10LV Inbet
Efirbet

Залог тип акумулатор – как се прави в Efbet?

Видяно 180 пъти
залог тип акумулатор в ефбет

Залогът тип акумулатор е сред най-разпространените в букмейкърските сайтове. Той е известен още под името права колонка, която играчите съставят от няколко мачове. По този начин се изгражда един висок коефициент, който се пресмята по заложената сума и полученото число е вашата чиста печалба. В някои случаи се предлагат и надбавки за използването на акумулаторни залози, така че да се поздравите с по-високи печалби на финансови средства.

Efbet също предлага възможност да залагате на акумулатори. Електронните фишове се съставят много бързо и удобно, без да е необходимо да имате някакви специални познания. В следващите редове ще ви посочим начините да заложите на права колонка в сайта, а ако имате допълнителни въпроси относно акумулаторите можете да ги зададете на поддръжката.

Посетете Ефбет


Какво представляват залозите от тип акумулатор?

Акумулаторът е още популярен като права колонка. В онлайн платформите за залози акумулатор е по-използваната дума от букмейкърите. Разбира се, няма значение, как ще наричате този вид залог, защото главната идея е да се възползвате от предимствата му. Акумулаторите не са свързани със системите за залагане, които се правят по друг начин.


Как да заложа на права колонка в Efbet?

За да направите залог на права колонка в системата на Ефбет, е необходимо да заложите минимум на четири мача. Изберете четири срещи и във виртуалния ви фиш, който се намира в дясната част на екрана ви ще видите графа „Права колонка“, в която ще трябва да впишете стойността на залога, който искате да направите за четирите спортни двубоя (виж снимката).

залог на права колонка в ефбет
Изглед при извършване на права колонка в Efbet

На снимката, която сме предоставили се вижда, че сме избрали четири мача, като по този начин във фиша ни е добавена възможността да заложим на права колонка. Вписали сме залог от 3 лева, а максималната ни печалба в този случай ще бъде 180.40 стотинки. Пресметнати са коефициентите на четирите срещи и са умножени по сумата от 3.00 лева, какъвто е залога.

 

Какво е предимството на акумулаторните залози?

Тези залози са много подходящите, тъй като присъстват за множеството събития и пазари в сайта на Ефбет. Правата колонка е най-лесна за реализация и често носи доста стабилни приходи на играчите. Залаганията на няколко мача увеличават коефициентите, макар да е по-трудно да спечелите много срещи накуп. Ако все пак имате успех с акумулаторите, то със сигурност ще се радвате на добри парични постъпления от игрите ви при букмейкъра.

 

В заключение

Правата колонка в Efbet се поставя лесно, стига да изберете четирите желани от вас мача. Разбира се, ако искате да заложите на по-малко двубои това също е възможно. Всеки един акумулатор ви приближава към по-големите печалби, защото комбинирате няколко събития и коефициенти. Това е поредният начин за залози, който можете да реализирате, когато играете в платформата за интернет залагания на първия лицензиран онлайн букмейкър в България.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Efbet отговорна игра

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай