Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Поставяне на залог в Палмс Бет

Видяно 106 пъти
поставяне на залог в Палмс Бет

Без съмнение Palms Bet е едно чудесно място за спортни залози, в което ще откриете високи коефициенти, различни пазари и функции за игра. За тези, които не знаят как се поставя залог в сайта, написахме това специално ръководство, което със сигурност ще ви помогне да започнете играта, и да се насладите на тръпката от залаганията на любимите ви спортове.

Вход в Palms Bet


Как се поставя залог в Palms Bet?

В началото е добре да кажем, че няма да имате никакви проблеми с поставянето на залог в сайта на букмейкъра, тъй като последният се е погрижил всичко да стане бързо и лесно. Буквално с един клик вие можете да прогнозирате крайния завършек на срещата в Palms Bet или с други думи да посочите един от трите знака – 1 за победа на домакин, Х – за равен резултат и 2 – за победа на госта. Тези знаци и коефициентите към тях, ще видите на основния екран, след като изберете вида на спорта. За някои спортове са предвидени само два знака – 1 и 2.

Palms Bet информация за пазари

Ако искате да видите повече пазари към даден мач, е необходимо да кликнете на малката стрелка, която се намира в дясно от коефициента за победа на госта (виж снимката). След като натиснете стрелката ще се отвори нов екран, в който са изброени всички възможни опции за игра. В случай, че сте избрали пазар натиснете върху коефициента и мачът ще бъде прибавен в електронния фиш, който се намира в най-дясната част на основния екран в сайта на Palmsbet.


Какво представлява фишът в Palmsbet?

фиш за залог в Палмс БетФишът в Палмс Бет не е труден за разгадаване. В него можете да поставите единичен залог, права колонка или система. Ако изберете повече от един мач, пред вас ще се появи падащо меню, което предлага опциите: Сингъл, Колонка, Изгуби, за да спечелиш и система 2 от 3. Вие избирате, дали ще залагате единично, на комбинация или система, според желанията ви. Малко по-долу пък се намира графата сума, в която трябва да въведете цифрата на залога ви.

Имате опция да избирате бърз залог, като на разположение са сумите 1000, 2000 и 5000 лева. С едно натискане сумата ще бъде прибавена към фиша ви. Ако сте направили всичко, както трябва, ви остава да кликнете на бутона ”Залог”, с чиято помощ ще заложите на избраните спортни срещи, които също са отразени във фиша ви.

Това общо взето всичко, което трябва да направите, за да реализирате успешен залог в уебсайта на Palms Bet.

Минимума, който трябва да бъде заложен, за да играете в сайта е 0.50 стотинки. Под тази сума вашият залог няма да бъде зачетен. Във фиша ще забележите и назъбено колело, което ви дава достъп до определени настройки, от сорта на залог с един клик, съгласяване с промяната на коефициентите и други. До колелото пък се намира бутона за функцията ”Затвори залог” в Palms Bet, където ще видите кои от избраните ви срещи подлежат на затваряне на залога познато като Cash Out.


В обобщение

Както сте разбрали от написаното по-горе, залогът в Palms Bet не е никак сложен. Всичко се свежда до избор на селекции, които отиват във виртуалния фиш, от който можете да определите, дали искате единичен залог, комбинация или система. В никакъв случай няма да се объркате, тъй като всичко е написано ясно и разбираемо за потребителите на уебсайта.

Посетете Палмс Бет

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай