Конните надбягвания са един от най-предпочитаните спортове за залози на територията на САЩ и Великобритания. В България те не са чак толкова популярни, но все пак имат своите фенове. Бет365 е сред компаниите, които предлагат голямо разнообразие в тази област. Това не е никак учудващо, предвид факта, че родината на букмейкъра е Великобритания. В този текст ще ви запознаем с възможностите за залози на конни състезания, които ще откриете на сайта им.

 

Секция „Конни надбягвания“ в Bet365

Нека първо се спрем на въпроса какво ще откриете в тематичната секция на Бет365. За да а достигнете, трябва да влезете в раздел „Спорт“. В лявата му част ще видите изредени всички налични спортове, които платформата предлага. Щом изберете „Конни надбягвания“, в централната част на екрана ще видите сектор „Следващи Три“. Той се състои от три колонки със следващите три състезания, които предстоят. Във всяка колонка са изведени тримата фаворити за съответното състезание, както и прилежащите към тях коефициенти. В долната част на колонката имате активен линк „Виж всички“, който ще ви изведе към списък с всички участници в надбягването. За улеснение в горната част на сектор „Следващи Три“ имате директен бутон за залог „Следващи 3 – Фиш“. Той директно ще ви отведе до талона, в който може да отразите своите прогнози за предстоящите три надпревари.

По секцията „Следващи Три“ се намират основните раздели, в които са организирани конните състезания. Те са систематизирани по региони и биват: Международен, Великобритания и Ирландия, Австралия и Виртуални. Под тях е поместена и залогът Антепост, за който ще стане дума малко по-късно.

Ако селектирате някой от изброените райони, ще видите списък с всички налични в него хиподруми. При избора на конкретна арена, пред вас ще се появят всички предстоящи състезания, пазарите и коефициентите към тях.

 

Какви пазари предлагат Бет365 Конни надбягвания?

Бет365 ви предлага пълен набор с най-популярните пазари в конните надбягвания. Нека се спрем малко по-подробно на основните от тях, за да може да се ориентирате лесно, дори ако нямате опит в тази област.

  • Краен победител – Както подсказва името, този пазар изисква от вас да предположите кой ще финишира първи в надпреварата. Преди всеки старт букмейкърите правят своите прогнози и изчисляват съответния коефициент към всеки участник.
  • Форкаст е прогноза, при която трябва да предположите кой ще финишира пръв и кой участник ще е втори в дадено надбягване.
  • Трикаст е сходен с Форкаст, но при него е нужно да познаете точната подредба на първите трима финиширали. Преди всяко надбягване може да се информирате кои са тримата състезатели, които са фаворити за събитието.
  • Покрит залог е прогноза, при която залагате на точно определен фаворит. Чрез нея може да предположите, че той ще завърши в ТОП 3 или ТОП 2 на надпреварата.
  • Антепост е специфичен дългосрочен залог, който ви осигурява възможността да правите прогнози за състезания, които ще се проведат по-нататък във времето. Тук може да заложите на краен победител. Избирате от списък с различни надбягвания, които са сортирани по региони.
 

Виртуални конни надбягвания

Виртуалните конни надбягвания са съвсем различен сегмент от портфолиото със спортни залози на Бет365. Решихме да го споменем, за да знаете, че имате и тази опция в сайта на букмейкъра. При тях пазарите са сходни с тези на истинските надбягвания. Разликата е, че събитията се провеждат на три хиподрума, траят само няколко секунди и стартират минута след края на предходната надпревара.

Посетете конните надбягвания

 

Конни надбягвания на живо

Едно от най-сериозните предимства, което Бет365 осигурява в сектора на конните надбягвания, е възможността да залагате на състезания, които се следят на живо от букмейкъра. За да го направите, трябва да отидете в сектор „На живо“, който се намира в най-горната лента за навигация на сайта, между разделите „Спорт“, „Казино“ и „Покер“. След това е необходимо да изберете секцията „Конни надбягвания“, в която ще видите предстоящите надпревари.

По време на състезанията на екран в дясната част на сайта ще може да ги следите, благодарение на анимирана графика. Тя предава по-важните подробности от надпреварата в реално време, така че ще може да се информирате за случващото се.

Достъпните пазари тук са сходни с тези при останалите конни надбягвания. Разликата е, че те са отворени и след старта на събитието. Другата съществена отлика е, че се менят според случващото се в състезанието и предлагат доста динамични коефициенти.

 

Защо да залагате на конни надбягвания в Бет365?

Първата причина, която бихме искали да изтъкнем, е фактът, че родината на Бет365 е Великобритания, където конните състезания са доста предпочитани за залози. Компанията е сред спонсорите на тези мероприятия в световен мащаб. Сами може да предположите, че букмейкърът има сериозен опит в областта и е сигурно място за прогнози от този тип.

Другото преимущество на компанията е, че предлага наистина богати селекции. Следят се състезания от цял свят, а не само от конкретен регион. Това е гаранция, че феновете на този спорт няма да скучаят. Не можем да не изтъкнем и факта, че Bet365 предлагат опцията да залагате на конни надбягвания в реално време. Това не само увеличава тръпката, но и предлага възможност за по-изгодни печалби заради динамичните коефициенти по време на надпреварите.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *