Бонуси и промо кодове

Какво представляват букмейкърските бонуси?

Букмейкърските промоционални кодове се дават във вид на различна буквеноцифрова комбинация, предоставяща различен достъп и привилегии до определена промоция. Тези комбинации предимно се използват за стимулиране на определени действия от страна на клиентите, а ако определен букмейкър предоставя такива бонус кодове, то несъмнено потребителите ще изберат именно него.

Какви бонуси може да получим?

Навлизайки в света на спортните залози и не само, непременно ще се сблъскате и с най-хубавата част за вас, а именно бонусите. Те са разнообразни и в зависимост от букмейкъра, на който се спрете ще имате различни условия и правила, които ще трябва да изпълните за да ги усвоите. Ако от дълго време се занимавате с онлайн залози може би добре знаете, че популярните букмейкъри за България стимулират играчите си по индивидуални за тях начини, но има и стандартни системи за промоции, като раздаването на бонуси за новорегистрирали се играчи (такива, които до момента не са били клиенти на съответния букмейкър), активни играчи (клиенти, които вече имат регистрация в системата на съответния букмейкър и играят), а също така за различните категории спорт има и различни бонус промоции.Процент
Мин. Депозит
Мин. Коеф.
Бонус
Efbet
9.4
Виж всички Efbet бонуси
100%
10 лв.
1.50
110 лв.
Вземи 110 лв. бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Winbet
9.3
Виж всички Winbet бонуси
50%
10лв
2.00
200лв
Palms Bet
9.2
Виж всички Palms Bet бонуси
100%
10 лв.
100 лв.
Вземете този бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Betfair
9.1
Виж всички Betfair бонуси
€10
1.50
€100
Вземете €100 бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org
1xbet
9.1
Виж всички 1xbet бонуси
100%
2 лв.
1.40
200 лв.
Bwin
9.0
Виж всички Bwin бонуси
20 лв.
1.50
10 лв.
Вземете Bwin бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.


Каква е разликата между бонус кодовете и другите промоции?

Както стана ясно и по-горе, бонус кодовете представляват генерирани на случаен принцип комбинации от букви и цифри, които се въвеждат в определени за целта полета и ви дават право на участие в конкретно промо-предложение. Кодовете предимно могат да бъдат въвеждани в регистрационните бланки, при създаването на акаунта.

Съществуват обаче и промоции, които се изплащат във вид на парични средства, само при условие, че потребителя е изпълнил определени поставени от букмейкъра условия.


Най-атрактивните предложения:

 1. Възможност за безплатни залози, предоставящи се на новорегистриралите се клиенти.
 2. Разбира се, тези промоции са валидни само при определени нива на коефициентите и размера на залога. Стандартно, букмейкърите дават определен времеви интервал (няколко дни), през който новите регистрирали се клиенти да могат да се възползват от предоставените им безплатни залози.

 3. Определена сума, добавяща се към депозираните от вас средства.
 4. Доста букмейкъри предоставят до 100% бонуси при първоначална регистрация. Тоест, при депозирането например на 100 лв, то те ще бъдат удвоени, но отново при спазването на определени условия. Други пък, като Winbet, могат да ви зарадват с бонус от 50% или максимум до 200 лева. Някои от тях могат да изискват от вас да направите определен брой превъртания при фиксиран минимален коефициент.

 5. Получаване на бонус при последващо депозиране.
 6. Този тип бонуси са предназначени за играчите, които често правят депозити на парични средства в сметките си. Подобни бонуси много често се предлагат ако се очаква началото на определено първенство или шампионат.

  Къде дават бонус за презареждане?

  Ефбет отново водят пред своите конкуренти, защото предлагат страхотен бонус „Презареждане“ при последващ депозит.

  • Точно определен бонус при конкретен депозит.

  Някои сайтове за залози предоставят възможност за получаването на точно определен фиксиран бонус, но само ако заложите конкретна сума, която те определят. Подобен бонус например предлагат от Betfair. Те ви дават €100 стартов бонус при залагането в категория Спорт и разнообразни промоции за Спортната борса.

Предимства и недостатъци при използването на бонуси

Бонус промоциите могат да бъдат от полза на играчите, които активно залагат и често депозират средства. Ако сте от смелите играчи, които не се страхуват да превъртат точно определени от букмейкърите залози при конкретни коефициенти, то вие сте човекът, на който би му било полезно да използва промоционалните бонуси от букмейкърите.

Ако обаче сте начинаещ играч, който залага само за спорта и не е готов да депозира значителни средства и да се съобразява с определени условия, поставени от букмейкърите, то препоръчително е да не се възползвате от бонус предложенията.


При кои случай обаче е приемливо да се използват бонус кодовете?

 • При желание да допълним сумата към залога ни;
 • В случаите, когато за конкретния бонус няма изискване за предварителен залог;
 • Когато възнамеряваме да изиграем над 10 срещи;
 • Когато предполагате, че съществуват предпоставки за превъртането и изтеглянето му;
 • Когато смятате, че условията са достатъчно приемливи

В кои случаи не е добре да прибягваме към бонус кодовете?

 • При нежелание за превъртане на бонуса, за да получите възможност за изтеглянето му. Тоест, депозирате си собствени средства и ги теглите, когато вие си решите;
 • При желание за залагания на различни коефициенти, когато вие искате;
 • При наличие на висок за вас първоначален депозит, който ще ви позволи да вземете след това бонуса;
 • Когато смятате да залагате на малко срещи (4-5);
 • Когато условията по превъртането на залозите са близки до неизпълнимото.

Предлагат ли се бонуси при регистрация от мобилни устройства?

Мобилните устройства, като таблетите и смартфоните вече доста активно навлизат в живота на хората и вече са все по-масови средства за достъп до интернет. Вземайки предвид този тренд, по-големите и популярни букмейкъри вече имат разработени мобилни версии и апликации към своите сайтове, с което дават по-голяма свобода на клиентите си да залагат, независимо къде се намират – в трамвая, в гората или планината. Изисква се само достъп до интернет. Повече разяснение около залагане през мобилни устройства и апликации може да откриете в този раздел.

За да стимулират клиентите си все повече да залагат от мобилните си устройства, букмейкърите предоставят за тях специални бонус системи.

Кои са най-разпространените мобилни бонуси:

 1. 100% бонус при извършване на първи залог от мобилно устройство;
 2. Фиксиран размер на бонуса, при точно определена сума на залога;
 3. Залагате определена фиксирана сума в конкретен раздел и получавате друга по-висока сума под формата на безплатни залози.

По какъв начин да определим от коя промоция да се възползваме?

Това е доста често задаван въпрос от начинаещите играчи. За това решихме да ви дадем базови насоки, които да вземете под внимание при решението от коя промоция да се възползвате:


Каква е стойността на бонуса?
Някои играчи предпочитат да се възползват от по-малките бонуси, а други искат да вземат максимума от безплатния залог. Например, предложенията от 100% върху депозита ви е една добра посока за избор и това би ви осигурило един добър старт за по-нататъшните ви онлайн-залози.

Поставени конкретни условия за превъртане
По-горе писахме за някои от условията, които букмейкърите поставят за изпълнение от страна на играчите, за да могат да се възползват от бонус предложенията. Много от залагащите изпитват затруднения при изпълнението на поставените от букмейкърите условия, като това явление доста често се наблюдава при начинаещите играчи. Разбира се, има бонуси, които се взимат и с лекота, но има и такива, които затрудняват начинаещите играчи. Например, съществуват и сайтове, изискващи 20 превъртания на бонуса за да го получите.

Проверете методите за теглене на депозити
Някои букмейкъри отказват да изплащат бонуси, когато използвате определен метод за финансови трансфери.

Съветваме ви преди да решите да се възползвате от който и да било бонус, да проверите в условията на конкретния сайт, кои методи се използват за трансфер на средствата или да пишете на електронната ни поща: support@efirbet.com.


Обобщение

Смятаме, че всеки играч заслужава да се възползва от възможността да прибави бонуси към своята сметка, за да може да ги използва в бъдещите си залози и не само. При различните букмейкъри има различен тип оферти, съответно правилата и условията за усвояването им имат своите специфики. Кой е най-удачният избор за всеки отделен играч е трудно да се определи. Добрата новина е, че можете да опитате да спечелите всеки бонус, който смятате, че си заслужва. Разбира се, имайте предвид, че всеки от букмейкърите има правото да отмени дадена оферта. Следете за актуална информация нашите ревюта, които се обновяват и целят да предоставят изчерпателни и коректни детайли. Напомняме ви, че винаги можете да се свържете с нас, в случай, че изпитвате затруднения, свързани с темата на текущия материал. Ще се радваме ако можем да ви бъдем полезни. За връзка с нас използвайте контактната ни форма или ни пишете на support@efirbet.com.