Ели Мартинова

Как да депозираме в efbet чрез FastPay

Видяно 552 пъти
efbet Разплащания с FastPay

Може би много от вас не знаят, но онлайн залаганията могат да се извършват и с пари в брой. Да, това е истина и реномираният български букмейкър efbet се е погрижил за удобството на онези от вас, които разполагат със свободни средства кеш. В портфолиото с разплащателни средства на компанията вече присъства и новата система FastPay, която отскоро набира популярност на българския пазар.


Какво представлява системата FastPay

Допреди няколко месеца, играчите на ефбет, които искат да избегнат онлайн разплащанията, имаха на разположение две алтернативи – EasyPay и Cashterminal. В последния месец обаче към списъка с опции се появи и FastPay. Много потребители вероятно не са чували нищо за този бранд.

Това е система за комунални плащания, която ви предлага възможност, освен да заплатите битовите си сметки, да извършите и други трансакции – да закупите ваучери за групово пазаруване, билети за различни събития и пр. Сред тези полезни услуги е и опцията да захраните сметката си в ефбет. Хубавото в случая е, че за тези операции не дължите никакви такси.


Как да вкарам пари в efbet чрез FastPay?

За да използвате този методи за депозиране в ефбет, трябва да знаете клиентския си номер в платформата. Ако не разполагате с идентификационния си код, може да потърсите съдействие от поддръжката на компанията.

Щом го получите, остава само да отидете до някоя от касите на FastPay. Такива ще откриете в редица градове на цялата страна. Минималната сума за депозит е 10 лв. Обърнете внимание, че ако сте разкрили акаунт в друга валута, преводът ви ще бъде преизчислен на базата на дневния обменен курс.

Остава единствено да почакате, за да стане балансът видим в акаунта ви. Може би някои от вас се чудят дали страхотните бонуси от ефбет са достъпни при този вид депозиране. Бързаме да ви зарадваме, че отговорът е „Да“. Ще може да се възползвате от цялата палитра с оферти на компанията.

Обърнете внимание, че FastPay е метод единствено за депозиране – не може да изтеглите парите си по този начин.

Адреси на FastPay Страната

Безопасно ли е да ползвам FastPay за депозит в efbet?

Нашето мнение е, че няма от какво да се притеснявате, ако използвате FastPay за зареждане на сметка в ефбет. Брандът е съвсем легален оператор на финансови средства, а при посещенията си в касите вие ще получите разписка за преведените средства. Разгледайте списъка с адреси, изберете най-удобната за вас локация и изпробвайте услугите на новата система за разплащания.

Вход в efbet

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Efbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай