Възстановяване на забравена парола в Bet365 и логин

Букмейкърът е предвидил няколко ясни стъпки, с които да възстановите достъпа до акаунта си. Ако имате регистрация в Бет365, но по някаква причина сте забравили паролата си, не се безпокойте, няма повод за паника. Именно на процеса по възвръщане на паролата и логина ще се спрем в този материал. Ако следвате съветите ни, когато четете финалните редове на статията, отново ще сте в състояние да залагате.

Съобщете за забравен логин

В горния десен ъгъл на сайта се намира бутонът за вход в профила ви. Точно под него има жълт активен линк с надпис „Забравен Логин?“. След като го последвате, системата ще ви преведе автоматично през процедурата по възстановяване на данните ви.

За целта ще трябва да въведете част от информацията, която сте попълнили при регистрацията си на сайта. Ще видите четири полета, три от които са задължителни:

 1. Потребителско име: Ако помните потребителското си име, ще бъде добре да го въведете в това поле. Системата обаче е либерална в това отношение и предполага, че паролата може да не е единственото нещо, което сте забравили. По тази причина този ред не е задължителен за попълване.
 2. Имейл Адрес *: Този ред е задължителен. В него трябва да въведете имейл адреса, с който сте направили регистрацията си на сайта. Ако работите с много имейли, съветваме ви да определите един за главен и да си направите папка, в която да съхраните с кои адреси сте се регистрирали в различните сайтове, както и прилежащите пароли.
 3. Четирицифрен код за сигурност *: Това поле също трябва да бъде попълнено. Четирицифреният код за сигурност се определя от самите потребители при регистрацията им. Спомнете си какво може да сте въвели. За ваше улеснение ви предлагаме да използвате кодове, които лесно изникват в ума ви.
 4. Дата на Раждане *: От падащото меню посочете рождената си дата. Тук не би следвало да срещнете трудности, защото при създаването на акаунта системата е поискала същото от вас.
 5. Веднъж, щом попълните и изпратите данните си, системата на Бет365 автоматично ще зареди панел, в който ще може да въведете новата си парола и грижите ще останат зад гърба ви.

Свържете се с Bet365

Ако сте блокирали акаунта си

От съображения за сигурност системата на Бет365 блокира профилите след три неуспешни опита за логин. Ако ви се е случило същото или не сте успели да си спомните всички данни, които си изискват при процедурата по възстановяване, за вас също има изход. Нужно е само да се свържете с отдела за обслужване от опцията „Чат на живо“. Тя е достъпна от секцията „Контакти“, която се намира в раздела „Помощ“ в долния край на сайта. Имате възможност да я активирате и от полето „Забравен логин“, която описахме по-горе. Началният прозорец на чата ще поиска от вас да категоризирате проблема си и да въведете вашето име и имейла, с който сте се регистрирали.

Обърнете внимание, че трябва да изпишете името си на латиница, както е било и при регистрацията ви. След като се свържете с оператор на Бет365, може спокойно да опишете ситуацията си. В този случай екипът по поддръжката на сайта ще изиска малко повече подробности от вас, за да възстанови достъпа до акаунта ви. Помнете, че тази процедура е създадена в името на вашата сигурност. Ето какво ще трябва да посочите, щом се свържете с оператор:

 • Име и Фамилия
 • Дата на раждане
 • Пълен адрес на местоживеене и пощенски код, въведени при регистрация
 • Имейл адрес/телефонен номер
 • Последните четири цифри на регистрирания в сметката ви метод за плащане
 • Приблизителния период, когато сте направили последния си депозит към Бет365 и на каква стойност е бил той.

В допълнение може да ви бъде поискан и четирицифреният код за сигурност, който сте определили при създаването на акаунта. Щом операторите установят, че в действителност вие искате да извършите промяната по профила си, той ще бъде отблокиран. Сега ще е необходимо да следвате единствено процедурата по възстановяване на забравен Логин, която описахме по-горе.

Възстановяване на забравена парола в Bet365 и логин
Рейтинг 3.6 от 17 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *