Спортните залози са водещ сегмент в хазартния бранш, независимо дали става въпрос за игри в наземни пунктове или онлайн. Букмейкърите се стараят да обогатяват портфолиото си със забавления и да предлагат все повече възможности на своите клиенти.

Залог на живо в Bet365

Прекрасен резултат от този стремеж е опцията за залози на живо. Бет365 е един от букмейкърите, които първи започнаха да развиват тази функция в своята платформа. В момента компаняита е сред лидерите в тази област. В този текст ще разгледаме какви опции за игра ще откриете в раздела за залози на живо в Bet365.

 

Какво представляват залозите на живо в Бет365?

Залозите на живо са една от най-добрите възможности, които предлага Бет365. Тя е подходяща за клиентите, които обичат да усещат тръпката от играта до последния момент. По същество пазарите, които предлагат залозите на живо, са сходни с тези на останалите събития. Разликата обаче е, че залози се приемат и след старта на надпреварата, по време на самата игра. Букмейкърът следи срещата в реално време и предлага динамични коефициенти на различните пазари. Те се променят спрямо развоя на събитието. Именно това усилва на максимум хазартната тръпка.

 

Кои събития се предлагат на живо?

Бет365 предлага огромно разнообразие от събития на живо, на които може да залагате. Ще откриете възможности във всеки от спортовете, достъпни на сайта. Сред тях са Баскетбол, Футбол, Хокей на лед, Волейбол, Тенис, Конни надбягвания, Тенис на маса, Надбягвания с хрътки, Бейзбол, Голф и др.

Хубавото в случая е, че на живо се следят не само дългоочакваните събития в по-горните дивизии, а и срещи от сравнително по-непопулярни първенства. По тази причина разнообразията в секцията „На живо“ е наистина впечатляващо. Нека разгледаме по-подробно какво ви предлага тя.

 

Какво ще откриете в секция „На живо“?

Секцията „На живо“ ще откриете на централна позиция в сайта. Тя се намира в най-горната лента за навигация между разделите на букмейкъра – „Спорт“, „Покер“ и „Казино“. Началният екран ще ви предостави базовата подредба на сайта.

Автоматично ще заредите визията „Преглед“. Тя ви дава достъп до всички събития, които се следят на живо в момента. Те са подредени в табличен вид едно под друго. Най-горе ще видите дивизията, в рамките на която се провежда срещата. Срещу имената на конкретните отбори или играчи, които се изправят един срещу друг, може бързо да разгледате в коя минута е срещата, кои пазари се предлагат и какви са прилежащите им коефициенти. Този външен вид на раздела ви дава възможност да следите повече от едно събитие едновременно. За още по-голямо удобство букмейкърът е предоставил и лична секция „Любими“. Всеки потребител може да отбележи предпочитаните си събития, които текат на живо, и да ги сортира в графата „Любими“, така че да има максимално бърз достъп до тях.

Много полезна функция на визията „Преглед“ е, че тя ви позволява да филтрирате събитията по вид спорт. Лентата, в която са изброени всички спортове, които в момента се следят в реално време, се намира в горната част на сайта, над списъка с актуалните събития.

 

Проследете конкретно събитие

Ако предпочитате да следите отблизо конкретно събитие, сайтът ви дава и тази опция. Може да достъпите дадена среща по два начина. Първият от тях е да я маркирате от списъка във визията „Преглед“. Щом направите избора си, на екрана ви ще се покажат подробности само за нея.

Вторият вариант е да изберете опцията „Едно събитие“ от лентата за навигация. В лявата част на екрана ви ще се появят падащи менюта с всички спортове, които се следят на живо в момента. От тях ще може да селектирате срещата, която ви интересува.

Както и да изберете събитието, което искате да следите, крайният резултат ще е един и същ. На екрана ще се покаже списък с разнообразна и много полезна актуална информация. В дясната част на сайта може да следите графика от играта в реално време. Под нея са отбелязани важни моменти от мача или срещата като отбелязани голове, удари към вратата, попадения в коша, отбелязани точки и пр. Естеството на информацията зависи от това каква спортна среща следите. В централното поле на екрана са изброени всички пазари, които се предлагат към събитието. Ще видите, че коефициентите към тях се менят според развитието на играта.

Най-хубавото е, че букмейкърът е направил секцията максимално функционална. Ако изберете конкретен пазар, може да направите залог само с един клик. Щом го изберете с мишката си, той автоматично ще се добави във фиш в дясната част на сайта.

 

Следете секцията „Програма“ на Бет365

За да може да сте в крак с всички събития, не забравяйте да прегледате и секция „Програма“ в раздела „На живо“. Той се обновява постоянно. В него може да видите кои събития ще бъдат следени от букмейкъра в реално време и респективно за кои ще се предлагат залози на живо. Тази секция също може да се похвали с добра организация. В лявата ѝ част може да изберете деня, който ви интересува. Обикновено е налична програма за няколко дни напред. По този начин на екрана ви ще се покажат всички събития, които ще се проведат на избраната от вас дата. Ако предпочитате, бихте могли да филтрирате резултатите, като изберете конкретния вид спорт, който ви вълнува. Щом откриете желаната от вас среща, може да я маркирате, за да видите всички пазари, които се предлагат и да направите своя залог.

 

Гледайте Live Stream от Bet365

Една от най-страхотните възможности, които предлага Бет365, е опцията да гледате на живо някои срещи. Тази възможност е сериозен жест към клиентите на букмейкъра и трябва да отбележим, че предложенията събитията, които се излъчват в реално време, са наистина разнообрази. За да проверите какво може да гледате с жива картина, идете в секцията „Програма“. Срещу всяко събитие, за което ще бъде достъпна тази опция, ще видите лесно разпознаваемия триъгълник за Play. В края на реда ще пише, че играта ще се следи „На живо по Bet365“.

 

Защо да изберете Бет365 за залози на живо?

Ако след всичко прочетено още не сте сигурни дали Bet365 е точното място, в което да играете на живо, може би ще решите, след като сами разгледате раздела. И все пак, в случай, че имате нужда от още аргументи, вижте следващите редове:

  • Букмейкърът е сред пионерите в областта на залозите на живо. Ако изберете Бет365 ще станете част от потребителския сегмент на уважавана световна компания.
  • Заради международния си характер, платформата предлага огромно разнообразие от събития, които се следят на живо.
  • Секцията за игра на живо е изключително добре организирана. Ще свикнете с нея бързо и няма да имате трудности да навигирате между различните събития.
  • Коефициентите в пазарите за събитията на живо по правило са динамични. На сайта на Bet365 те често са и по-изгодни, в сравнение с коефициентите при другите букмейкъри, които следят същото събитие.
  • Анимираните схеми от игрите в реално време са наистина подробни и позволяват да си изградите ясни представи за развитието на срещите.
  • Може би най-сериозният от плюсовете на Бет365 е фактът, че предлага излъчване на живо на редица спортни събития.
Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *