Кристиян Кюлюнков

Здравейте, казвам се Кристиян Кюлюнков и съм част от екипа на Efirbet. В следващите редове ще ви споделя повече за себе си и моя живот. Ще ви разкажа също и как се стигна до позицията ми в прекрасния екип на Efirbet. Щастлив съм, че мога да споделя тази информация с вас.

Основната причина да бъда сред хората, стоящи зад проекта Efirbet.com, е любовта ми към спорта. Още от дете обичам да гледам и практикувам различни спортове, а впоследствие футболът се превърна в любимо занимание. В ранна детска възраст дори имах момент, когато бях част от юношите на ФК Асеновец (Асеновград), но това приключение продължи твърде кратко. Въпреки това, не съжалявам за пропуснатия шанс да опитам развитие като футболист. Продължих напред и едни от следващите ми любими занимания бяха свързани с новия ми компютър. Може би това бе основната причина да изкарам средното си образование в гимназията по електротехника и електроника в град Пловдив. Там завърших като компютърен техник, след което продължих обучението си в ПУ “Паисий Хилендарски”. След 4 години там, в специалност Бизнес ИТ, получих бакалавърската си титла – информатик. Знаех обаче, че това не е моята страст и логично търсех реализация другаде. В крайна сметка, който търси – намира, така че през 2014 година стартирах работа в спортен сайт.

За мен беше удоволствие да бъда част от един от водещите спортни сайтове за резултати на живо, където имах възможността да покажа знанията си за спорта. В началото бях удовлетворен от работата в сайта, но нещо ми липсваше. Започнах да търся допълнителна работа за писане на съдържание и така попаднах на обявата за работа от Efirbet. Получих шанс за изява, който не пропилях и през 2016 година започнах да изпълнявам частични задания по проекта. Това продължи близо една година и половина, преди да се стигне до постоянната ми позиция в екипа. От 2017 година насам имам честта да бъда част от семейството на Efirbet и да работя за развитието на нашия сайт.

Първоначално, основната ми работа бе да пиша ревюта за различни букмейкъри, но впоследствие започнах да разработвам ръководства за залози, стратегии за залагания и много други полезни материали. Знанията ми за света на спорта и опитът ми в тази сфера направиха така, че да имам лек старт в работата си за Efirbet. Впоследствие обаче осъзнах, че развитието не търпи оправдания и започнах да уча нови неща. Днес задачите ми не включват единствено създаване на уникално съдържание, а още изготвяне на ревюта, публикуване и оформяне на материали, проверка на качеството на чужди текстове и други. В началото дори задачите ми бяха свързани само с българското съдържание, но впоследствие започнах да взимам участие в проверката и стилизирането на английските ревюта. Доволен съм от развитието ми в екипа и смятам, че ще съумея да се справя с всички предстоящи трудности.

Като за финал ще ви споделя, че съм любител на спортуването и здравото тяло. За мен фразата “здрав дух – здраво тяло” значи много и отделям доста от времето си в тренировки и четене на книги. Иначе, обичам също така да се разхождам сред природата и да гледам филми. Любимите ми жанрове са фентъзи, приключенски филми и комедии. Смятам, че животът е най-добрият учител за всеки един човек, така че е важно да се изправяме пред трудностите и да ги преодоляваме без страх. В същото време, не трябва да стоим на едно място, а да се развиваме, защото само така можем да стигнем целта, която сме си поставили. За мен е чест да бъда от развиващия се екип на Efirbet, който непрестанно покорява своите цели, само за да си постави нови такива.

“Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада.”

Махариши Махеш Йога

X