За мен

Здравейте, читатели на Efirbet. В следващите редове ще научите малко повече информация за мен. Казвам се Дъг Холмс и живея в Канада, като от 2018 година насам заемам длъжността на контент автор за Efirbet.

Малко информация за мен и моето семейство

Онези, които ме познават, ме наричат Дъг и знаят, че много често не идвам на време за вечеря, защото съм зает със създаването на съдържание. Въпреки че не съм в разцвета на силите си, като нашият програмист Иван, все още съм млад по сърце и според скромното ми мнение съм доста привлекателен мъж. На 53-годишна възраст съм и съм горд баща на две невероятни деца. Наричам ги прекрасни, не само защото са мои, а защото са пораснали и са се превърнали в достойни за уважение възрастни. Децата ми са най-голямото постижение в живота ми!


Моят професионален опит

В професионален план съм имал различни роли, като първата бе в органите на реда. След като се ожених и осъзнах пагубното въздействие на този ми избор на работа, реших да се оттегля и да се насоча към нова кариера. Така попаднах в сферата на индустриалните лазери, но претърпяна автомобилна катастрофа бързо сложи край на кариера ми там. Така в крайна сметка аз се озовах на моята клавиатура, създавайки съдържание за онлайн маркетингови афилитейт компании.


Работата ми в Efirbet

Сред тези компании беше Efirbet и не след дълго, през октомври 2018 г., аз бях помолен да се присъединя към екипа на пълен работен ден. Да си призная, в началото бях леко притеснен да работя с хора, които никога не бях виждал до момента. Но това беше за кратко, тъй като скоро срещнах екипа в Лондон по време на търговско изложение на индустрията. Бях не само развълнуван от възможността да присъствам на конференцията, но и силно впечатлен от гостоприемството на моите колеги. Този невероятен екип от млади професионалисти, предвождани от Атанас, превръщат работата в истинско удоволствие. Ето и още една причина аз да се стремя към съвършенство във всяко едно ревю, което пиша за Efirbet. Сега пиша със страст и съм горд, че съм част от проект, който всички ние сме взели присърце. Да работиш в Efirbet е да си като част от семейство. Това усещане не може да се сравни с нищо, което съм изпитвал в професионален план до сега.


Нещо повече за мен

В свободното си време обичам да чета и да гледам биографии за хора, на които се възхищавам. Най-важното е, че успявам да се наслаждавам на простичките удоволствия от живота. А именно, да прекарвам времето си с моята красива съпруга, с която съм заедно от 27 години, децата ни и нашата опърничава котка, Джорджи. Семейството е това, което ни оформя като личности, то е най-голямата ни подкрепа и радост.

покажи още