Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

В Winbet започва Sport Open турнир с общ награден фонд от 100 000лв

Видяно 69 пъти
Winbet стартира турнира Sport Open с награден фонд 100 000лв

Букмейкърът Winbet започва турнир Sport Open с общ награден фонд от 100 000 лева. В него клиентите на компанията, които участват в залозите „на живо“ в раздел Спорт, имат шанс да спечелят различни парични премии и безплатни завъртания.

В периода 30 януари – 1 март 2021г., играчите, направили залози „на живо“ директно се включват за участие в турнира. За отбелязване е, че тук няма ограничения за залога – няма изисквания за минимално заложена сума и минимален коефициент, както и в броя на залозите и това дали е единичен или множествен залога.

Всеки направен залог „на живо“ носи точки на потребителя, а броят на точките се определя като чистата печалба от залога се умножи по коефициента, на който е направен. В края на всеки от дните на турнира се изготвя класиране с играчите за деня и първите 50 в подреждането печелят парични премии на стойност до 2000лв или 25 безплатни завъртания за казино играта на Pragmatic Play The Champions.

Потребителите имат възможност да следят позицията си в дневните класирания и в генералното класиране от менюто Промоции. Класирането ще се обновява на всеки един час в интервала между 08:00 и 23:00ч. Класацията за деня ще бъде публикувана до 12:00ч. на другия ден.

На фона на общия брой точки, спечелени от участниците за периода на турнира, накрая ще се изготви и крайното класиране за 120-тимата участника с най-голям актив от точки. Спечелилият турнира ще грабне голямата награда от 10 000лв. Второто място в крайното подреждане носи 3000лв, а третата позиция е с награда от 2000лв. Останалите участници до 20-то място ги очакват парични премии от 100 до 500лв. Другите 100 участника получават 25 безплатни врътки за играта The Champions.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай