Как да затворим сметката си в Bet365?

Bet365 е един от букмейкърите, които проявяват най-сериозна грижа за здравето и сигурността на своите потребители. Пример за това е програмата „Разумно залагане“, която се предлага като функция в профилите на играчите.

Част от нея е и опцията да затворите сметката си към букмейкъра. Имате възможност да я деактивирате за няколко седмици, месеци или за неопределен период от време. Изборът е ваш, а в този текст ще ви покажем как да го направите.

Затворете сметката си в Bet365

 

За кого е предназначена опцията?

Функцията „Затваряне на Сметка“ предлага възможност на всеки потребител да закрие акаунта си към Бет365. Щом влезе в сила тази настройка, профилът ви ще стане неактивен и няма да може да го използвате, за да залагате на сайта. Причините да затворите сметката си могат да бъдат най-различни.

Най-често обаче тази опция се използва от клиентите, които се притесняват да не развият хазартна зависимост или вече се борят с такава. Ако изпитвате и най-малки съмнения в това отношение, най-добре вземете мерки възможно най-скоро. Веднъж, щом сметката ви е затворена, ще имате по-малко изкушения и това ще допринесе за бързото ви възстановяване.

Разбира се, от функцията могат да се възползват и клиентите, които по някаква причина не са доволни от услугите на букмейкъра. Каквото и да е довело до това решение, вижте по-долу стъпките към реализацията му.

 

Как да затворите сметката си в Bet365?

  1. Първото нещо, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си.
  2. От профилното меню в горния десен ъгъл на сайта изберете секцията „Клиенти“.
  3. В нея ще видите раздел „Вашата сметка“, от който може да достъпите предлаганите „Контроли за Разумно Залагане“. Опцията за самоизключване е една от тези контроли. На снимката по-горе сме показали трите стъпки нагледно.
  4. Щом вече се намирате в менюто на функцията за затваряне на сметката, трябва да изберете за какъв период от време искате да я деактивирате. В падащо меню имате шест възможности – 1 седмица, 1, 3, 6 месеца, година или за неопределено време. Системата ви позволява да посочите и конкретен период, за който искате да затворите вашия Bet365 акаунт, с който сте регистрирани. Това е подходяща възможност за онези от вас, на които им предстои важно събитие и искат да се фокусират върху подготовката си за него, без да се разсейват с игра.

Букмейкърът ще изиска от вас да посочите каква е основната причина, поради която искате да затворите сметката си. Опциите са следните:

  • Нямам достатъчно време, тъй като отивам на почивка, готвя се за изпит и др.
  • Вече не се интересувам от онлайн залагане
  • Не съм доволен от Вашето обслужване/продукти
  • Не съм доволен от Вашите оферти
  • Искам да играя (вече играя) в друга компания
  • Не желая да уточнявам

Щом сте попълнили по-горните полета е необходимо да натиснете бутона „Продължи“. Ще бъдете прехвърлени в панел, който ще поиска да въведете своята парола, за да потвърдите намеренията си. Това е и последната стъпка по затваряне на сметката ви.

 

Какво следва?

Щом сте затворили сметката си, тя ще стане неактивна. Ще може да се логвате в сайта, но няма да имате възможност да играете. Ако разполагате с баланс в акаунта си, знайте, че той няма да бъде трансфериран автоматично към сметката ви. Ще се наложи да го изискате, което може да стане преди да затворите сметката си или след като тя отново бъде активна.

Ако промените мнението си и пожелаете да я отворите отново, може да го направите от профила си. Ще бъдете прехвърлени към разговор с оператор, който ще поиска от вас допълнителна информация, за да ви я активира отново.

Как да затворим сметката си в Bet365?
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *