Често задавани въпроси

често задавани въпроси в Ефирбет

Взимаме предвид всеки имейл и съобщение в социалните мрежи, които сме получили от вас. Ние не просто им обръщаме внимание, но и се стремим да ви дадем отговор възможно най-скоро. Направихме списък, който съдържа най-често задаваните въпроси от вас. Вие ни попитахте, а ние ви даваме отговорите в следващите редове.

Как да избера своя букмейкър?

Как да избера най-добрия сред букмейкърите за България?

Само в един сайт за залози ли да играя?

Кое е най-важното, когато избирам платформа за залози?

Как да открия букмейкъри с най-високи коефициенти за България?

Лицензи

Кои са всички букмейкъри с лиценз за България?

Безопасно ли е да посещавам сайт през mirror link?

Сигурно ли е да играя при компания без лиценз от ДКХ?

Създаване на акаунт

Мога ли да се регистрирам, ако ми остават няколко дни до пълнолетие?

Регистрацията при кой букмейкър е най-лесна?

Мога ли да предоставя фалшиви данни, за да скрия самоличността си?

Верификация на сметка

Защо букмейкърът иска копие на личната ми карта?

Защо е нужно да си снимам дебитната карта?

Вече имам акаунт при даден букмейкър. Как да верифицирам втори?

Бонуси

Как да открия сайта с най-добрия бонус за България?

Опит за измама ли са бонусите на букмейкърите?

Мога ли да се регистрирам, без да получа начална промоция?

Разплащания

Кой е най-сигурният разплащателен метод?

Мога ли да депозирам чрез електронни портфейли?

Съществуват ли платформи, където мога да играя с Bitcoin-и?

Работа с Efirbet

Защо създадохме Efirbet?

Всичко започна през 2015 година и по-конкретно в края ѝ. Ноември беше месецът, в който Ефирбет започна да си проправя път към най-важното за нас – читателите! Имахме много примери за чуждестранни сайтове, които изготвят прогнози и ревюта. Това ни мотивира. Искахме същото и за българските почитатели на футболни залози и не само. Искахме да внедрим опции, които да спестяват време и усилия. Време, което нашият екип инвестира в проучване, изготвяне и оформяне на висококачествени ревюта и прогнози. Усилия, които се отплащат всеки път, когато получим положителен коментар от вас.

Какви задачи си поставихме?

Със създаването на Efirbet имахме ясен план, който спазваме и до сега. Задачите ни са:

 • Ежедневно внедряване на нови и висококачествени ревюта;
 • Публикуване на експертни прогнози;
 • Обновяване на информацията в съдържанието на публикациите ни;
 • Извършване на проверка за отстраняване на неизправности от всякакво естество;
 • Преглед на коментарите и мненията на потребителите ни;
 • Периодично внедряване на нови и полезни функции;
С радост можем да ви споделим, че сме екип, който не прави компромиси с поставените цели и дори се стремим да ги надграждаме.

Каква е основната ни цел?

Да предоставим професионално написани ревюта, публикации, прогнози и статии, които да помогнат на онлайн залагащите. Нашият поглед не се спира само до територията на България и букмейкърите, лицензирани в нашата страна. Ние се стараем да ви представим най-атрактивните букмейкъри от цял свят. Искаме да имате база на сравнение и поглед от всяка страна. Стремим се безпристрастно да поставяме оценки на услугите, предлагани от брандовете.

Кои са букмейкърите, които са разгледани подробно в сайта?

Разбира се, че първоначално се опитахме да покрием основните букмейкъри, които държат челните места в страната. Това обаче не ни беше достатъчно. Решихме да добавим и други топ имена, но този път в световен мащаб. С това се стремим да обхванем максимално по-голям кръг от имена в бранша и да ви дадем правото вие сами да изберете и определите. Вярваме, че колкото по-голям е вашият избор, толкова по-съществен е шансът ви за успех.

На какъв принцип поставяме оценки на букмейкърите?

Критериите ни не са тайни. Причината е, че искаме да се уверите в достоверността на написаното от нас и сами да прецените, че това е така. Не се водим от чужди класации и мнения. Имаме достатъчно голям опит, така че не са ни необходими помощници. Ние разглеждаме общо 6 критерия, а именно:

 • дизайн и навигация
 • бонуси
 • коефициенти
 • залози на живо
 • мобилни залози
 • грижа за клиентите

На база това, в съчетание с цялостното представяне на букмейкъра в подробното ни ревю за него, ние правим заключение и поставяме крайната си оценка.

Какви прогнози мога да открия в Efirbet?

Ако очаквате важен мач и искате да се информирате предварително – нашият сайт е вашето място. Причината за това е, че предлагаме логически обосновани прогнози, които са авторски. Те се изготвят след продължителни проверки и събиране на информация, преди разиграването на самата среща. При нас ще намерите прогнози за топ първенствата, провеждащи се в Европа, а също и прогнози за европейските клубни турнири.

Кои лиги и първенства са включени?

Опитали сме се да обхванем максимално по-голям кръг от първенства и лиги. Така например:

 • Първенства: Англия, Германия, Испания, Италия, Национални футболни първенства, Франция и т.н.;
 • Лиги: Лига 1, Висша лига, Лига Европа, Шампионска лига и други;

Ако сме начинаещи, откъде най-напред трябва да започнем?

Казват, че практиката учи най-добре, но и теоретичната част не е никак за подценяване. Ето заради това ние от Efirbet изготвихме подробно ръководство, което ще ви запознае с:

 • основните термини при залозите
 • видовете залози
 • различните типове прогнози
 • коефициентите и начините за изчисляването им
 • правила и съвети за най-популярните казино и покер игри
 • специално изготвени съвети за начинаещи

В случай, че имаме опит в залагането, има ли откъде да прочетем компетентно написани стратегии?

Помислили сме както за току що започващите, така и за вече напредналите. Ако сте от вторите, то можете да погледнете в страницата ни със стратегии, в която сме поместили различни видове. Спрямо вашите интереси, можете да изберете и желаната от вас стратегия.

Откъде мога да се информирам за всичко, случващо се около букмейкърите?

Естествено, че всеки уважаващ себе си букмейкър се опитва да изненадва клиентите си с нови попълнения. За тях ще си поговорим в секцията ни с “Новини”, в която има различни подсекции. Всяка от тях се отнася за съответния букмейкър, който сте избрали. Така бързо и лесно ще имате достъп до най-актуалните новини за търсения от вас бранд.

Moга ли да сравнявам два или повече букмейкъра?

Да, това е абсолютно възможно. За целта можете да използвате нашата опция „Сравни 1VS1„, където от бутона „+ Добави букмейкър“ можете да вмъкнете желаните от вас брандове. Те автоматично ще се генерират и ще можете да направите сравнение измежду всички избрани.

Възможна ли е филтрация на букмейкърските бонуси?

Да, възможно е да посочите определени критерии за търсен от вас бонус. За това ще ви помогне филтъра в страница „Бонуси„, който е позициониран над таблицата.

Къде мога да проследя мачовете, които предстоят?

Всички мачове за деня и цялата седмица са поместени в отделна категория. Те се намират в страницата за мачовете днес, в която имате таблица. Когато изберете съответния ден от седмицата, пред вас ще се зареди и програмата.

Как мога да се регистрирам в сайта, за да използвам всичките му функции?

Натиснете бутона ‘Вход’, който ще видите в горния десен ъгъл на сайта. След това кликнете върху ‘Регистрация’. Въведете данните и потвърдете имейла си. Вече имате профил при нас!

С колко езикови версии разполага платформата?

В началото езиковите версии на сайта ни бяха само две – български и английски език. С течение на времето те нараснаха до общо 13, като тенденцията е те да се увеличават, защото се стараем да достигаме до повече читатели в цял свят.

Мога ли да правя залози през Efirbet?

Не, ние не предлагаме онлайн залози, а прогнози, ревюта и подробни публикации, които имат информативен характер за осъществяването на залози в различните букмейкърски сайтове.

Нужно ли е да заплащам нещо, за да използвам опциите на сайта?

Не. Всичко, което е налично в Efirbet, е безплатно за потребителите на сайта.

Имате ли информация, свързана с хазартната зависимост?

Да, тя е поместена в отделна страница на нашия сайт. В специалната ни публикация за хазартната зависимост ще научите повече за симптомите, навременното откриване на заболяването, последиците и лечението. Обръщаме сериозно внимание на тази тема и сме се опитали да изясним всичко около нея.

Съществува ли някакво ръководство за работа с Efirbet?

Да. Ако имате някакви затруднения можете да разгледате нашата HELP секция, в която разглеждаме всички категории и функции на сайта. Надяваме се, че благодарение на нея и страницата за често задавани въпроси, всичките ви питания ще намерят своите отговори. Ако обаче все още е останало нещо неизяснено, не се колебайте и ни пишете на имейл support@efirbet.com.