Залагай на любимите си спортове, където и да си

Залагай на любимите си спортове

Когато за пръв път разбрах, че мога да залагам онлайн и през мобилния си телефон ми се стори страшно трудно и не ми се вярваше, че мога да залагам на живо на любимия си спорт, където и да се намирам.

Едва бях започнала да влизам през работещ линк за Efbet, за да залагам, така че ми беше достатъчно, че мога да се справям, но нали знаете, когато чуете за някаква нова възможност да правите нещо, което обичате – любопитството ви се изостря и накрая решавате да видите за какво става въпрос.
Така и аз потърсих информация от страниците на https://efirbet.com/, за да разбера какво точно представляват мобилните залози и реших да опитам.
Ако и вие се питате как можете да залагате през мобилни версии в букмейкърски къщи като Efbet, Bet365, Sportingbet, ето какво направих аз.
Първо потърсих информация дали в мобилните версии на букмейкърите, при които исках да залагам се предлагат спортовете, които следях и ме интересуваха.
След това проверих какви първоначални бонуси предлагат при регистрация за мобилни залози.
Преди да се регистрирам проверих дали мобилната версия е съвместима с моя телефон и едва това си изтеглих приложението.
От ревютата на букмейкърите разбрах, че независимо, че имам регистрация в официалните им сайтове за залози, ако искам да залагам през мобилното си устройство трябва да вляза отново през работещ линк за Efbet и да си направя нова регистрация за мобилната версия.
Всичко това, от търсенето на подробна информация, до избора на букмейкър, приложение и регистрация не ми отне повече от половин час и вече можех да залагам онлайн, където и да се намирах.
Признавам си, първоначално не бях голям фен на залозите през мобилните версии на букитата, но след като опитах промених мнението си напълно.
Сега не ми се налага да пропускам спортни събития, тъй като няма значение къде съм – мога да ги следя на живо и да залагам през мобилния си телефон, дори и да съм в планината.

Атанас Танев

Автор Атанас Танев

Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Публикувано на 12 май 2016, последна промяна на 27 август 2018
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X