Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Залози на тенис в Betano

Видяно 42 пъти
Betano тенис секция

Тенисът се смята за един от най-печелившите спортни дисциплини в света. Това обаче не се отнася само до хонорарите, които прибират големите и изявени спортисти, но и до залагащите. Оказва се, че залозите на тенис стават все по-притегателна сила за ентусиастите в бетинга. Ето защо популярни и надеждни букмейкъри като Betano България отделят не просто внимание, а специално място за тенис събитията в своята спортна програма. Нека разгледаме заедно какво ни готвят от Бетано в своята секция, посветена на тенис дисциплината.

Заложете на тенис в Betano


Раздел тенис в Betano

Бетано тенис залози

Както вече споменахме, тенисът е достатъчно популярен избор сред залагащите и затова той си е заслужил важно място в програмата на всяка бетинг компания. В Betano ще откриете тенис събития и залози в отделна категория. Тя е обозначена просто Тенис и се намира на втора позиция, непосредствено след футбола, в списъка с налични спортни дисциплини на категория Спорт в платформата.

Налични лиги в раздел Betano тенис

За да се запознаете отблизо с предложенията за лиги и първенства в категория тенис в Betano, имате две възможности. Едната е да натиснете върху Тенис вляво на вашия екран и да се прехвърлите към страницата с всички тенис събития, предоставени от оператора. Другата е да използвате падащото меню, което се отваря чрез стрелката до обозначението Тенис. И в двата случая ще видите следните лиги:

 • Ауъстрелиън Оупън
 • Ауъстрелиън Оупън Жени
 • Двойки Ауъстрелиън Оупън
 • Завишени коефициенти
 • Чалънджър
 • ИТФ мъже
 • ИТФ жени
 • Демонстрационен мач
 • Ролан Гарос
 • Уимбилдън
 • Ю Ес Оупън
 • Купа Дейвис

Налични пазари в раздел Betano тенис

Пазарното разнообразие в категория Тенис е широко, колкото е и разнообразието от предложения за тенис първенства и събития. Истината е, че в Betano са предвидени много интересни маркети, с което играчите получават възможност да направят прогноза за повечето елементи от един тенис мач.

 • Основни – победител, геймове, гейм хендикап
 • Пазари за сет – победител в сета, точен резултат и други
 • Геймове Над/Под – общо геймове, общо геймове в сет, спечелени сетове за един състезател, резултат в даден гейм
 • Хендикап за сет, гейм и други
 • Специални – резултати след определен брой геймове и други
 • Дългосрочни за победител в дадено първенство или турнир

Налични коефициенти в раздел Betano тенис

Бетано пряко предаване

Вероятно се питате и какво е нивото на коефициентите за тенис събития в Бетано. Ще бъдете повече от доволни, когато ги видите. Операторът разполага с много добри ставки за повечето тенис мачове.


Налични видове залози в раздел Betano тенис

Що се касае до видовете залози, и в тенис категорията, както е при останалите спортни събития, можете да разчитате и на предварителни, и на залози на живо. Освен това, свободни сте да правите и единични, и множествени залози.


Често задавани въпроси

Какви видове залози на тенис предлага Бетано?

Операторът ви дава възможност да залагате както на живо, така и на предварителни тенис залози. Достъпни са и единични, и множествени залози.

Кои тенис първенства покрива Бетано?

На практика от Betano включват всички важни тенис събития от Големия Шлем, но нерядко предоставят и по-маловажни мачове с доста апетитни коефициенти.

Къде да намеря тенис залози в Betano?

Ще откриете всички налични тенис залози в списъка със спортни дисциплини на компанията. За да ги отворите, натиснете върху Тенис, който е веднага след Футбол.

Добри ли са коефициентите на Betano тенис залозите?

Да, категорично можем да кажем, че ставките при тенис събитията са на много високо ниво.

Какви пазари за тенис залози има в Бетано?

В Betano можете да поставяте тенис залози както в стандартни маркети като хендикап, краен победител и брой геймове, така и за общ брой точки в мачове, за отделен състезател, за сет и за гейм.

Мога ли да поставям дългосрочни тенис залози в Betano?

Да, можете. Ще откриете специална секция Дългосрочни в категория Тенис на сайта. Освен това, в Специални залози също има предвидени интересни дългосрочни пазари за тенис дисциплината.


Финални думи

Трудно можем да си представим, че някой от потребителите на Betano ще остане разочарован от тенис възможностите за бетинг активност на сайта. В действителност, компанията разполага с много богата тенис програма и рядко пропуска да предложи на своите клиенти залози на мачове от висок ранг. В допълнение, трябва да отбележим, че ставките в сектор тенис при Бетано са повече от задоволителни.

Вход в Бетано

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай