Една от многобройните опции за игра в букмейкъра Bet365 са виртуалните спортове. Те са сравнително нов начин за залагане, който нашумя през последните години. Поради своите специфики, те са предпочитан начин за хазартни забавления не само от любителите на реалните спортове. По-надолу ще прочетете какво точно представляват виртуалните спортове, как можете да залагате и да печелите от тях на сайта на Бет365.

Какво представляват виртуалните спортове

Виртуалните спортове са иновативен метод за залагания. Те са интерактивни и привличат вниманието на все повече любители на хазарта. Правилата в тях са същите като в реалните спортове, от които са вдъхновени. Разликата е, че надпреварите са генерирани от компютърен симулатор, който определя победителя и по-важните моменти на случаен принцип. Самите събития траят много по-кратко от действителните. Например, футболните срещи са с продължителност от една минута. Виртуалните спортове имат редица предимства и някои недостатъци.

Предимства:

  • Те дават шанс на спортните запалянковци да залагат на любимите си спортове, дори когато в действителност не се провеждат първенства.

  • Интерактивни са и може да ги гледате на живо в реално време.

  • Изходът от двубоите става ясен почти незабавно. Провеждат се често и редовно, вече не е нужно да чакате с дни за дадено събитие.

  Предлагат много атрактивни коефициенти.

Недостатъци:

  • Игровата симулация няма да е достатъчна, за да утоли жаждата за спорт на истинските фенове.

  Тъй като игрите се генерират на случаен принцип, поведението на състезателите и отборите не може да бъде предвидено.

Виртуалните спортове в Бет365

На сайта на Бет365 се предлагат залози в седем вида виртуални спортове – Конни надбягвания, Хрътки, Мотори, Футбол, Колоездене, Тенис и Тротинг. Срещите се провеждат на всеки три минути и имат продължителност 60 секунди. Избирате от различни пазари, които са достъпни за залог до 5 секунди преди началото на въпросното събитие.

Във всяка от секциите ще откриете информация за предстоящата надпревара или двубой, както и коефициентите, които съпътстват всеки състезател. Всяка от седемте опции на сайта се характеризира с добра графика и това допринася за удоволствието от залозите.

Разгледайте виртуалните спортове

Какви залози може да направите?

Като цяло, пазарите при виртуалните надпревари са заимствани от тези при действителните спортове. Не е задължително обаче да са налични всички опции.

Конни надбягвания

В секцията с конни надбягвания имате няколко опции за залог в общо три първенства – Британия Уей, Виктория Парк и Фестивал Даунс. Може да прогнозирате кой ще е победител в следващото състезание или да направите комбинирана прогноза за първо и второто или първо, второ и третото място. Налична е опцията и за множествен залог. На централно място в секцията ще видите коефициентите, които съпътстват отделните играчи. В различните турнири участват различен брой коне.

Хрътки

Залозите при виртуалните надбягвания с хрътки са сходни с тези при конните надбягвания. Има две виртуални арени, на които се провеждат надпреварите – Голдънхил Парк и Хилсайд Парк. Във всяко състезание се включват по шест кучета. Отново имате шанс да прогнозирате победителя, както и да направите форкаст и трайкаст.

Мотори

Обиколките с мотори се провеждат по две състезателни писти – Стърлинг Стейдиум и Мичел Съркът. На Стърлинг Стейдиум в отделните обиколки участват до четирима рейсъри, докато на Мичел Съркът броят на участниците във всяка надпревара достига 12. И тук опциите ви са да познаете победителя от състезанието, да направите форкаст или трайкаст.

Футбол

Опциите при футбола са наистина разнообразни и се припокриват отчасти с възможностите във фишовете за реалните мачове. Може да прогнозирате победителя в мача, крайния резултат, броя голове в мача, както и Хендикап Резултат. Налични са и опциите Голове за Домакин, Голове за Гост, Печеливша разлика и пр. Ако си имате предпочитани пазари във фишовете за реалния футбол, ще може да ги отразите и при виртуалния му еквивалент.

Колоездене

Краен победител, форкаст и трайкаст са опциите за залог при колоезденето. Тук ще откриете само една състезателна арена, а във всяка обиколка участват деветима колоездачи.

Тенис

Виртуалният тенис ви дава възможност за три прогнози. Може да предположите кой ще спечели мача, какъв ще е общият брой точки или какъв ще е точният краен резултат. Имате налични и опциите за множествени залози.

Тротинг

Тротингът е сравнително по-непопулярен спорт за залози у нас и виртуалният му вариант е добър начин да се запознаете с него. Надбягванията се осъществяват на една виртуална арена, а в тях участват осем състезатели. Пазарите тук са като при останалите надбягвания – победител в надбягването, форкаст и трайкаст.

Как да печелите от виртуалните спортове?

Вече споменахме, че срещите във виртуалните спортове се генерират на случаен принцип от компютър. Това е недостатък за онези от вас, които са се специализирали в реален спорт и познават добре шансовете на актуалните отбори и състезатели. Случайният характер на срещите обаче може да се окаже печеливш за всички, които предпочитат да изпробват късмета си, а не да играят с тактика. Това е и причината виртуалните спортове да станат изключително популярни сред феновете на всички хазартни игри.

Много сериозно предимство е фактът, че този тип залози предлагат много изгодни коефициенти. Друг плюс е, че сравнително често се случва надпреварите да печелят състезатели или отбори, които не са сочени за фаворит в прогнозите за мача.

Ако решите да залагате на електронни спортове, все пак ви съветваме да направите нужната подготовка. Този сегмент наистина е подходящ и за новобранци, но няма да е зле все пак да опознаете обстановката, в която залагате. Спрете се на даден спорт и проследете как протичат надпреварите в него. Любителите на стратегиите спокойно могат да направят собствено проучване и да установят дали все пак в компютърната матрица, която генерира срещите, няма някакви принципи и зависимости.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *