За мен

Официално се казвам Иван Георгиев. Всъщност друго име нямам. Набор ’87, в разцвета на силите си съм. Млад, преуспяващ, бизнесмен – програмист. Справящ се с живота, изключително „похватен“ (готина дума).

Малко е странно, но започнах с леко преувеличение, за да не изглежда резюмето ми толкова пошло от към това, което всъщност съм. Е, голяма работа! 🙂 Учил съм висше в МЕИ във Варна и в Свободния, до журналист. Затова и не съм от най-учените. Женен съм и обичам жена си и други жени (но най-вече жена си). Е, как е възможно? Ами, не е!

Хм… за професионалния ми опит. Дълго време съм бил в рекламния бизнес – дизайнер и разработчик. Занимавал съм се и с дизайн на игри за казина. Дизайн на сайтве визитки (това мисля, че беше миналия век). Писал съм собствен СМС (това със сигурност беше тогава). Обработвал съм видеа (не на сватби). Всъщност съм се занимвал около 2 години с 3Д анимация, което казано на български звучи доста „тренди“. Планирам, когато се пенсионирам, да продължа да работя това (така или иначе рендърите ще са готови тогава (сигурно не разбрахте тази шега (затова и е в 3та скоба, нали съм програмист))).

Ефирбет е страхотен сайт, даже екипа си имаме песен, която слушаме, на тийм билдингите („Най-добрата фирма“). Извън шегата, сайта се котира доста добре и виновник за това е целият екип на Ефирбет, който повярвайте ми полага неимоверни усилия да е номер едно в Гугъл, за да може точно ние да ви помогнем, а не някой друг. В сферата на гемблинга е много важно да знаеш какво правиш. Ето тук се намесва и Ефирбет. Показваме на играчите най-добрите оферти за тях, бонусите, букмейкърите, съветите. В различните секции на сайта, може да намерите абсолютно всичко, което ви интересува за залагане. Понякога дори аз сам си помагам да заложа (имайте предвид, че хазарта наистина води до зависимост, ако имате проблеми с това, моля, обърнете се към нас за съдействие. Това не е шега, много хора губят страшно много, защото не знаят кога да спрат).

Мисля, че е време да спра с извратеното си чувство за хумор (ако имам такова въобще) и да споделя някои сериозни неща за мен и за проекта Ефирбет.

Зад Ефирбет стои сериозен екип от хора – професионалисти. Аз изпълнявам ролята на поддръжка и разработчик на самия уебсайт, както и на системата, която го поддържа жив. Обичам този сайт и постоянно мислим иновативни идеи как да го направим по-бърз, по-достъпен, как да е най-удобно на потребителите и много други неща.

Още през 2018 г., когато започнах работа по сайта разбрах, че екипът е страхотен и мястото ми е с тях. Няколко месеца работих като фрилансър, след което бях убеден, че мога да стана част от екипа. Това беше и най-правилното решение в живота ми. Обичам ви!

покажи още