Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Залози на тенис от Winbet

Видяно 42 пъти
залози на тенис в уинбет

Интродукция

Тенисът е един от най-предпочитаните спортове за залози по света и букмейкърите се стремят да предлагат много опции за прогнози. Платформата на WINBET не прави изключение. В нея феновете на жълтата топка ще открият изобилие от възможности за игра. Ако сте сред тях, но все още не сте изпробвали услугите на Уинбет или пък сте техен клиент, но досега не сте залагали на тенис, вижте по-долу какво ще ви предложи сайтът на компанията.

Посетете Winbet

 

Как изглежда тенис секцията в WINBET и как да я достъпите?

 1. За да достигнете до тенис секцията на Уинбет, трябва да отворите сайта на букмейкъра и да изберете раздел „Спорт“ от централната лента за навигация.
 2. След като го маркирате, в лявата част на екрана ви ще се появи вертикален списък с всички спортове, които се предлагат за игра.
 3. Ще забележите че тенисът е на челни позиции и няма да ви е трудно да го откриете. Това е така, защото компанията е подредила първите позиции по популярност, а не по азбучен ред.
 4. Щом изберете този спорт под реда му в таблицата ще се отвори падащо меню с всички турнири, които WINBET следи.

Ако обърнете вниманието си към централното поле на страницата, ще намерите трите основни таблици, от които ще може да изберете предпочитаните селекции и пазари. Букмейкърът се е постарал да улесни максимално навигацията в раздел „Спорт“ и тенис събитията не са изключение. Всичко е подредено по оптимален начин, така че престоят ви на сайта да е приятен.

тенис залози на живо в уинбет
Изглед от страницата с тенис залози на живо в сайта на winbet.bg

На Живо Сега

 1. Най-отгоре ще забележите таблицата със събития, които в момента се излъчват на живо.
 2. За да ги сортирате според интереса си, е необходимо само да маркирате „Тенис“ в реда с най-предпочитаните спортове.
 3. Пред вас един под друг ще се появят всички мачове, които се играят в момента и за които Уинбет предлага залози в реално време.
 4. В началото на всеки ред ще видите в кой сет е играта, след това ще намерите изписани противниците, които се изправят един срещу друг. Вдясно от имената им е разположен основният пазар за краен победител в срещата, както и прилежащите коефициенти за всеки играч. Ако към мача са налични още пазари, ще може да ги разгледате, като натиснете символа „+“ в края на реда.

ТОП Залози

топ залози на тенис в уинбет
Графа „ТОП залози“ в сайта на Уинбет

За ваше улеснение WINBET е извел в отделна таблица най-горещите тенис срещи, които вълнуват феновете. Тях ще намерите в графата, наречена “ТОП Залози”. За да прецизирате справката си, отново ще трябва да изберете „Тенис“ от реда с предпочитаните спортове. Това ще ви отведе пред програма с предстоящите събития от света на тениса, за които потребителите на сайта залагат най-често. Изгледът на таблицата е доста сходен с „На Живо Сега“. Една от разликите е, че в лявата част на редовете са изписани датата и часът на предстоящите селекции.

Другото допълнение е, че след коефициентите за всеки играч е поместен символът, който ще ви отведе до статистическата справка за срещата. Това е доста полезна функция и е удобно, че букмейкърът е предоставил директен и бърз достъп до нея. Тези справки ще ви помогнат да вземете решение и да заложите, дори да не сте запознати със света на тениса. Ще откриете любопитни факти като:

 • Рождена дата на играча
 • През коя година се е включил в професионалния тенис
 • С коя ръка играе
 • Информация за ръст и килограми
 • Резултати от последните мачове

В края на редовете, в които са изписани предстоящите ТОП Срещи, ще намерите отново символа „+“, който ще ви отведе до допълнителните пазари.

Предстоящи

предстоящи залози на тенис
Преглед на извадка, представяща предстоящите залози на тенис

Таблицата с предстоящи събития пък ви дава полезна извадка за всички мачове, които ще бъдат играни през настоящия ден и които ще се следят от WINBET. Обърнете внимание, че отново ще трябва да изберете „Тенис“ от горната част на полето, за да видите справка само за тези мачове. След това пред вас ще се разкрие познатият изглед от таблицата с ТОП Залози. Разликата тук е, че предлаганите допълнителни пазари често са много по-малко на брой, ако въобще са налични.

 

Кои тенис първенства следи Уинбет?

Уинбет се старае да е в крак с всички тенденции и да удовлетворява нуждите на своите потребители. Секцията, посветена на тениса, не прави изключение. Букмейкърът следи всички основни световни турнири. В платформата ще може да заложите на срещи от:

 • WTA
 • АТП
 • Чалънджър
 • ИТФ Мъже
 • ИТФ Жени
 • Демонстративни турнири като Kooyong Classic 2018

В случай, че сте фен на точно определено първенство, може да разгледате само събитията, които са част от него. За целта е нужно да отправите вниманието си към основното меню със спортове в лявата част на екрана. Както вече споменахме, щом изберете „Тенис“, се появява листата с турнирите, които Уинбет предлага. Изберете своя фаворит, за да разгледате само тези конкретни срещи.

 

На какви тенис пазари може да залагате?

WINBET предлага разнообразие не само при първенствата, които следи, но и в пазарите, налични към отделните селекции. Важно е да отбележим, че не всяка среща ще ви предложи изобилие от пазари. По правило, колкото по-интересен и значим е даден сблъсък, толкова повече опции за залог ще намерите към него. По-непопулярните двубои пък ще ви дадат възможност да прогнозирате единствено крайния победител в мача.

При селекциите, категоризирани като ТОП Залози, ще намерите до 50 допълнителни опции за предположение. Освен за краен резултат, на разположение към горещите сблъсъци са още:

 • Победител 1-ви Сет
 • Победител 2-ри Сет
 • Totals Над 22.5 и Под 22.5
 • Точен Резултат
 • Четно/Нечетно
 • Общо Гост/Общо Домакин
 • Хендикап

Любопитна възможност са и дългосрочните прогнози за краен победител в някои турнири. До този пазар може да стигнете, като отворите падащото меню на раздел „Тенис“ от основната листа със спортове в лявата част на страницата. В дъното на списъка, под изброените турнири, ще забележите полето „Краен победител“. Когато го маркирате, пред вас ще се появят първенствата, за които може да направите подобно предположение.

 

Как да заложите на тенис в WINBET?

Ако досега не сте поставяли тенис прогнози в Уинбет, но искате да опитате, не се притеснявайте – процедурата е максимално лесна. Всичко, което трябва да направите, е да разгледате предлаганите селекции и да изберете предпочитания от вас пазар. За да отбележите предположението си, трябва просто да маркирате прилежащия към него коефициент. Прогнозата ви ще се отрази автоматично в електронен фиш, който ще се появи в дясната зона на сайта. Системата ще поиска от вас да въведете сумата, която желаете да заложите и да укажете дали ще играете Сингъл или ще поставите селекцията в система. След това е нужно просто да натиснете бутона „Заложи“.

 

Тенис на живо в Уинбет

тенис на живо в уинбет
Изглед от раздела „Тенис на живо“ в Winbet

Една от най-любимите услуги, която WINBET предоставя на любителите на тениса, е да следят мачовете на живо.

 1. За да се възползвате от тази функция, е нужно да насочите вниманието си към централната лента за навигация в сайта, която се намира вдясно от логото на букмейкъра. На втора позиция в нея ще откриете раздела „На живо“.
 2. Имайте предвид, че щом го отворите, системата автоматично ще ви покаже футболните събития, които текат в момента. За да достигнете до тенис мачовете е нужно да затворите падащото меню на секция „Футбол“ от листата със спортове в лявата част на екрана.
 3. След това маркирайте „Тенис“ и вече ще следите игрите в реално време. Това става с помощта на интерактивна графика, която отразява всички важни моменти в двубоите. Под нея пък са поместени наличните пазари и динамичните коефициенти.
 

Защо да залагате на тенис в Уинбет?

Вероятно всеки фен на тениса, който обича и залозите, би опитал късмета си на сайта на WINBET. Ако все още не сте сигурни дали да изберете точно този букмейкър обаче, ви предлагаме кратък списък с основните му предимства.

 • На централно място бихме искали да поставим чудесната подредба, с която платформата на Уинбет може да се похвали. Няма да ви е трудно да се ориентирате в нея и ще прекарате приятни мигове.
 • Следят се всички важни турнири, а пазарите, които се предлагат, също са доста интригуващи.
 • Събитията са разделени по категории – На Живо Сега, ТОП Залози и Предстоящи.
 • Имате възможност да сортирате мачовете от конкретен турнир.
 • Статистическите справки за тенис сблъсъците са наистина прегледни и биха могли да помогнат дори на новобранците в тази сфера да направят успешна прогноза.
 • В Уинбет може да залагате на тенис мачове, които се следят на живо.
Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай