Обичаме да получаваме отзиви от нашите посетители!

Efirbet.com беше започнат като хоби от хора, които са почитатели на спортните залагания и онлайн казината. Обожаваме да тестваме нови букмейкъри и казина, като се опитваме да Ви предоставим цялата информация, от която бихте имали нужда: от последните промо оферти до сумите за превъртане на бонус и разплащателните методи, които могат да бъдат използвани.

Поради скоростта, с която се появяват нови сайтове за залагания и с постоянното разрастване на Efirbet.com, за нас става все по-трудно да следим всичко случващо се в индустрията и на нашия сайт. Именно поради тази причина се възхищаваме на читателите ни, които се свързват с нас чрез нашата Форма за Контакти или na имейл support@efirbet.com. Уверяваме Ви, че посрещаме с радост всеки доклад за грешка на сайта или желание за добавяне на нов букмейкър.

Също така високо оценяваме Вашите предложения за добавяне на нови категории в сайта или за промяна на дизайна. За жалост, не можем да Ви гарантираме, че ще успеем да ги изпълним поради обема на работа, който имаме. Въпреки това Ви уверяваме, че мнението Ви значи много за нас и правим всичко възможно да продължаваме да Ви изненадваме приятно всеки ден.

  • Адресът ни е: България, гр. Пловдив, ул. „Даме Груев“ №5, пощенски код: 4004
  • Телефон: +359895228934


Очакваме с нетърпение да прочетем Вашите желания и предложения, като предварително Ви благодарим за отзивите, които ще оставите.
Пишете ни – Вашето мнение значи много за нас!