10LV Inbet
Efirbet

Betano Залози на Баскетбол

Видяно 75 пъти
Betano баскетбол

Баскетболът не е толкова популярен спорт, колкото е футболът, в сферата на спортните залози, но истината е, че все повече играчи избират именно него. Баскетболната дисциплина всъщност продължава да се нарежда на челни позиции за избор сред любителите на поставянето на прогнози с реални пари. Ето защо много често той е водещ спорт спортните програми на повечето съвременни букмейкъри. Такава е и тенденцията в съставянето на ежедневен списък с налични залози и събития на сайта на Бетано България. В днешния материал ще ви разкажем повече за всички налични в този оператор бетинг опции, свързани именно с баскетбола.

Заложете на баскетбол в Betano


Раздел баскетбол в Betano

За да разгледате цялото разнообразие от баскетболни залози и събития в Betano, можете да посетите секция Баскетбол. Ще я откриете в списъка с всички видове спорт в платформата. Баскетболната секция е разположена на трета позиция, следвана от тези за тенис и футбол. Можете да натиснете директно върху надписа Баскетбол или да използвате стрелката за отваряне на падащото меню, за да се запознаете подробно с актуалните на сайта лиги и събития.


Налични лиги в раздел Betano баскетбол

Betano баскетболни залози

Без значение кой пряк ще изберете, за да влезете в раздел Бетано баскетбол, ще останете повече от доволни от предложенията. Баскетболните залози са взети от различни лиги и шампионати, като са засегнати не само големите първенства в страни, в които дисциплината е популярна, но и такива от други региони. Разбира се, редовно се предлагат и бетинг възможности за баскетболни мачове от България.

 • НБЛ България
 • Евролига
 • ББЛ Германия
 • Лига Ендеса Испания
 • НБА САЩ
 • НКАА САЩ
 • Европа основни състезания (България, Евролига, Еврокъп, Шампионска лига, Евробаскет, Испания, Италия, Турция, Франция)
 • САЩ
 • Европа други състезания (Адриатическа лига, Гърция, Дания, Европейски лиги, Исландия, Кипър, Литва, Португалия, Румъния, Русия, Словения, Украйна, Унгария, Финландия, Швеция, ВТБ Лига)
 • Северна и Южна Америка (Америка, Аржентина, Бразилия)
 • Азия (Йордания, Иран, Китай, Саудитска Арабия, Южна Корея, Япония)
 • Океания (Австралия)
 • Международни (Завишени коефициенти, eSports)
 • Други състезания (Белгия, Индонезия, Чили, Швейцария, Специални)

Налични пазари в раздел Betano баскетбол

Повече от задоволително е и разнообразието от пазари за баскетболни залози. В Бетано ще видите както класически, така и по-екзотични маркети за по-опитните играчи сред вас. Пазарите могат да бъдат разгледани, както след избиране на конкретното събитие, което представлява интерес за вас, така и влизайки в категорията на която и да е лига.

 • Основни – победител, 1х2, Хендикап
 • Играчи – топ играч с най-много отбелязани точки, общ брой точки за даден играч и други
 • Отбори – общо отбелязани брой точки, общ брой асистенции, общо борби, общо чадъри, общо грешки, общ резултат на отбор, общо извършени фалове, общо опити за три точки
 • Полувреме – общ брой точки за всяко полувреме, победител в дадено полувреме, най-резултантно полувреме и техни вариации с хендикап
 • Четвърт – първи период точки, втори период точки, трети период точки, четвърти период точки, печеливша разлика и техни вариации с хендикап
 • Специални – печеливш игра, да отбележи последен, технически фал, първа точка, начин на отбелязване на последна точка, отбор да спечели скок с топка, както и вариации на специални за отделни играчи

Налични коефициенти в раздел Betano баскетбол

Коефициентите за баскетболни залози в Бетано са доста добри. Смеем да твърдим, че с тази си характеристика операторът се нарежда но най-добрите букмейкъри у нас. Отделно, сред всички налични маркети за баскетболни мачове ще видите и специална категория Завишени коефициенти. В нея операторът редовно ще ви поднася своите ексклузивни предложения за баскетбол на доста над средните за пазара ставки.


Налични видове залози в раздел Betano баскетбол

Betano баскетбол на живо

В Бетано можете да поставяте всички видове залози, за които се сещате, в раздел Баскетбол. Имайте на предвид, че този букмейкър отделя специално внимание и на събитията на живо. В раздел На живо регулярно ще виждате баскетболни мачове. Някои от тях ще предлагат и функцията за Пряко предаване. С нея можете да гледате събитието на живо, без да плащате каквото и да е било, стига да имате минимална сума по сметката си в Betano.


Често задавани въпроси

Какви видове залози на баскетбол предлага Бетано?

В Бетано можете да поставяте единични и множествен залози, акумулатори и прави колонки. Операторът предлага както предварителни, така и залози на живо в своята баскетболна секция.

Кои баскетболни лиги покрива Бетано?

Betano разполага с обширна баскетболна програма. В секцията, посветена на баскетбол, ще намерите не само стандартните мачове от НБЛ България и НБА в САЩ, но и интересни събития от цял свят, както и няколко международни турнира.

Къде да намеря баскетболни залози в Betano?

След като намерите списъка с всички видове спортни дисциплини, плъзнете поглед надолу и ще видите Баскетбол непосредствено след Тенис и Футбол.

Добри ли са коефициентите на Betano футболни залози?

Да, определено са такива. Движат се в рамките на средните за пазара.

Какви пазари за баскетболни залози има в Бетано?

Пазарите на баскетболни залози в Бетано обхващат както основните бетинг опции – за краен победител и общ брой точки за отбор и в мача – така и варианти, свързани с отделните периоди от мача и индивидуалните играчи.

Мога ли да поставям дългосрочни футболни залози в Betano?

Да, опцията е валидна, включително и в секцията Специални залози над списъка със спортни дисциплини в Бетано.


Финални думи

Не можем да не признаем старанието на Бетано да създаде една наистина отлична база за залагане на баскетболни мачове. В този сектор на своята спортна програма операторът влага достатъчно усилия да обхване максимален брой от лиги, без да се ограничава само с американските и европейските събития, но и обръщайки внимание на екзотични страни, включително и такива от Азия. Добро впечатление правят и коефициентите на баскетболните залози.

Играйте в Бетано

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай