Efirbet

Betano Мисии

Видяно 214 пъти
Betano мисии

В официалната българска версия на австрийския букмейкър Betano ви очаква отлично разнообразие от опции, функции, екстри и специални оферти за успешна бетинг активност. Едно от най-интересните предложения сред тях са така наречените Betano Bulgaria мисии. Това е оригинална и уникална по рода си бетинг функция, която се предоставя ексклузивно на платформата без аналог в който и да е друг букмейкър, опериращ с официален лиценз на територията на България. Предлагаме нашето специално ръководство за Betano мисии за всички, които имат намерение да се възползват от тях и да се пробват в надпреварата за солидни парични награди.

Заложете в Betano


За кого са предназначени Бетано мисии?

Betano мисии са достъпни за всички официално регистрирани потребители на страницата на оператора. Имайте на предвид, че без да разполагате с акаунт в платформата, няма как да получите възможност да се запознаете с тях и да разгледате основните таскове, от които са изградени мисиите. Като гост на сайта на австрийската компания можете да прочетете единствено правилата и условията за участие в офертата Betano мисии. Можете да ги откриете в секция Оферти, достъпна през линк, разположен в горния десен ъгъл на вашия екран, в близост до търсачката и бутоните за вход и регистрация. В тази основна информация за офертата се набляга на факта, че тя е изключително подходяща за всички „разбирачи“, тоест препоръчва се силно за опитните играчи.

Нещо повече – самото предназначение на тази опция само по себе си предполага наличие на акаунт на сайта. Ако трябва да сме изрядно точни, появата на мисии от Бетано за всеки индивидуален играч зависи строго от неговата активност на платформата. Компанията е организирала офертата така, че на всеки потребител да се предоставят персонални предложения за мисии, а не универсални, от които да се възползва цялата аудитория.

Регулярно операторът ще ви оферира с мисии, отговарящи на вашите интереси и предпочитания. За тях Betano ще съди по направените от вас залози от първия ден на вашата активност в сайта.


Къде в платформата могат да се видят актуалните Betano мисии?

Betano мисии

Офертата Бетано мисии може да се разгледа по два начина. От една страна, има специална секция със същото заглавие в лявата част на екрана, в която операторът помества списъка с наличните си спортни дисциплини за залози. Ако не сте се вписали в системата, при натискане на тази връзка, ще ви се отвори прозорец за въвеждане на вашите данни за достъп. След като ги въведете, ще бъдете пренасочени към актуалната оферта с мисии, която ви предлага букмейкърът.

От друга страна, всеки път, когато Betano разполага с нови мисии за вас, ще виждате предложението в долната част на вашия екран. В офертата ясно ще бъдат означени потенциалните награди, които можете да спечелите. След като приемете предложението, от Бетано ще ви дадат подробна информация за стъпките и задачите, които трябва да изпълните, за да получите съответната награда. Моля, имайте на предвид, че Betano мисии е оферта по желание, тоест ваше е решението дали ще я приемете, или ще предпочете класическа бетинг активност на сайта.


Какво представлява офертата Betano мисии?

Това е едно от най-атрактивните предложения в списъка с бонуси в Betano, с което компанията е известна в държавите, където оперира. Всяка мисия представлява покана за изпълнение на определен кръг от задачи, чието успешно приключване ще ви донесе предварително фиксирана награда. Става въпрос за различен тип залози, предоставени от оператора. Тези залози са сходни по вид, дисциплина, пазар и т.н. по залозите, които обичайно поставяте на сайта. Специфичното е, че в Мисии Бетано ще ви предложи залози със значително по-високи от обичайните коефициенти.

С всеки приключил като успешен за вас залог вие се приближавате с една крачка напред към завършването на вашата мисия. Можете да проследите докъде сте стигнали с мисията си чрез специално създадено за целта поле за прогрес. Когато приключите с всички поставени ви задачи, ще достигнете финала, на който ще прочетете надписа „Мисията е изпълнена“. По този начин за вас се отключва и правото да заявите получаването на вашата награда.


Специални правила за офертата Бетано мисии

От австрийския оператор са въвели определен кръг от условия за участие и уреждане на вашите Мисии:

С отказа да участвате в една мисия не губите правото си да се съгласите със следващата предложена ви такава.

В случай че се възползвате от опцията Кеш Аут за залог, участващ в Бетано мисия, последната се прекратява и се регистрира като незавършена.

Когато в мисията е включен залог, който в последствие остане неуреден (без значение поради каква причина – отмяна на събитие или друго), той няма да се счита за условие за завършване на съответната мисия.


Често задавани въпроси

Как да участвам в Бетано Мисии?

Когато за вас има ново предложение за Мисии в долната част на вашия екран ще се появи съобщение с покана за участие. Разгледайте офертата и преценете дали да се съгласите с нея или да изчакате по-добра такава.

Мога ли да се откажа от Бетано Миси?

Можете. Това е функция по желание и вие имате пълното право да се откажете от използването й.

Какви са задачите в Бетано Мисии?

Става въпрос за залози на спорт, които по своята същност, вид, пазар и дисциплина ще наподобяват обичайните пускани от вас залози на сайта.

Защо не получавам Betano Мисии?

Възможно е все още да не сте регистрирали достатъчно богата активност на сайта, на базата на която операторът да подбере подходящи за вас залози за Мисии.

Достъпни ли са Betano Мисии през мобилен телефон?

Да. Тази функция е достъпна и работи по един и същи начин както през десктоп, така и през мобилно устройство.

Какви са коефициентите в Betano Мисии?

В Мисии Бетано ви предлага залози с много по-високи от средните за пазара ставки.


Заключителни думи

Бетано мисии са чудесна допълнителна екстра в сайта на австрийския оператор. Предложението не може да бъде срещнато където и да е другаде у нас, затова наистина си заслужава да бъде тествано. Особено имайки на предвид, че предвидените в мисиите задачи изцяло отговарят на залозите, които обикновено поставяте на сайта. Все пак, не забравяйте, че предложението е изцяло по ваше желание, така че имате право да го отклоните, както и да изчакате следващо такова с по-изгодни за вас условия.

Към мисиите на Betano

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Betano отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай