Rep. Of Ireland - Bulgaria

UEFA Nations League
Finished0 : 0

Tips with analysis

Ирландия и България се изправят един срещу друг в опит да избегнат отпадане в по-долна лига. Двубоят е в сряда от 21:45ч. и от 1Хбет предлагат множество варианти за залог в мача. Ето и нашето превю с прогноза към срещата:

За Ирландия

Ирландия е на предпоследното трето място и на точка от четвъртото. Сега дори равенство ще остави отбора в същата лига. Все още ирландците са без победа в групата – две равенства и три загуби. Вече осем поредни мача не могат да запишат успех. Притеснителна е и слабата резултатност на отбора, който вече шест поредни срещи няма отбелязан гол. 7 от последните 8 мача на тима са били с под 2.5 гола в тях. В последните си девет домакинства има една загуба, която бе с 0:1 от Финландия. Домакините имат и не малко отсъстващи. Започваме с Аарън Конъли, Хари Артър, Шеймъс Коулман, Джон Еган, Мат Дохърти, Джеймс Макклийн, Калъм Робинсън и Алан Браун. Наказани са Джеф Хендрик и Джейсън Молумби. Налични възможности за залог има при Bwin, на чийто уебсайт може да бъде намерен мача.

За България

България е на дъното със само една спечелена точка дотук. Тя бе именно срещу Ирландия след равенство 1:1 като домакин. Сега единствено победа ще отлепи отбора от последното място. Предпоставките за такава не изглеждат големи. Освен победата над Гибралтар в контрола, за последните си осем мача българите имат едно равенство и шест загуби. Без победа са в девет поредни гостувания, а при последните си три визити нямат отбелязан гол. След загубата с 1:2 от Финландия някои футболисти си признаха, че няма никакво настроение в отбора, което е нормално и породено от разочарованията, които нямат край на този етап. От състава на Георги Дерменджиев също има не малко отсъстващи. Аут и за този мач остават Ники Михайлов, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Петър Занев, Кирил Десподов, Мартин Райнов, Антон Недялков, Георги Терзиев и Исмаил Иса. Васил Божиков и Димитър Велковски също изгоряха.

Ирландия не се представя добре в последно време и скоро не е записвала победа. Трудно и вкарва голове в последните си мачове, което също е пречка пред отбора. Все пак, едно равенство тук, ще остави тима в същата лига. Иначе при Palms Bet също могат да се открият различни видове залози за мача. България ще се отлепи от дъното единствено при победа. Разочароващите изяви на отбора нямат край и въпреки, че Ирландия също не върви добре, то и тук на българите няма да им е лесно. Максимумът, който биха взели, изглежда е равенство, каквато е и нашата прогноза.

Other tipsters tips

No tips from users added.

Rep. Of Ireland - Bulgaria Comparison

Rep. Of Ireland
  • Rep. Of Ireland
  • Draw
  • Bulgaria
Bulgaria

The two teams in

Rep. Of IrelandBulgariaItaly
3
Rank
4
1
-
-
Forme
-
-
-
6
Matches
6
6
0
Win
0
3
3
Draw
2
3
3
Lose
4
0
1
Goals
2
7
4
Goals Ag.
7
2
3
Points
2