Атанас Танев

Залози на тенис събития в сайта на Bwin

Видяно 70 пъти
залози на тенис от Bwin

Тенисът е спорт, който се радва на голям интерес от страна на феновете. Много от тях дори залагат в букмейкърските сайтове на любимите си тенисисти, първенства и турнирни битки. По този повод букмейкъра на Bwin е отделил доста сериозно място на тениса в сайта си, като предоставя на клиентите възможност да залагат на най-известните събития в Европа и останалия свят. В тази статия ще разгледаме възможностите за залози на тенис събития в онлайн платформата.

Тенис срещи в Bwin


Какви опции за тенис събития предлага Bwin?

За да видите възможностите за тенис залагания, трябва да влезете в меню „Спорт”, а след това да селектирате секция „Тенис” от лявото меню с всички достъпни спортове. В отделен прозорец ще се покажат част от събитията на живо, ако има такива към момента, както и някои от най-интересните предстоящи мачове, отбелязани с точна дата и час на старта на събитието.

Лявото меню в тенис секцията е различно от това на главната страница. Тук присъстват всички тенис събития, на които можете да заложите, подредени по мачове за мъже и жени, турнири, срещи за различни купи и така нататък. Избирайки даден турнир, то в центъра на екрана ще се покажат всички събития, които предстоят или се играят в актуалния момент (на живо).

Селектирайки конкретен турнир, ще имате опция за прогнозиране на крайния победител от него, както и други интересни пазари. Букмейкърът е дал една бърза опция за откриване на коефициентите към всеки един пазар. Това се случва от графата „Видове залози”, където трябва да поставите отметка на желания маркет, и да видите събитията за него по-долу.

преглед на тенис срещите в Bwin

На вашето внимание е и една друга опция, чрез която поставяте по пет срещи за най-ниските коефициенти в раздел Фаворити и пет срещи с най-високите коефициенти в раздел Аутсайдери. По този начин можете да добавяте срещите във вашия електронен фиш с натискането на един бутон, и без да губите време да потвърдите направения залог.

В лявото меню се намира и секцията Купони, която ви дава информация за най-интересните тенис събития от конкретни турнири. Това допълнително улеснява потребителите, защото няма смисъл те да търсят поотделно горещите мачове от най-завързаните състезания в световен мащаб. Нека все пак разгледаме до какви купони имаме достъп в тенис секцията на сайта:

 1. Мачове на деня – показва любопитните тенис събития за деня;
 2. Най-добрите мачове от ATP – изписват се водещите тенис срещи за мъже от турнири ATP;
 3. Най-добрите мачове от турнири WTA – изписват се мачовете за жени от WTA;
 4. Мачове с фаворити – показват се тенис срещите от деня с изявени фаворити;
 5. Купон за мачове с шанс 50/50 – показват се тенис събитията за деня, при които има изравнение на силите;

Bwin е предоставил чудесни опции за играчите, така че всеки може да ги изпробва при желание. Букмейкърът е вложил старание да направи много приветлив и разнообразен тенис раздел, който да зарадва милионите привърженици на този атрактивен спорт.


На какви тенис събития можем да заложим в Bwin?

Най-хубавото е, че в сайта присъстват всички големи тенис турнири в световен мащаб. Любимите ви състезания не са забравени от букмейкъра и можете да залагате на тях, когато има налични събития. Вижте кои са основните състезания и турнирни битки в уебсайта:

 • Състезания от Големия шлем;
 • ATP турнири за мъже;
 • WTA турнири за жени;
 • Купа Дейвис;
 • Фед Къп;
 • ITF мъжки и женски турнири;
 • Сериите Challenger;

Горе посочените тенис събития ви предлагат да залагате както на сингли, така и на двойки. Има дори надпревари със смесени двойки (мъже и жени), които представляват голяма атракция за феновете. Общо взето броят на събитията е огромен, което не позволява на играчите да скучаят, когато посетят тенис раздела в онлайн платформата за залози на Bwin.


До какви пазари имаме достъп за тенис мачовете?

Освен стандартния залог за победа в тенис мачовете, имате достъп и до някои други пазари, с чиято помощ да повишите коефициента на срещите. Разбира се, тези маркети крият някои сложности и за това се използват от по-напредналите играчи. Сега ви предлагаме да погледнем някои от основните опции за игра, предпочитани от многото клиенти в букмейкърския сайт:

 • Залози за сет;
 • Кой ще спечели първия сет в мача;
 • Победител в срещата;
 • Точен резултат;
 • Колко сета ще се изиграят в мача;
 • Под / Над брой геймове в срещата;
 • и други…

Всички пазари ще видите, след като кликнете върху избрания от вас мач. За него ще се появи датата и часа на старта, а под тях са изписани отделните опции за игра. Някои от пазарите предлагат по-високи коефициенти, а други по-ниски, така че преглеждайте по-внимателно.


Какви коефициенти се предлагат за тениса в Bwin?

Ставките за тенис срещите не са от най-големите, но пък можете да намерите събития, на които си заслужава да заложите. За някои турнири коефициентите са доста стабилни и дори могат да се конкурират с други сайтове за залози. Ако се вгледате в стойностите на различните пазари, също ще откриете някои приятни числа, които биха могли да ви заинтригуват. Ето защо проверявайте периодично коефициентите и със сигурност ще намерите нещо съблазнително.


Тенис на корт в секцията „На живо”

Тенисът е един от спортовете, които присъстват в раздела със залози на живо. Последният можете да извикате от главното меню на сайта, където ще видите всички актуални събития към момента. Букмейкърът дава подробна информация за всеки мач в реално време, вие можете да следите съотношението на силите между играчите, грешките, брейковете и тем подобни.

Вдясно от селектирания мач пък ще видите менюто „Медия”, което предлага да гледате Видео или Анимация от тенис мачовете. Ако има налично пряко предаване, срещу събитието ще видите иконката „Play”, а ако пряко излъчване отсъства, то не се колебайте да активирате симулацията на мача, която излиза под формата на много подробна анимация и графика.

тенис мач на живо в Bwin

Съществува и категория „Събитие”, в която можете да разгледате тенис мачовете поотделно. По този начин ще ги намерите по-бързо, отколкото ако ги търсите един по един. Друг интересен раздел е „Мулти изглед”, който ви дава възможност да проследите повече от един тенис сблъсък на екрана си. Под избрания от вас мач ще се покажат и всички достъпни пазари към него. Те не са никак малко, така че разгледайте ги и изберете най-подходящия за вас.


Какво е мнението ни за тениса в Bwin?

От Bwin са обърнали специално внимание на тенис секцията си и това личи от всичко, което написахме в тази статия. Много и интересни опции, задоволителни коефициенти, множество пазари, разнообразни първенства и турнири са само малка част от нещата, които ще видите, когато отворите тенис раздела в букмейкърския сайт. Лично ние даваме много висока оценка за старанието на компанията да се погрижи и за най-взискателните тенис привърженици.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bwin отговорна игра

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай