„Всяко велико постижение е започнало с мечта!“


Началото на този сайт бе дадено през ноември 2015 г., като основната му цел е да съдейства на Вас – хората, които търсят правилните букмейкърски сайтове. В по-голямата част от сайта ще откриете актуална информация за водещите букмейкъри онлайн, които оперират на територията на България. Основен приоритет на Efirbet са безпристрастните ревюта, като тук са категоризирани всички сайтове, според предлаганите бонуси, възможности за залози и клиентска поддръжка. Разгледани са плюсовете и минусите на всеки един букмейкър, като по-този начин се надявам, че ще добиете някаква подробна представа, която от своя страна ще е решаваща при избор на сайт за залози.


За нас

Казвам се Антон Аврамов и съм на 33 години от град Асеновград. Създадох този сайт, благодарение на знанията, които имам в областта на спортните залози и в частност с футбола. Занимавал съм се дълги години с футбол, а успоредно с него завърших и Пловдивския Университет със специалност информатика. Страстта към футболните прогнози бе причината да проуча в детайли всички букмейкъри, които са достъпни от България, за да разбера къде е най-удачното място да се регистрирам, възползвайки се от най-добрите бонуси и най-високите коефициенти.

След дълго време, прекарано в търсене, аз успях да отсея няколко добри букмейкъри, като за радост те са достъпни от България, защото имат издаден лиценз. Следя отблизо Английската Премиера, като също имам доста добри познания и за италианската Сериа А.


Няколко думи и за хората, които ми помагат

Самата идея за този сайт не е уникална и помощ за самата му реализация получих от един приятел – Атанас Танев, който е собственик на сайта Silentbets.com. Благодарение на неговия ентусиазъм и желание за споделяне, аз създадох Efirbet, като взаимствах от идеите на Наско. Той е и първия човек на когото трябва да благодаря! Без него този сайт нямаше да предлага доста от нещата, защото първоначално не бяха замислени. Вярвам, че Efirbet ще се превърне в любим сайт, който ще е в услуга на всички играчи и фенове на залозите онлайн. Приемам това предизвикателство, защото съм човек, който има нужните знания, а най-вече и своя secret weaponРЕСУРС!

Адмирации и за Антон Велков, който е човекът написал почти цялото съдържание за сайта ми. Един наистина професионален копирайтър, който умее да използва думите, така че да въздействат емоционално на потребителите. Поздрави за отделеното време, за направените проучвания, оформления и качествена работа. Тук трява да отбележа и че внедрих някои подобрения именно благодарение на Тони!

Докато някои са добри в web програмирането и SEO (май визирах себе си…), то други са такива, но пък в дизайна. Графичния дизайн не е за всекиго и поради тази причина се доверих на професионалиста Георги Георгиев, който изработи няколко баджа и иконки за ревютата. Отново поздравления! Намирам крайния продукт за наистина уникален и впечатляващ!

Това място е запазено за теб! Ако си амбициозен, следиш от близо футболните първенства и срещи, то ти си човекът, който търсим, за да пише прогнози. Ако проявяваш интерес, то може да се свържеш с нас на посочения имейл в края на тази страница. Очакваме те!


Как може да се свържете с мен

Най-лесните и удобни начини за връзка с мен са през социалните профили, свързани към Efirbet. Ето ги и тях:

Може да изпратите запитване до мен през този имейл: support@efirbet.com. Ще се радвам да отправяте своите запитвания, предложения и критики, като по този начин ще направим заедно един по-добър и полезен сайт!

По-мързеливите могат директно да изпратят своето писмо през контактната ни форма.

Благодаря за отделеното време!
~ Антон