Петър Борисов

Железничар ще гледа да се представи задоволително у дома срещу АИК

Видяно 6 пъти
Лига Европа

Лига Европа
Завързан се очертава да е и двубоят между Железничар и АИК. Двата отбора ще мерят сили в четвъртък от 21:45.

Железничар Сараево

Железничар изпусна титлата в Босна и финишира на второто място и само на точка зад шампиона Жрински. Домакините вече започнаха участието си в надпреварата от първи предварителен кръг. Там се справиха с черногорския Зета, отстранявайки ги с общ резултат 3:2. Победиха ги с 1:0 в Сараево и направиха 2:2 при гостуването. Миналата година Железничар не игра в Европа. Последно участваха преди 2 години, като тогава отпадат в трети предварителен кръг на Лига Европа от Стандард Лиеж чрез две загуби и общ резултат 1:3.

АИК Стокхолм

Миналият сезон АИК също завършиха втори в местното първенство. В момента е почти средата на сезона в Швеция, а АИК е четвърти в класирането. Гостите също стартираха от първи кръг на турнира. Там направиха 0:0 в гостуването си на Клаксвик, но в Стокхолм ги разгромиха с 5:0. Миналото лято също стартираха от първи кръг и стигнаха до трети, където бяха отстранени от Панатинайкос след 2 загуби и общ резултат 0:3.

Железничар трябва да гледа да се представи добре поне в домакинството си на АИК. Ще търсят и добър резултат, който да не ги поставя в лоша позиция преди реванша. АИК естествено също ще гледа да си осигури добър турнирен резултат. Те направиха 0:0 навън с Клаксвик и според нас нищо чудно и сега да не спечелят.

Прогноза: 1Х, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.40Коефициент: 1.44Коефициент: 1.44
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай