Букмейкърът Национална лотария 7777 е един от сравнително новите играчи на пазара за онлайн залози. Въпреки това обаче, компанията не си поплюва и разполага с изключително богат избор от пазари и игри.Разбира се, това е много добре за всички, които залагат в сайта на Национална лотария. Сайтът, където може да разгледате предложенията на този букмейкър е play.7777.bg и може да бъдете напълно спокойни за достъпът си, понеже компанията има лиценз за предлагане на хазартна дейност онлайн в България и не е ограничена по никакъв начин. Национална лотария разполага с доста направления, в които желаещите могат да залагат, но определено една от най-силните ѝ страни, която може да се мери и с далеч по-опитни букмейкъри, е разделът за спортни залози На Живо!

Как да достъпите раздела „НА ЖИВО“?

Залозите на спортни събития, които се правят в реално време, са един от най-предпочитаните начини на залог и правене на печалба. Това, което Национална лотария може да ви предложи в своя спортен раздел със събития на живо, може да се опише като доста впечатляващо. Букмейкърът си е направил труда да осигури възможно най-много срещи за своите клиенти. Достъпът до раздела минава първо през вход в сайта play.7777.bg, след което е нужно да изберете раздел Спорт от основното меню и да селектирате Изглед събитие или Преглед на живо от подменюто, което се появява, за да видите предложенията към дадения момент. Остава единствено да сте регистриран потребител при букмейкъра, за да започнете с вашите залози на живо. Ето по този начин изглежда общия преглед на раздел На Живо от Национална лотария:

преглед в секция На живо

Каква информация ви дават различните подраздели?

Нека споменем и основна информация за различните подраздели, които ви дава раздел Спорт, понеже те са пряко свързани и със събитията в реално време, за които букмейкъра ще предлага залози. Първият подраздел Актуално представя общ преглед на най-интересните спортни събития, които предстоят за деня. Също така, може да разгледате най-интересните предстоящи срещи за няколко дни напред или да персонализирате своя преглед по спорт, държава и първенство, чийто събития да разгледате.

Следващият подраздел, наречен Изглед събитие предлага преглед на само едно събитие на живо в даден момент с подробна информация за него и пазарите, които се предлагат за залози. Този раздел ще коментираме подробно на по-късен етап. Категорията Преглед На Живо ви показва общата картина на събитията в момента, като те са разделени по спорт, държава и първенство, което ви дава предимството да се ориентирате много бързо и лесно, когато търсите точно определено събитие или такова от точно определена държава и първенство.

Следващият подраздел Мулти изгед На Живо дава право на желаещите да добавят няколко събития, които са на живо и да виждат как се развиват те и какви промени търпят коефициентите. Това е много удобна функция, която ще ви спести постоянното преизбиране на събития, когато ви интересуват само няколко.

Раздел Програма предлага на вашето внимание всички събития, които предстоят да преминат На Живо в раздела на Национална лотария, непосредствено след като те започнат. Може да персонализирате вашият преглед по спорт и дата. Последният от всичките подраздели на раздел Спорт е категорията Резултати. В тази част на сайта ще може да проверите как са завършили мачовете от различните спортове, които са били в програмата на букмейкъра Национална лотария. Получавате информация за крайния резултат от събитието и за всички успешни пазари. Допълнителна информация за другите раздели ще откриете в нашето пълно ревю за Националната лотария 7777, в което сме дали освен мнението си, но и обща оценка.

Как да залагате в раздел На Живо от Национална лотария?

Стигнахме и до най-интересната част – залозите на живо! Цялостният начин, по който се предлагат те в сайта play.7777.bg е доста добър и информативен. Всяко едно от предлаганите събития, независимо за кой спорт, се предлага съвместно със статистическа информация от самото събитие и начинът на развитието му. Убедете се сами как изглежда една футболна среща, за която се предлагат залози на живо:

футболни залози на живо 7777 bg

Централната част тук е основна. Там се намират отборите, които участват в двубоя, резултата към момента, в коя минута е срещата и статистика от събитието, която ви дава ориентировъчна информация кой е по-активният тим. В дясната част пък, е разположен прозорецът, в който събитието се следи на живо чрез реална платформа, която показва кой атакува, има ли корнер, попадение или някакво друго събитие. Тя е съпроводена от определен звуков сигнал за различните събития.

Запомнете, че не за всички спортове тази област за проследяване в реално време е налична! Стандартно статистиката, която ви се показва под резултата от събитието е т.нар. таблица head-to-head. Вие обаче, може да изберете други два изгледа. Бутон Timeline ще ви покаже линия, на която са отбелязани всички основни събития до момента, а бутон Table ще ви даде структурирана таблично, информация за събитията, които са се случили до момента в мача.

