Мария Костадинова

Palms Bet залози на живо на спортни събития

Видяно 19 пъти
залози на живо в Палмс Бет

Редом до най-големите сайтове за залози и Palms Bet предлагат на играчите си да залагат на живо. Всеки, който иска може да посети едноименния раздел и да залага на спорт в реално време. С други думи потребителите залагат по време на вече стартиралия мач. Коефициентите се менят с развоя на срещата, така че трябва да ги наблюдавате отблизо, за да сте в час с всичко, което се случва. Този тип залагания крие голяма тръпка и е предпочитан от мнозина.

Вход в Palms Bet


На кои спортове можете да залагате на живо?

раздел 'На живо' в Палмс Бет

Започваме с уточнението, че ако сте се възползвали от спортния бонус за нови клиенти на Палмс Бет, ще може да превъртите промо средствата в секцията за залози на живо. За да видите кои са спортовете, на които може да се залага в реално време, то трябва да селектирате раздел „На живо” от основната навигация на сайта. Пред вас ще се появи произволен мач от футболната секция, но вие може да смените предпочитанията си. Спортните състезания, на които може да направите залог се намират в лявата лента на екрана ви, а за да видите всичките е необходимо да скролнете надолу.

В случай, че желаете да се запознаете с предстоящите състезания натиснете бутона „Следващи събития на живо” в най-долната част на лявото меню. По този начин ще се запознаете с всички мачове, на които може да залагате, подредени по часове, дати и вид на спортното събитие. Ето какви са спортовете, които Plams Bet е отредил за феновете на залозите в реално време:

  • Футбол;
  • Тенис на корт;
  • Тенис на маса;
  • Баскетбол;
  • Волейбол;

Както виждате, някои от любимите ви видове спорт са на ваше разпложение. В момента тези спортове са налични в секцията с живи залагания на спортния и казино букмейкър Палмс Бет, но се предполага, че към нея ще бъдат включени и още събития. Привържениците на всеки спорт ще могат да се насладят максимално на възможността за залагане в реално време.


Как букмейкърът информира играчите за залозите на живо?

спорт на живо в Палмс Бет

Залагайки в спортната секция „На живо” ще получавате пълна информация за събитията по време на тяхното провеждане. На вашия екран ще бъде изписан резултатът от срещата, броят на дадените жълти и/или червени картони, броят на ъгловите удари и други. Промените на ставките за мача също се отразяват моментално на монитора или дисплея на телефона ви. Поддръжката пък е на ваше разположение, ако имате въпрос свързани със залози на живо.

Много голям брой играчи предпочитат да залагат именно в този раздел, заради адреналина и възможността да уцелят добри коефициенти. Наистина да залагаш по време на мач на любимия си отбор, е наистина силно изживяване, както успяхме да се уверим и сами. Добрата новина е, че освен стандартен залог, тук можете да се възползвате и от куп интересни пазари.


Какви пазари важат за залозите на живо от Palmsbet?

Спортната секция на Palms Bet за залози на живо е още по-гореща, заради възможността да залагате на различни пазари, които от своя страна могат да вдигнат коефициента и да го направят много съблазнителен за вас. Разбира се, играчите трябва да знаят, че всеки един пазар сам по себе си крие сложност. Именно на това се дължат и по-високите ставки.

За всеки отделен спорт има различни пазари. Ако залагате на футбол, ще можете да прогнозирате точен резултат от мача, брой на головете (под или над), хендикап и други. Феновете на баскетбол пък ще могат да предвидят как ще завърши срещата в определените полувремена. За волейбола ще залагате на пазари от типа брой точки, победител в отделните етапи от срещата и така нататък. Общо взето разнообразието властва и е във ваша полза.

За по-голямата част от спортните събития на живо важи функцията Cash Out, с нея пък ще можете да затворите залога си, така че да намалите загубата си, или пък да излезете на голяма печалба. Имайте предвид, че в срещите могат да настъпят дадени промени, които блокират възможността да използвате бутона Cash Out, както и да залагате на определени маркети.


Мнението ни за раздела със залози на живо

В началото, когато видяхме ”живия” раздел на Palms Bet установихме, че в него не присъстват кой знае колко много спортни събития. По-късно обаче се убедихме, че букмейкъра е поставил най-търсените и предпочитани спортове, така че няма в какво да обвиняваме бранда. По всяка вероятност събитията ще се увеличават с времето и раздел „На живо” ще заблести с очарование. На този етап може да поздравим компанията и да ѝ пожелаем да се развива все така бързо, за да привлече интересът на българските привърженици на хазартните игри.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Експерт Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 14 ноември 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!