Залози „На Живо” от Национална лотария

Букмейкърът Национална лотария 7777 е един от сравнително новите играчи на пазара за онлайн залози. Въпреки това обаче, компанията не си поплюва и разполага с изключително богат избор от пазари и игри.Разбира се, това е много добре за всички, които залагат в сайта на Национална лотария. Сайтът, където може да разгледате предложенията на този букмейкър е play.7777.bg и може да бъдете напълно спокойни за достъпът си, понеже компанията има лиценз за предлагане на хазартна дейност онлайн в България и не е ограничена по никакъв начин. Национална лотария разполага с доста направления, в които желаещите могат да залагат, но определено една от най-силните ѝ страни, която може да се мери и с далеч по-опитни букмейкъри, е разделът за спортни залози На Живо!

Как да достъпите раздела „НА ЖИВО“?

Залозите на спортни събития, които се правят в реално време, са един от най-предпочитаните начини на залог и правене на печалба. Това, което Национална лотария може да ви предложи в своя спортен раздел със събития на живо, може да се опише като доста впечатляващо. Букмейкърът си е направил труда да осигури възможно най-много срещи за своите клиенти. Достъпът до раздела минава първо през вход в сайта play.7777.bg, след което е нужно да изберете раздел Спорт от основното меню и да селектирате Изглед събитие или Преглед на живо от подменюто, което се появява, за да видите предложенията към дадения момент. Остава единствено да сте регистриран потребител при букмейкъра, за да започнете с вашите залози на живо. Ето по този начин изглежда общия преглед на раздел На Живо от Национална лотария:

преглед в секция На живо

Каква информация ви дават различните подраздели?

Нека споменем и основна информация за различните подраздели, които ви дава раздел Спорт, понеже те са пряко свързани и със събитията в реално време, за които букмейкъра ще предлага залози. Първият подраздел Актуално представя общ преглед на най-интересните спортни събития, които предстоят за деня. Също така, може да разгледате най-интересните предстоящи срещи за няколко дни напред или да персонализирате своя преглед по спорт, държава и първенство, чийто събития да разгледате.

Следващият подраздел, наречен Изглед събитие предлага преглед на само едно събитие на живо в даден момент с подробна информация за него и пазарите, които се предлагат за залози. Този раздел ще коментираме подробно на по-късен етап. Категорията Преглед На Живо ви показва общата картина на събитията в момента, като те са разделени по спорт, държава и първенство, което ви дава предимството да се ориентирате много бързо и лесно, когато търсите точно определено събитие или такова от точно определена държава и първенство.

Следващият подраздел Мулти изгед На Живо дава право на желаещите да добавят няколко събития, които са на живо и да виждат как се развиват те и какви промени търпят коефициентите. Това е много удобна функция, която ще ви спести постоянното преизбиране на събития, когато ви интересуват само няколко.

Раздел Програма предлага на вашето внимание всички събития, които предстоят да преминат На Живо в раздела на Национална лотария, непосредствено след като те започнат. Може да персонализирате вашият преглед по спорт и дата. Последният от всичките подраздели на раздел Спорт е категорията Резултати. В тази част на сайта ще може да проверите как са завършили мачовете от различните спортове, които са били в програмата на букмейкъра Национална лотария. Получавате информация за крайния резултат от събитието и за всички успешни пазари. Допълнителна информация за другите раздели ще откриете в нашето пълно ревю за Националната лотария 7777, в което сме дали освен мнението си, но и обща оценка.

Как да залагате в раздел На Живо от Национална лотария?

Стигнахме и до най-интересната част – залозите на живо! Цялостният начин, по който се предлагат те в сайта play.7777.bg е доста добър и информативен. Всяко едно от предлаганите събития, независимо за кой спорт, се предлага съвместно със статистическа информация от самото събитие и начинът на развитието му. Убедете се сами как изглежда една футболна среща, за която се предлагат залози на живо:

футболни залози на живо 7777 bg

Централната част тук е основна. Там се намират отборите, които участват в двубоя, резултата към момента, в коя минута е срещата и статистика от събитието, която ви дава ориентировъчна информация кой е по-активният тим. В дясната част пък, е разположен прозорецът, в който събитието се следи на живо чрез реална платформа, която показва кой атакува, има ли корнер, попадение или някакво друго събитие. Тя е съпроводена от определен звуков сигнал за различните събития.

Запомнете, че не за всички спортове тази област за проследяване в реално време е налична! Стандартно статистиката, която ви се показва под резултата от събитието е т.нар. таблица head-to-head. Вие обаче, може да изберете други два изгледа. Бутон Timeline ще ви покаже линия, на която са отбелязани всички основни събития до момента, а бутон Table ще ви даде структурирана таблично, информация за събитията, които са се случили до момента в мача.

