Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Верификация в Alphawin

Видяно 113 пъти
Удостоверяване на сметка в Alphawin

Alphawin е легален и напълно лицензиран от българските органи (НАП) хазартен оператор. В това му качество той е длъжен да спазва всички международно признати правила и условия за предоставяне на надеждни, честни и достатъчно безопасни гейминг и бетинг услуги на своите потребители. Част от стандартите, с които трябва да се съобразява всеки съвременен букмейкър, включително и български, е и така наречената процедура по верификация. Днес ще ви запознаем с детайлите относно Alphawin верификацията.


Верификация на Alphawin акаунт – стъпка по стъпка

Предварително ви предупреждаваме, че няма от какво да се притеснявате, когато моментът за верификация в Alphawin ви застигне. Това е една бърза и лесна процедура. Освен това, от платформата ще ви дават постоянно насоки за всяка следващата стъпка. В ръководството по-долу ние също ви представяме в опростен вариант начина, по който безпроблемно да преминете през Алфауин верификация:

Alphawin верификация
  1. Влезте в сайта на Alphawin, а след това и в акаунта си.
  2. Натиснете върху бутона Моят профил -> Преминете към функцията Верификация.
  3. Изберете документа, който искате да качите в системата.
  4. Имате задължение да качите файл във формат на изображение. Снимката трябва да е на ваш документ за самоличност.
  5. Уверете се, че всяка от така направените от вас снимки е с добро качество и данните в нея се виждат ясно и отчетливо.

Верифицирайте се

Изчакайте до 48 часа потвърждение от отдела по поддръжка в Alphawin или указание за изпращане на нов или допълнителен документ.


Какво представлява Alphawin верификация?

Alphawin верификация представлява задължителна процедура, през която всеки активен играч с официална регистрация на сайта трябва да премине. Става въпрос за верифициране именно на новооткрити акаунти. Идеята е букмейкърът да се увери, че така представените от вас лични данни отговарят именно на вашата идентичност.

Със завършването на процеса по верификация в Alphawin вие ще можете да се възползвате максимално и пълноценно от всички услуги, достъпни в сайта. Освен това, единствено и само верифицираните акаунти попадат под защитата на компетентните органи в случай на спор или неуредица било то със самия букмейкър, с трети лица или други потребители. Последно, но не по важност, без Алфауин верификация нямате право да правите теглене от сметката си в платформата.


Кога трябва да направя Alphawin верификация?

Alphawin верификация

Няма еднозначен отговор на въпроса кога да направим Alphawin верификация. По принцип, специалистите съветват да свършите тази задача непосредствено след като приключите с регистрацията и потвърждаването на вашия акаунт. Причината е, че така ще си спестите загуба на време с административни дейности за в бъдеще, а и ще можете да се възползвате на 100% от функциите и опциите на своя Алфауин профил.

В същото време, ако само регистрирате, без да верифицирате акаунт в Alphawin, можете да депозирате средства, да играете с тях казино игри и да залагате без никакви ограничения. Единственото ограничение идва в частта с тегленето на печалби. Никой потребител няма право на теглене, преди да верифицира акаунта си.

Освен в момента, когато решите да теглите пари от сметката си в Alphawin, има и друг такъв, който би ви поставил в ситуация да сте задължени да се верифицирате. В някои случаи от съпорта директно се свързват с клиентите, за да ги поканят да извършат верификация на акаунт. Най-често това се случва, когато потребителите са били силно активни през първите си дни след регистрация (депозирали са и са изиграли големи парични суми).


Често задавани въпроси

Задължително ли е да верифицирам своя Alphawin акаунт?

Да, задължително е. Рано или късно ще трябва да преминете през тази процедура.

Докога мога да използвам акаунта си в Алфауин, без да го верифицирам?

До момента, в който поискате да теглите пари от сметката си или в който ви потърсят по повода от Alphawin отдела по поддръжка.

Как да верифицирам своя Alphawin Акаунт?

За да стартирате процедура по Alphawin верификация, натиснете върху едноименния бутон, до който можете да стигнете през вашия профил в системата.

Какви документи са нужни за Алфауин верификация?

Нужни са снимки на ваш документ за самоличност, извлечение от банковата ви сметка и платена сметка за услуга от типа на електрическа енергия или интернет.

Мога ли да залагам, без верификация в Alphawin?

Да, можете, но без право на теглене на печалбите си.

Кога да очаквам потвърждение за успешно завършена Alphawin верификация?

В рамките на 48 часа от подаването на вашите документи служител от Алфауин отдела по поддръжка ще се свърже с вас, за да потвърди успешното приключване на процедурата или за да ви даде насоки за корекция или допълнения от ваша страна.


Финални думи

Верификацията е задължителен метод за идентификация в Alphawin. След като преминете през процедурата успешно, получавате пълното право да се възползвате от всички налични през вашия профил и системата на оператора опции и функции. При проблеми с верифицирането на вашия Алфауин акаунт, обърнете се към отдела по поддръжка.

Играйте в Алфауин

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай