често задавани въпроси в Ефирбет

Взимаме предвид всеки имейл и съобщение в социалните мрежи, които сме получили от вас. Ние не просто им обръщаме внимание, но и се стремим да ви дадем отговор възможно най-скоро. Направихме списък, който съдържа топ 20 на най-често задаваните въпроси от вас. Вие ни попитахте, а ние ви даваме отговорите в следващите редове.

Съдържание:


Защо създадохме Efirbet?

Всичко започна през 2015 година и по-конкретно в края ѝ. Ноември беше месецът, в който Ефирбет започна да си проправя път към най-важното за нас – това сте Вие! Имахме много примери за чуждестранни сайтове, които изготвят прогнози и ревюта. Това ни мотивира. Искахме същото и за българските почитатели на футболни залози и не само. Искахме да внедрим опции, които да спестяват време и усилия. Време, което нашият екип инвестира в проучване, изготвяне и оформяне на висококачествени ревюта и прогнози. Усилия, които се отплащат всеки път, когато получим положителен коментар от вас. Искахме през 2015 година. Към днешна дата го имаме и се стремим да го направим най-доброто.


Какви задачи си поставихме?

Със създаването на Efirbet имахме ясен план, който спазваме и до сега. Задачите ни са:

 • ежедневно внедряване на нови и висококачествени ревюта;
 • публикуване на експертни прогнози;
 • обновяване на информацията в съдържанието на публикациите ни;
 • извършване на проверка за отстраняване на неизправности от всякакво естество;
 • преглед на коментарите и мненията на потребителите ни;
 • периодично внедряване на нови и полезни функции;

С радост можем да ви споделим, че сме екип, който не прави компромиси с поставените цели и дори се стремим да ги надграждаме.


Каква е основната ни цел?

Да предоставим професионално написани ревюта, публикации, прогнози и статии, които да помогнат на онлайн залагащите. Нашият поглед не се спира само до територията на България и букмейкърите, лицензирани в нашата страна. Ние искаме да ви представим най-атрактивните букмейкъри от цял свят. Искаме да имате база на сравнение и поглед от всяка страна. Стремим се безпристрастно да поставяме оценки на услугите, предлагани от брандовете.


Кои са букмейкърите, които са разгледани подробно в сайта?

Разбира се, че първоначално се опитахме да препокрием основните букмейкъри, които държат челните места в страната. Това обаче не ни беше достатъчно. Решихме да добавим и други топ имена, но този път в световен мащаб. С това се стремим да обхванем максимално по-голям кръг от имена в бранша и да ви дадем правото вие сами да изберете и определите. Вярваме, че колкото по-голям е вашият избор, толкова по-голям е шансът ви за печалба.


На какъв принцип поставяме оценки на букмейкърите?

Критериите ни не са тайни. Причината е, че искаме да се уверите в достоверността на написаното от нас и сами да прецените, че това е така. Не се водим от чужди класации и мнения. Имаме достатъчно голям опит, така че не са ни необходими помощници. Ние разглеждаме общо 6 критерия, а именно:

 • дизайн и навигация
 • бонуси
 • коефициенти
 • залози на живо
 • мобилни залози
 • грижа за клиентите

На база това, в съчетание с цялостното представяне на букмейкъра в подробното ни ревю за него, ние правим заключение и поставяме крайната си оценка.


Какви прогнози мога да открия в Efirbet?

Ако очаквате важен мач и искате да се информирате предварително – нашият сайт е вашето място. Причината за това е, че предлагаме логически обосновани прогнози, които са авторски. Те се изготвят след продължителни проверки и събиране на информация, преди разиграването на самата среща. При нас ще намерите прогнози за топ първенствата, провеждащи се в Европа, а също и прогнози за европейските клубни турнири.


Кои лиги и първенства са включени?

Опитали сме се да обхванем максимално по-голям кръг от първенства и лиги. Така например:

 • Първенства: Англия, Германия, Испания, Италия, Национални футболни първенства, Франция и т.н.;
 • Лиги: Лига 1, Висша лига, Лига Европа, Шампионска лига и други;

Ако сме начинаещи откъде най-напред трябва да започнем?

Казват, че практиката учи най-добре, но не е никак за подценяване и теоретичната част. Ето заради това ние от Efirbet изготвихме подробно ръководство, което ще ви запознае с:

 • основните термини при залозите
 • видовете залози
 • различните типове прогнози
 • коефициентите и начините за изчисляването им
 • правила и съвети за най-популярните казино и покер игри
 • специално изготвени съвети за начинаещи

В случай, че имаме опит в залагането има ли откъде да прочетем компетентно написани стратегии?

Помислили сме както за току що започващите, така и за вече напредналите. Ако сте от вторите, то можете да погледнете в страницата ни със стратегии, в която сме поместили различни видо. Спрямо вашите интереси, можете да изберете и желаната от вас стратегия.


Откъде мога да се информирам за всичко случващо се около букмейкърите?

Естествено, че всеки уважаващ себе си букмейкър се опитва да изненадва клиентите си с нови попълнения. За тях ще си поговорим в секцията ни с “Новини”, в която има различни подсекции. Всяка от тях се отнася за съответния букмейкър, който сте избрали. Така бързо и лесно ще имате достъп до най-актуалните новини за търсения от вас бранд.


Moга ли да сравнявам два или повече букмейкъра?

Да, това е абсолютно възможно. За целта можете да използвате нашата опция „Сравни 1VS1„, където от бутона „+ Добави букмейкър“ можете да вмъкнете желаните от вас. Те автоматично ще се генерират и ще можете да направите сравнение из между всички избрани.


Възможна ли е филтрация на букмейкърските бонуси?

Да, възможно е да посочите определени критерии за търсен от вас бонус. За това ще ви помогне филтъра в страница „Бонуси„, който е позициониран над таблицата.


Къде мога да проследя мачовете, които предстоят?

Всички мачове за деня и цялата седмица са поместени в отделна категория. Те се намират в страницата за мачовете днес, в която имате таблица. Когато изберете съответния ден от седмицата, пред вас ще се зареди и програмата.


Как мога да се регистрирам в сайта, за да използвам всичките му функции?

За момента в Ефирбет не се извършват регистрации на потребители. Това обаче не означва, че сте ограничени по какъвто и да било начин. Не ви е необходим акаунт за да използвате всички функции и материали, качени в сайта.


С колко езикови версии разполага платформата?

Две са езиковите версии, които можете да разгледате – една на български и една на английски.


Мога ли да правя залози през Efirbet?

Не, ние не предлагаме онлайн залози, а информация, прогнози, ревюта и подробни публикации, които имат информативен характер за осъществяването на залози в различните букмейкърски сайтове.


Нужно ли е да заплащам нещо, за да използвам опциите на сайта?

Не. Всичко, което е налично в Efirbet е беплатно за потребителите на сайта.


В кой букмейкърски сайт са най-печеливши залозите?

Това не може да го определи никой друг освен вас. За всеки играч под „успешност“ се разбира различно нещо. За едни са важни предлаганите бонуси, които им помагат за правенето на повече залози. Други пък държат на високите коефициенти и не искат да правят компромис с тях. Трети се стремят към букмейкър, предлагащ им повече опции. Ето защо ви съветваме да прочетете нашите подробни ревюта и сами да прецените кой е удачният избор за вас.


Имате ли информация, свързана с хазартната зависимост?

Да, тя е поместена в отделна страница на нашия сайт. В специалната ни публикация за хазартната зависимост ще научите повече за симптомите, навременното откриване на заболяването, последиците и лечението. Обръщаме сериозно внимание на тази тема и сме се опитали да изясним всичко около нея.


Съществува ли някакво ръководство за работа с Efirbet?

Да. Ако имате някакви затруднения можете да разгледате нашата HELP секция, в която разглеждаме всички категории и функции на сайта. Надяваме се, че благодарение на нея и страницата за често задавани въпроси, всичките ви питания ще намерят своите отговори. Ако обаче все още е останало нещо неизяснено, не се колебайте и ни пишете на имейл support@efirbet.com.