Изборът кой изглед ще изберете си е изцяло ваш. В лявата част на екрана ще бъдат разположени всички събития, които се предлагат със залози в реално време. Те, отново, са разделени по държави и първенства, за по-лесно и бързо ориентиране. Добийте представа, също така, как изглеждат даден тенис и баскетболен мач в платформата на живо от Национална лотария play.7777.bg:

залози на живо тенис

На места, при които за събитията от лявата част, се вижда икона на катинар и резултата е леко прикрит, то това означава, че в този момент пазарите за това събитие са блокирани и букмейкъра не приема залози. В даден момент обаче, пазарите отново ще са активни.

Вече знаете как изглежда и как работи платформата за проследяване на събитията в реално време, предлагана от Национална лотария. След като сте разбрали смисъла, вече можем да преминем към най-важната част, която основно касае всеки един залагащ – пазарите и коефициентите! Може би, забелязахте, че всички пазари за събитие са разположени под областта със статистиката и участниците в мача.

За различните спортове, разполагате с различни видове пазари, на които да залагате. Можете да прогнозирате победител в мача, да залагате на двоен шанс, да се пробвате на брой голове или брой точки, различни хендикап възможности и още много други пазари, които са на ваше разположение в сайта на Национална лотария! Към всеки от пазарите, логично, има и коефициент. При залозите на живо, този коефициент зависи от развитието на самото събитие и се променя. Хубавото е, че Национална лотария показва на своите клиенти всяка една промяна в даден коефициент. Както се вижда на последните снимки, когато даден коефициент се покачава, то пред него се появява зелена стрелка, която сочи нагоре, а когато коефициента се понижава, стрелката е червена и сочи надолу. Тази функция дава страхотно предимство на букмейкъра пред много други, които нямат тази опция.

Друга изключително важна информация, която Национална лотария дава на своите клиенти, е информацията за това, дали за даден пазар ще бъде на разположение опцията Кеш аут. Тази информация ви дава иконката в зелен цвят, която представлява знака за долар, намиращ се в кръг. Ако срещу даден пазар има такъв знак, то това значи, че Cash Out-а за този пазар на това събитие ще бъде достъпен! Национална лотария е сред малкото букмейкърски компании, които предоставят тази информация на своите клиенти, за което заслужава огромни поздравления. Можете, също така, да изберете определени пазари за дадено събитие като любими, с което ще ви се покажат най-отгоре за самото събитие. Това става от иконката на звезда срещу всеки пазар.

[two_third]Последната част, която трябва да изпълните, за да имате направен залог е да изберете желаните от вас пазари и да заложите определена сума. Всяка избрана от вас селекция ще се покаже във Фиша, намиращ се в дясната част на екрана, точно под областта, където събитието се проследява на живо. Можете да комбинирате залози от различни спортове в една колонка.

Както виждате, електронният талон на букмейкъра също заслужава много добри думи, понеже показва пълната информация за дадено събитие и направеният от вас залог, коефициента към него, както и общият коефициент на всички селекции. Можете лесно да премахнете дадена или всички селекции, а след като въведете сума на залог в съответното поле, веднага получавате информация, каква е потенциалната печалба, която може да спечелите. Последното нещо, което трябва да направите е да изберете бутон „Заложи„, за да бъде вашият талон приет.

[/two_third]

талон със залози от 7777 bg

Предимства и недостатъци на залозите „На Живо” от Национална лотария

Предимства:

  • Предлагат се голям брой събития за залог в реално време от най-различни спортове;
  • Пазарите за всяко събитие са много разнообразни;
  • Коефициентите, които букмейкъра предлага са едни от най-добрите на пазара;
  • Повечето събития се проследяват със статистика и информация в реално време;
  • Показва се информация, когато даден коефициент се покачи или понижи;
  • Показва се информация за наличността на опцията Кеш аут при определени пазари;
  • Можете да комбинирате събития от различни спортове в един талон.

Недостатъци:

  • Не разполагате с пряко предаване;
  • Не за всички спортове е налично проследяването на живо.

Оценка и заключение

След този изчерпателен обзор на залозите „На Живо” при букмейкъра Национална лотария, вече сте наясно с всички тънкости. Когато се занимавате с нещо е много важно да разбирате какво правите и къде се намирате. Сега, вече сте наясно кое, какво представлява, когато достъпите раздела със събития в реално време от букмейкърската къща Национална лотария! Иначе, за цялостното си представяне, букмейкъра заслужава отлична оценка, понеже е един от малкото букмейкъри в страната ни, които предоставят толкова изчерпателна информация за събитията в реално време. Определено, залозите На Живо в сайта на play.7777.bg си заслужават!

Заложи на Живо от Националната Лотария 7777
45 4.20
Залози „На Живо” от Национална лотария
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *