Бонуси без Депозит

Почти всеки потребител се интересува дали даден букмейкър предлага бонуси без депозит и това е съвсем нормално. Те ви позволяват да разгледате опциите на платформата. За разлика от депозитните бонуси, този тип поощрения не изисква от вас да се ангажирате с депозиране на пари. Към момента не много букита имат тази оферта в портфолиото си, но се надяваме в скоро време това да се промени.

1 намерени оферти
Рожден Ден с 1xBet
Вземи този бонус
Днес имате Рожден ден? С удоволствие 1хБет ще Ви поздрави и ще Ви подари персонален бонус! РОЖДЕН ДЕН С 1XBET! Компанията 1xBet предлага специален бонус за най-активните си клиенти - промокод за...
покажи още
Бонус без депозитБезплатен залог


Какво представлява начален бонус без депозит?

Както подсказва името му, това е една от възможните стартови оферти, които ще откриете в сайтовете за залози. За разлика от обичайните депозитни бонуси обаче, тази промоция не изисква да захраните сметката си с пари.

Началните бонуси без депозит обикновено се кредитират по сметките на новите клиенти веднага след регистрацията им. В общия случай този тип промоции са два вида:

Безплатен Залог

Безплатен залог за Спорт е най-често срещаният бонус без депозит в спортните секции на букмейкърите. Може да се използва за спортни събития, като обикновено в това число влизат както prematch залози, така и игра в секциите На Живо.

Стандартното условие на този тип промоция е, че ако генерирате печалба със своя фрий бет бонус без депозит, към сметката ви се превежда само чистата печалба, без нетната стойност на безплатния залог.

Важно е да знаете още, че в повечето случаи, за да приберете печалбите си от този тип промоции, все пак ще се наложи да депозирате средства.

Фрий Спинс / Безплатни врътки

Ако в даден сайт за залози откриете бонус без депозит за казино, то най-вероятно говорим за право на безплатни завъртания. Те могат да бъдат различен брой – 5, 10, 20 и т.н. В условията на бонуса е регламентирана стойността на всяко завъртане.

В правилата на офертата ще бъде посочено и за кои игри важат врътките. Обикновено става дума или за едно точно определено заглавие или за всички игри от портфолиото на даден разработчик.

Подобно на условията за спорт, тук също ще получите чистата печалба, ако извадите късмет със своите фрий спинс.


Въпроси и Отговори

Как да получа бонус без депозит?

Трябва ли ми бонус код за бонус без депозит?

Нужно ли е да се регистрирам, за да взема бонус без депозит?

Трябва ли да се верифицирам, за да получа бонус без депозит?

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 28 април 2020
X