Стратегии за спортни залагания от Efirbet.com

Стратегиите в залагането, в онлайн букмейкърите са задължителна част от това просто да не си хвърляте парите на вятъра. Дали става дума за залагане на определен спорт или определен вид залог, всеки уважаващ себе си участник в залаганията трябва да изготви своята тактика, с която да пребори букмейкърските сайтове.

стратегии за залагания

Факт е, че познаването на прогнози става все по-трудно с развитието на всеки спорт и промените, на които ставаме свидетели. Затова в наръчника на всеки залагащ трябва да присъстват повече стратегии. По този начин ще играчът ще може да се приспособи към екосистемата на букмейкърите и да извлече най-доброто за себе си като коефициенти, прогнози, опции като кеш аут, познания за отбори, гледане на живо и прочие.


Какво трябва да знаем за стратегиите в спортните залози?

Една от най-важните стратегии винаги е да играеш с мярка и никога да не се увличаш. Никога да не залагаш цялата си сума, отделена за депозит, както и да не опитваш до безкрай да избиваш натрупани първоначални загуби. Имайте парите за залагане като инвестиция. Наблюдавайте внимателно развоя на първенства и мачове, преди да рискувате да заложите.

Не бъдете алчни, а винаги се стремете да приберете разумна, но по-сигурна печалба и да станете от играта. Изчислено е, че повече от час и половина на ден в залагания вече се брои за вредно.

Следете изготвената си след време, наблюдения и опити стратегия и не й изневерявайте в последния момент със залагания на нещо друго, колкото и да е изкушаващо. Дерзайте!


Защо от Efirbet.com създадохме раздел „Стратегии“?

Нашият екип реши да създаде раздела „Стратегии“ с идеята да помогне на всеки почитател на залаганията в съвсем не безопасния за него свят на онлайн букмейкърите. Факт е, че в интернет може много по-лесно да осъществите залог, но това си е нож с две остриета, ако се увлечете и докато се усетите, вече сте с празна сметка.

Като колектив с доста опит в залаганията, можем само да споделим впечатленията си от залагането във всеки един актуален за България букмейкър, сравнение на бонусите във всеки един сайт, на промоциите, на коефициентите, на спортовете и всичко останало, свързано с този процес.

Залозите в интернет изглеждат като лесна печалба отстрани, но често може да се наложи при тях да положите повече усилия в проучвания и наблюдения, отколкото в основната Ви работа. Факт е обаче, че има хора, които си изкарват хляба по този начин. Целта е, основно, да не гоните техните постижения, а да започнете по-скромно, с набиране на сериозен опит и после да гоните големите печалби.

Истина е, че букмейкърите печелят, иначе нямаше да ги има, затова е важно в такива моменти играчите да си помагат и да споделят знания, в опитите да преодолеят възможните подводни камъни в залаганията.


Какво ще откриете в нашия раздел със стратегии?

В раздела „Стратегии“ ще откриете различни тактики за залагания, базирани на различни основни точки. Те изглеждат различни, но имат доста допирни линии и идеята е една – да ги следите, за да излезете накрая по кривата на печелившите. Вижте всяка от тях и изберете правилната за себе си.


Можем ли да печелим от стратегиите и ако да, то как да го направим?

Стратегиите могат да са печеливши, стига да не разчитате на моментална печалба, да ги разбирате и да ги следвате стриктно. Най-лесно е да се обвини авторът на дадена тактика в липса на компетентност, но не е толкова лошо да се довериш на някой с повече опит.

От изключителна важност е да не губите концентрация, ако първоначално тактиката Ви не проработи. – запомнете това!

Трябва търпение, вяра и естествено, малко късмет. Никой не може да предрече как ще завърши всеки двубой, но важното е да си дадете най-добрия шанс и да чакате развоя на събитията. Обратно, ако стратегията проработи веднага, не се опитвайте да я модифицирате и да искате още пари. Следвайте тактиката и не бъдете алчни.

Най-важното е да преследвате целта си без отклонение и да не излизате от рамките на нормалното.


Какви предимства и недостатъци имат повечето стратегии?

Основен плюс на всяка една стратегия е, че малко или много вече е проверявана във времето, използвана и основана на някакъв опит, аргументи и теория. Това, малко или много намалява шанса на случайността и гарантира повече сигурност на парите ви. Съответно, главното нещо, което се избягва, е просто да хвърляте така парите си на вятъра без обмисляне и тактика. Факт е обаче, че болшинството залагащи искат бързите пари и не искат да се занимават с проучвания прекалено много. Няма обаче друг начин да подсигурите парите си, освен следвайки разумна и изпипана стратегия.

Друго предимство е възможността да си изградите навици на дисциплинираност, строга игра и внимание към детайла.

Минус е, че като всяка стратегия, и тези тук си имат слабо място. Винаги го има вариантът залозите Ви да не проработят доста дълго време и да загубите голяма част от инвестицията си. Това често води до разколебаване и промяна на обективността в играта Ви.

Друг минус е, че понякога дадена стратегия работи само при един букмейкър. И така трябва много да внимавате къде избирате да играете, като вземате предвид бонуси, промоции, коефициенти, опции за залог и още много възможности.

Отделно, продължителният неуспех по една или друга причина може да доведе до силна пристрастеност, раздразнение и да повлияе много негативно на личния Ви живот.

Ако сте привърженик на стратегиите с първоначална промо сума към акаунта ви, то в нашия сайт сме описали подробно какво представляват бонусите и кога да ги използваме.


Коя стратегия би била най-подходяща за нас. Как да я изберем?

За да съгласувате правилната за себе си тактика, трябва да сте обективно наясно с няколко фактора. Трябва да знаете за какво сте дошъл в даден сайт – търсите моментна печалба с по-голям риск или сте готов да рискувате по-малко, разчитайки на постепенни постъпления за по-дълъг срок. Дали сте готов да играете само на определен спорт или рискувате с повече от един, сигурен ли сте в познанията си или тепърва събирате опит.

Във всички случаи, най-важното е да прецените изключително добре всички важни за вас компоненти, предлагани от съответния букмейкър, и тогава да изберете какво искате. Дали ще прецените, че не ви интересува толкова много бонусът, а предпочитате големи коефициенти, дали ще имате нужда от постоянни промоции или ще разчитате да не ви ограничават акаунта, изборът е изцяло Ваш.

Ключово е просто обективно да прецените какъв играч сте и от какво точно се нуждаете.


Обобщение за стратегиите и няколко важни препоръки

Стратегиите са много и разнообразни и като цяло, няма как да не намалят шанса от това случайно да загубите парите си. Не носят обаче и 100 процента успех във всички случаи. Всеки играч трябва да е наясно с това, когато използва някоя тактика, предложена от тях. Важно е винаги да се гони обоснованата прогноза и обоснованото мислене, когато искате да направите печалби.

Второто важно нещо е търпението, което винаги се възнаграждава. Трето, реалната преценка на това какъв играч сте и от какво имате нужда. И на последно място, никога да не губите самообладание. А иначе е ясно – всяка стратегия е по-добре от необмислено хвърляне на пари на вятъра.

Ние от Efirbet.com Ви пожелаваме повече познати срещи! Успех!

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.