Изборът кой изглед ще изберете си е изцяло ваш. В лявата част на екрана ще бъдат разположени всички събития, които се предлагат със залози в реално време. Те, отново, са разделени по държави и първенства, за по-лесно и бързо ориентиране. Добийте представа, също така, как изглеждат даден тенис и баскетболен мач в платформата на живо от Национална лотария play.7777.bg:

залози на живо тенис

На места, при които за събитията от лявата част, се вижда икона на катинар и резултата е леко прикрит, то това означава, че в този момент пазарите за това събитие са блокирани и букмейкъра не приема залози. В даден момент обаче, пазарите отново ще са активни.

Вече знаете как изглежда и как работи платформата за проследяване на събитията в реално време, предлагана от Национална лотария. След като сте разбрали смисъла, вече можем да преминем към най-важната част, която основно касае всеки един залагащ – пазарите и коефициентите! Може би, забелязахте, че всички пазари за събитие са разположени под областта със статистиката и участниците в мача.

За различните спортове, разполагате с различни видове пазари, на които да залагате. Можете да прогнозирате победител в мача, да залагате на двоен шанс, да се пробвате на брой голове или брой точки, различни хендикап възможности и още много други пазари, които са на ваше разположение в сайта на Национална лотария! Към всеки от пазарите, логично, има и коефициент. При залозите на живо, този коефициент зависи от развитието на самото събитие и се променя. Хубавото е, че Национална лотария показва на своите клиенти всяка една промяна в даден коефициент. Както се вижда на последните снимки, когато даден коефициент се покачава, то пред него се появява зелена стрелка, която сочи нагоре, а когато коефициента се понижава, стрелката е червена и сочи надолу. Тази функция дава страхотно предимство на букмейкъра пред много други, които нямат тази опция.

Друга изключително важна информация, която Национална лотария дава на своите клиенти, е информацията за това, дали за даден пазар ще бъде на разположение опцията Кеш аут. Тази информация ви дава иконката в зелен цвят, която представлява знака за долар, намиращ се в кръг. Ако срещу даден пазар има такъв знак, то това значи, че Cash Out-а за този пазар на това събитие ще бъде достъпен! Национална лотария е сред малкото букмейкърски компании, които предоставят тази информация на своите клиенти, за което заслужава огромни поздравления. Можете, също така, да изберете определени пазари за дадено събитие като любими, с което ще ви се покажат най-отгоре за самото събитие. Това става от иконката на звезда срещу всеки пазар.

[two_third]Последната част, която трябва да изпълните, за да имате направен залог е да изберете желаните от вас пазари и да заложите определена сума. Всяка избрана от вас селекция ще се покаже във Фиша, намиращ се в дясната част на екрана, точно под областта, където събитието се проследява на живо. Можете да комбинирате залози от различни спортове в една колонка.

Както виждате, електронният талон на букмейкъра също заслужава много добри думи, понеже показва пълната информация за дадено събитие и направеният от вас залог, коефициента към него, както и общият коефициент на всички селекции. Можете лесно да премахнете дадена или всички селекции, а след като въведете сума на залог в съответното поле, веднага получавате информация, каква е потенциалната печалба, която може да спечелите. Последното нещо, което трябва да направите е да изберете бутон „Заложи„, за да бъде вашият талон приет.

[/two_third]

талон със залози от 7777 bg

Предимства и недостатъци на залозите „На Живо” от Национална лотария

Предимства:

  • Предлагат се голям брой събития за залог в реално време от най-различни спортове;
  • Пазарите за всяко събитие са много разнообразни;
  • Коефициентите, които букмейкъра предлага са едни от най-добрите на пазара;
  • Повечето събития се проследяват със статистика и информация в реално време;
  • Показва се информация, когато даден коефициент се покачи или понижи;
  • Показва се информация за наличността на опцията Кеш аут при определени пазари;
  • Можете да комбинирате събития от различни спортове в един талон.

Недостатъци:

  • Не разполагате с пряко предаване;
  • Не за всички спортове е налично проследяването на живо.

Оценка и заключение

След този изчерпателен обзор на залозите „На Живо” при букмейкъра Национална лотария, вече сте наясно с всички тънкости. Когато се занимавате с нещо е много важно да разбирате какво правите и къде се намирате. Сега, вече сте наясно кое, какво представлява, когато достъпите раздела със събития в реално време от букмейкърската къща Национална лотария! Иначе, за цялостното си представяне, букмейкъра заслужава отлична оценка, понеже е един от малкото букмейкъри в страната ни, които предоставят толкова изчерпателна информация за събитията в реално време. Определено, залозите На Живо в сайта на play.7777.bg си заслужават!

Заложи на Живо от Националната Лотария 7777
45 4.20
Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *