърът реши да я удължи до 31 януари, за да поощри своите лоялни клиенти.


Как да вземем зимни изненади в WINBET през януари?

От зимните изненади, които Уинбет са подготвили, могат да се възползват всички активни играчи в платформата. Клиентите, които през изминалите 24 часа са заложили поне 50 лв., ще имат право да избират измежду четири подаръци. Когато отворите своя подарък, ще разберете каква награда се крие в него.

Поощренията са повече от атрактивни. Те могат да са безплатни врътки за слот игрите в сайта, free bets за спортни събития, както и кеш оферти за презареждане, или пък дори бонуси без депозит.

Всичко, което остава да направите, е да прочетете правилата на промоцията и да я активирате.

Към WINBET Зимни Изненади

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай