залози по телефона ефбет

Efbet е сред малкото хазартни компании, които предлагат на клиентите си „Залог по телефона”. Обикновено тази услуга се използва по-малко, отколкото залаганията в уебсайта на букмейкъра, но има играчи, които изпадат в ситуации, когато интернет липсва и най-удобния начин да дадат прогнозите си за дадено събитие, е като се обадят по телефона.
Към този момент Ефбет не предлага тази опция на своите клиенти, но не е изключено да поднови тази услуга за в бъдеще.

Как се извършват залозите по телефона?

За да заложите на спортно събитие по телефона, е нужно да го сторите преди започването на избрания мач. Залагането може да се осъществи, ако имате открита сметка в сайта на Ефбет и сте направили депозит. Сумата, която ще залагате, трябва да бъде налични във виртуалния ви баланс. Залози на събития в секцията „На живо” не се приемат чрез телефонно обаждане.

В случай, че имате открита сметка в онлайн платформата за залагания и сте депозирали някаква сума, то просто трябва да позвъните на номер 0700 20 788, и да посочите двубоят, на който искате да заложите. Имайте предвид, че операторите ще изискат от вас верификация чрез лични данни като ЕГН, номер на личните документи, дума за сигурност и тем подобни.

Какво трябва да посочи клиентът при залог по телефона?

Залагайки чрез телефон от вас се изисква пълна информация за спортното събитие, за да стане ясно на отсрещната страна, какъв е вашия персонален избор. А ето и какво е нужно да съобщите, когато се обадите на букмейкъра, за да залагате на спорт дистанционно:

  • Видът на спорта;
  • Първенство/турнир;
  • Конкретен двубой;
  • Опция/пазар за залагане;
  • Сумата на залога;
  • Тип залог (множествен, единичен и т.н.)

Служителите на Ефбет ще ви уведомят за коефициента на избраната среща към актуалния момент, и ще изпратят писмо на електронната ви поща, с което ви уведомят, че вашият залог по телефона е приет. По този начин може да сте сигурни в реализирания залог.

Мерки за сигурност

Освен процедурата по верификация, за която споменахме по-горе, букмейкърът подсигурява сигурността на клиентите чрез записване на разговора по телефона. При положение, че се получи оплакване или се оспори даден залог, то телефонният запис ще бъде приложен като доказателство. Постъпвайки така хазартният оператор се застрахова срещу некоректни клиенти, а и едновременно с това, дава възможност на играчите да потърсят правата си.

Влезте в Ефбет

Какво е нашето мнение за услугата „Залог по телефона”?

Телефонните залози са добро хрумване от страна на Ефбет. С тях можете да заложите на любимите си спортове, дори когато нямате достъп до интернет. Разбира се, преди това е необходимо да регистрирате акаунт в Efbet в системата на букмейкъра, и да депозирате сума, с която ще може да залагате включително и по телефона. В общи линии сме на мнение, че такава услуга трябва да съществува и би била много полезна на играчите в перспектива.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *