Екипът на Efirbet

Сайтът Efirbet публикува обективни ревюта на букмейкъри, оценки на техните услуги и опции. Основната ни цел е да ориентираме залагащите в игралната среда, която хазартните оператори предлагат. Занимаваме се както с платформи за спортни залози, така и с онлайн казина. Екипът ни се състои от професионалисти, специализирани в спортните прогнози, анализа на бетинг функции и тестването на казино игри. Представяме ви освновната част от хората, които създават съдържанието на Efirbet, без да споменаваме огромния брой външни автори, с които работим и на които изказваме благодарност.

Мениджър и автор
Контент Мениджър
Дигитален маркетолог

Хора с принос за съдържанието ни


Efirbet в социалните мрежи

Екипът ни се старае да е в крак с технологиите и да поддържаме връзка с вас чрез всички възможни канали. Последвайте ни и ни намерете в социалните мрежи:

 

Какъв бизнес модел на работа използва Efirbet?

Efirbet залага на бизнес модела на Афилиейт маркетинга. Чрез предлаганите от нас афилиейт линкове по различните страници в сайта, целта ни е да свържем посетителите ни с нашите партньори. В замяна на това има възможност да получим комисиона, която да използваме за развитието и продължаващата работа в Ефирбет.

За разлика от много наши конкуренти, които целят единствено да трупат предложени потребители, ние, от Efirbet, си поставяме за цел да предложим полезно съдържание за 100% проверени онлайн букмейкъри и казина. Така целим изграждането на доверие у нашите посетители и да бъдем от полза за тяхното забавление в онлайн букмейкърите.


Някои от наградите на Efirbet

През годините сайтът ни е отличаван с различни награди както в областта на афилиейт маркетинга, така и в развитието на качествено съдържание. Екипът ни се старае да поддържа нивото и постоянно да надскача постиженията си.


Оценка за качество и надеждност от eCOGRA – Компанията eCogra е базирана в Обединеното кралство и е специализирана в провеждането на обективни тестове и сертифициране на софтуерни системи, свързани с онлайн хазартната дейност.
European Search Awards – Тези награди отразяват напредъка на екипи, работещи в областта на PPC и развитието на качествено и оптимизирано онлайн съдържание.
Печат за одобрение от Gambling Portal Webmasters Association (GPWA) – Основана през 2001 г. Асоциация на администраторите на хазартни портали приема членството единствено на надеждни и проверени сайтове в областта на онлайн бетинга.

Какво смятат партньорите ни за нас…

Efirbet си партнира с реномираните сайтове за залози на българския пазар. Стараем се да тестваме платформите им обективно отразяваме коректно всички техни условия, за да сме полезни на читателите си. Ето какво смятат за нас някои от най-големите имена в света на онлайн бетинга.

   

WINBET Партньорска програма

Компанията ни работи успешно с редица партньори, но трябва да отбележим, че комуникацията с Efirbet винаги е вървяла гладко и безпроблемно. Неслучайно сме избрали да развиваме специална афилиейт програма точно с тях.

Betano Партньорска програма

От стъпването на http://betano.bg в България, Efirbet демонстрират изключителен професионализъм при изготвянето на анализите за услугите ни. Ревютата са точни и насочени към това да са максимално полезни на играчите. Информацията е винаги актуална и новите попълнения в портфолиото ни са навременно отразени.

Palms Bet Партньорска програма

От години работим успешно с Efirbet, защото сайтът отразява адекватно всяко усилие на Palms Bet да подобри игралната среда за своите клиенти.

Bwin Партньорска програма

Порталът Efirbet е сред предпочитаните ни партньори, защото спазва всички изисквания за адекватното представяне на операторите в онлайн индустрията.

Sesame

Развиваме партньорска програма с Efirbet, защото сайтът е с доказан опит, държи на репутацията си и е един от лидерите в бранша.


Efirbet в Trustpilot – Какво мислят читателите ни за нас