Петър Борисов

Зенит ще пробва обрат срещу Утрехт

Видяно 3 пъти
Лига Европа

Лига Европа
Зенит ще приеме в Санкт Петербург в мач реванш от 20:00 този четвъртък. Руснаците загубиха първата среща с 0:1.

Зенит Санкт Петербург

Зенит не се представи особено добре в първия мач и сега трябва да обръща нещата в своя полза. Те са натрупали доста повече опит в Европа от своя съперник, но се видя, че това няма особено голямо значение. В преидшният етап загубиха у дома с 0:1 от Бней Йехуда, но преди това си бяха победили като гост с 2:0. В руското първенство се представят доста добре и са лидер в класирането без загуба от 7 мача. Може да се опитат и някои стратегии за този или някой от другите мачове.

Малко и за Утрехт

Утрехт се представя доста добре от началото на сезона и това се видя и в първата среща със Зенит, която спечелиха. Вече 7 официални мачаа не познават загубата. Започнаха в Лига Европа още от втори кръг, където преодоляха малтийския Валета. В трети кръг имаха по-голяма съпротива, но успяха да отстранят Лех Познан след 0:0 вкъщи и 2:2 като гост. В холандсото първенство стартираха също добре и спечелиха и двата си мача там до момента с обща голова разлика 5:0. Гостите не са допускали гол в последните три изиграни мача.

Зенит се утвърди като редовен участник в Европа и скоро не е отпадал на такъв ранен етап. Сега са изправвени обаче пред такъв сценарии. Утрехт изглежда като сработен отбор, който вече показах, че може да затрудни руснаците. За реванша домакините трябва да са си взели бележкки от първата среща и очакваме да покажат нещо повече този път.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.36Коефициент: 1.30Коефициент: 1.30
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай