Ели Мартинова

CT Interactive е на фланелката на ПФК „Левски“

Видяно пъти
CT Interactive Левски

CT Interactive вече е на мачовите фланелки на ПФК “Левски“. Логото на компанията, която е дъщерна фирма на генералния спонсор на клуба, е на гърба на тениската. Новият екип беше представен в навечерието на 110-тодишнината на „Левски“ и тимът изигра с нея победен мач срещу „Лудогорец“.

Екипи Левски CT Interactive

CT Interactive е водещ доставчик на игрално съдържание по целия свят, като игрите на компанията са сред любимите и у нас, като сред най-известните заглавие са WinStorm, Duck of Luck, Lucky Clover. Фирмата предлага онлайн игри от 2012 г. като през 2021 г. беше придобита от публичната Телематик Интерактив България АД, работеща под бранда Palms.

„С появата на логото на тениската на „Левски“ ние подчертаваме ангажимента си в подкрепа на отбора на народа и на спорта. Горди сме, че имаме възможност да партнираме на клуба и със CT Interactive. Това сътрудничество представя нагледно взаимовръзката между иновативните решения на компанията и динамичния свят на футбола. Очакваме заедно един успешен следващ сезон“, обясни Лъчезар Петров, изпълнителен директор на генералния спонсор на „Левски“.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Palms Bet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай