забравена парола в Палмс Бет

забравена парола в Палмс Бет

На всеки играч в сайта на ПалмсБет може да му се случи да забрави своята парола. Това, разбира се, е неприятен момент, който ви лишава от възможността да залагате в платформата на букмейкъра. Последният обаче ви позволява да възвърнете паролата си, без това да представлява някаква трудност. А сега ще ви обясним как да върнете забравената парола.

Вход в Palms Bet


Откъде да върна забравената парола в PalmsBet?

линк за забравена парола в Палмс Бет
Хипервръзка с линк за възстановяване на забравена парола в Палмс Бет

  1. Първо кликнете на меню “Вход”, за да се покажат полетата, където въвеждате потребителско име и парола.
  2. Под тях ще видите линк “Забравена парола”, който ще ви помогне да върнете паролата си.
  3. Натиснете върху него и пред вас ще се появи нов прозорец притежаващ поле за въвеждане на имейл адреса ви. Този имейл трябва да сте въвели при регистрацията в сайта на Palms Bet, така че проверете пощата си. След като напишете вашия имейл и натиснете “Изпрати” в пощенската ви кутия ще получите писмо от букмейкъра с нова парола.
  4. Потребителското име ще се запази същото, но вие ще получите подсещане и за него.
  5. Препоръчително е да съхранявате паролата си във ваш личен бележник, за да ви бъде под ръка, когато ви потрябва.
  6. Въпреки всичко и да имате проблем, то той ще бъде разрешен за по-малко от минута, стига да сте въвели правилно имейл адреса си.

Има случаи, при които потребителите не помнят имейл адреса, който са въвели. Тогава операцията по изпращане на парола ще стане значително по-трудна. Желателно е да потърсите помощ от поддръжката, когато не помните имейл адреса на регистрацията ви.


Финални думи

За разлика от много други букмейкъри, PalmsBet не ви кара да помните дълги и сложни кодове за сигурност. Всичко се случва с въвеждането на адреса на електронната ви поща. Това е може би най-прекия път, по който да възвърнете забравените данни за логин в системата. Вярваме, че информацията ни ще бъде полезна за вас, ако изпитвате подобна трудност.

Посетете Палмс Бет

Как да постъпим, ако забравим паролата си за вход в Палмс Бет?
Рейтинг 3.4 от 16 мнения

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 14 ноември 2018, последна промяна на 30 март 2019

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *