Мария Костадинова

Тенис залози в сайта на Палмс Бет

Видяно 16 пъти
тенис залози в Палмс Бет

Имайки предвид колко много са феновете на тениса, то най-нормалното нещо, е този спорт да присъства масово в сайта на Palmsbet. Всички, които искат да залагат на любимите си тенисисти, могат да го направят, след като се регистрират в платформата на букмейкъра. За тях са предложени сингъл мачове и двойки от топ първенствата и турнирите в световен мащаб.

Вход в Palms Bet


Къде се намира тенисът в Палмс Бет?

навигация до тенис секцията в Палмс Бет

След като заредите сайта и влезете в секция „Спорт” от основната навигация, ще се появи лява лента със спортове. По подразбиране на челна позиция ще се появи футболната секция в Палмс Бет, но ако изберете „Тенис”, веднага ще се покажат всички събития, на които може да поставите залозите си. В средата на екрана ще бъдат изписани всички предстоящи мачове с датата и часа на започването им. Също така ще можете да видите и коефициентите за победа на един от двамата състезатели. Така имате възможност да направите бърз залог за срещите.

В горния ляв ъгъл пък имате опцията да избирате тенис мачовете, които започват след 1, 3, 6, 24, 72 часа или за целия ден. По този начин ще отсеете най-интересните срещи, които ви вълнуват, и на които искате да заложите. За самия залог има опции за победител със знак 1 или 2, а другият вариант е да използвате тенис пазарите, за които ще пишем по-долу.


На какви тенис срещи можем да залагаме?

Както написахме в началото на статията, можете да залагате на сингъл срещи и на двойки за мъже и жени. Голямото разнообразие от събития със сигурност ще ви направи добро впечатление, тъй като Палмс Бет са се постарали да наредят по-интересните тенис двубои в уебсайта си. Но сега нека не губим време, а да видим основната част от тенис мачовете:

 • АТР – Световни финали в Лондон;
 • ITF – Тенис турнири;
 • WTA – Лимож;
 • WTA – Лимож Двойки;
 • Купа Дейвис;
 • Фед Къп;
 • Чалънджър;
 • … и други

Общо взето всички най-известни тенис събития присъстват в Pamsbet. Ако отворите тенис раздела сега, ще видите само актуалните събития, за които може да залагате. В случай, че не виждате на екрана си някои популярни турнири, то е защото към момента не се предлагат събития от тях. Веднага щом стартират турнирите ще бъдат прибавени към тенис раздела.


Избор на пазари за залози на тенис

За да откриете пазарите за залагане на тенис, натиснете стрелкичката, която се намира след коефициента за победа на втория тенисист. След натискането на малката стрелка ще се появи екран с всички опции за залог, които можете да използвате в Palmsbet. Сложността на пазарите е различна, както и коефициентите към всеки един от маркетите.

Имате достъп до десетки тенис пазари, които са любопитни с това, че ви дават възможност за добри печалби. Сега ще разгледаме някои от най-предпочитаните опции за залог от играчите:

 • Първи Сет С Хендикап;
 • Брой сетове;
 • Точен резултат в мача;
 • Точен резултат в първия сет;
 • Общ брой геймове – четно или четно;
 • Тайбрек в мача;
 • … и още куп интересни пазари;

В определени моменти от срещите някои пазари могат да бъдат блокирани, заради развоя на самите мачове. В такъв случай вие няма да можете да използвате тези опции за залагания. Обикновено това се случва, когато залагате на тенис в раздел „На живо” в Палмс Бет.


Палмс Бет – коефициенти на тенис

За да бъдат още по-интересни предстоящите тенис мачове и тези на живо, букмейкъра предоставя високи коефициенти, така че да грабнете задоволителна печалба с по-малко заложени средства. Стойностите на някои от най-големите тенис турнири за мъже и жени са наистина впечатляващи и спокойно могат да се конкурират с останалите сайтове за залози.

Ако търсите сайт, в който стойностите за тенис залози са високи, можете да разгледате предложените ставки в Palmsbet.com, за да прецените, дали те ви удовлетворяват. Лично ние смятаме, че коефициентите за тенис събития в сайта заслужават вниманието на играчите.


Тенис залагания на живо в Palms Bet

секция за тенис в Палмс Бет

Тенисът заема видно място в раздела за залагания „На живо” в Палмс Бет. И тук се предлагат събития от известните турнири, за които писахме по-горе в статията. За всеки двубой можете да следите актуалния резултат и резултата в сетовете. В същото време ще виждате и коефициентите към мачовете. За ваше удобство под графата, в която гледате развоя в реално време, са изредени пазарите за победител в различните сетове, геймове, хендикап и други.

За да видите кои мачове се играят на живо, просто влезте в раздела използвайки главното меню, а след това селектирайте тенис от лявото меню със събития (виж снимката). Пред вас ще бъдат изредени всички мачове (мъже и жени), които се играят в момент. С няколко натискания на мишката ще можете да направите залози на една или повече срещи в дадения раздел.

Залаганията на тенис на живо винаги са били много интересни, тъй като държат играчите под напрежение до последния момент и по този начин качват адреналина им. Освен това можете да попаднете на наистина съблазнителни коефициенти, с чиято помощ ще печелите повече.


Нашето мнение за тениса Palms Bet

Разнообразието от състезания, добрите пазари и високите коефициенти са причините да харесаме предоставените възможности за тенис любителите в платформата. Общо взето оценяваме високо факта, че тенис на корт преобладава в уебсайта на хазартната компания.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Експерт Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 15 ноември 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!