Мария Костадинова

Залози на електронни спортове в 1xbet

залози на електронни спортове в 1xbet

Електронните спортове са сравнително нова тенденция, която тепърва достига до любителите на онлайн залагания. Те обаче се утвърждават като динамичен и приятен начин за игра, който, освен всичко друго, предлага много добри възможности за печалба. Ето защо не е изненада, че все повече букмейкъри се стремят да включат е-спортовете в портфолиото си. В този текст ще ви разкажем как е решила въпроса руската компания 1хбет.

Посетете 1xbet


Раздел е-Спортове в 1xbet

раздел с електронни спортове в 1xbet
Изглед от раздела с електронни спортове в 1хбет

Любопитен и нестандартен избор от страна на букмейкъра е да предлага електронните спортове единствено за залози на живо. Именно там ще откриете този тип игра. Минете с мишката върху бутона „На живо“, който виждате на централно място в основната лента за навигация. От падащото меню изберете последния ред – „еСпортове“ и пред вас ще се отвори секцията с всички възможности.

Първото нещо, което ще забележите, е пряко предаване от някоя от футболните срещи, които се провеждат в реално време. Под него се намира списък с останалите двубои, които текат в различните дисциплини към дадения момент. Ако изберете конкретна селекция, в дясната част на екрана си ще видите всички пазари, които са достъпни към нея.

Превъртайки надолу с мишката, ще попаднете на списък с всички електронни игри, които 1xbet предлага. Навигирате из него лесно, с помощта на стрелките в двата му края. Маркирайки една или повече игри, ще виждате само тях в списъка, който разгледахме по-горе.


Какви игри са достъпни?

В сайта на 1хбет ще намерите голямо разнообразие от електронни игри, за които може да заложите и то в реално време. Букмейкърът има в портфолиото си завидните 39 предложения. Това са: FIFA, Mortal Combat, Counter Strike, Ръгби, Американски футбол, Рали, Голф, Бейзбол, Формула 1, Лакрос, StreetFighter, Quake4, Steep, Angry Birds, KingOfFighters, Injustice, PES, Кибер Флорбол, Tekken, Heroes, StarCraft, Discjam, Flatout, Бойни изкуства, Кеч, Хокей, Баскетбол, Тенис, Хандбал, Крикет, Wolrd of Tanks, Worms, Dota, League of Legends, HearthStone, Rocket League, BattleField, 21 Очко, Дурак.

Както забелязвате, изобилието е наистина впечатляващо. Може да откриете много актуални игри. Заедно с това, в платформата има и предложения, които са стъпили на пазара в края на миналия век и оттогава са фаворит. Сред тях бихме наредили ¬ Quake4, Heroes Of Might and Magic, Worms, Mortal Combat и, разбира се, класиките Dota, FIFA и League of Legends.

Добрата новина е, че всеки ден може да откриете събитие при всяка от игрите. Пазарите са доста разнообразни и няма да можем да обхванем всички, но ще ви споделим някои опции за залог от игрите, които традиционно ще откриете и при други букмейкъри.

  • Dota – Краен резултат, Общо, Хендикап, Четно/Нечетно.
  • League of Legends – Краен резултат, Фрагове, Фрагове Общо Четно/Нечетно, Кой пръв ще унищожи инхибитор.
  • FIFA – Хендикап, Индивидуален Сбор, Следващ гол, Вкаран гол, Точен резултат, Полувреме – Краен резултат, Точен брой голове.
  • Star Craft – Продължителност на мача, Брой дронове за победителя в края на мача, Брой единици за победителя в края на мача, Брой сгради за победителя в края на мача.

С какво се отличават е-спортовете на 1xbet?

Ако сте залагали на електронни спортове при други букмейкъри, сигурно ви прави впечатление, че секцията на 1хбет е по-различна. За това си има причина и тя е, че платформата предлага симулации от предлаганите игри. Това означава, че за разлика от другите букмейкъри, руската компания не следи реални първенства от света на електронните спортове, а излъчва мултиплеъйр разигравания от компютър.

Това има както минуси, така и предимства. Основните плюсове са, че ако си имате любимо заглавие, ще може да намерите събитие от него всеки ден. Различната политика на 1xbet позволява на фирмата да добави в портфолиото си наистина много игри, така че всеки да намери по нещо за себе си.

Най-същественият минус на този подход пък е, че в този случай трудно бихме могли да говорим за електронни спортове, защото тук човешкият фактор напълно отсъства. Прогнозите се правят както при виртуалните спортове, защото това всъщност са симулации на мачове.

При всички положения обаче си заслужава да разгледате секцията на рурския букмейкър, най-малкото защото тя ще ви накара да си спомните любими заглавия от миналото.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 26 февруари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X