Оферти с Бонус Код

Опитните играчи постоянно са нащрек за актуалните бонус код промоции и по-изгодни оферти, които да получат след въвеждането на специален код. В таблицата по-долу ви представяме списък с букмейкъри за България, които предоставят поощрения само при въвеждане на промо код. Ще откриете и брандове, където може да получите по-изгодна промоция, благодарение на нашия бонус код.

2 намерени оферти

Winbet 200% до 200 лв. Стартов бонус

Стартов бонусWinbet ревю
Още инфо

Efbet 100% до 200 лв. Стартов бонус

Стартов бонусEfbet ревю
Още инфо


Какво представляват офертите с бонус код?

По същество, офертите, бонус код поощренията не се отличават от офертите без промо код, които ще откриете в сайтовете. Разликата се състои главно в маркетинговата стратегия на отделни брандове, които са решили да възнаграждават клиентите си само след попълването на код.

Това не са строго определен тип промоции. Такива могат да бъдат както стартовите бонуси, така и безплатните залози, бонусите за презареждане, безплатните врътки и всички оферти, които някога сте срещали.


Защо някои букмейкъри изискват промо код?

Както споменахме, става въпрос за маркетингово решение на хазартния оператор. Понякога букмейкърите искат да се застраховат, че ще предоставят оферта единствено на играчите, които я искат и са съгласни с условията ѝ.

В други случаи става дума за специални промоции, които таргетират отбран кръг от хора, които са били известени за промо кода.

Има и бонус код промоции, които са плод на съвместно партньорство между букмейкъра и трета страна. В този случай говорим за цялостна кампания, която ще предостави определени привилегии на предварително подбрани клиенти.


Ще взема ли по-голяма промоция, ако имам бонус код?

Може би много от вас се питат дали ще могат да се възползват от по-атрактивни промоции, ако разполагат с бонус код. Бързаме да ви зарадваме, че отговорът е „ДА“. Има букмейкъри при които ще може да получите доста по-големи бонуси, ако използвате кодовете на Efirbet. Те могат да са под формата на промоции за последващ депозит, безплатни залози или врътки.

Има и друга възможност да получите специална промоция. Ако букмейкърът е решил да стимулира играта на определена категория клиенти и вие попадате в нея, вероятно ще получите показа за бонус като съобщение в профила си, по имейл или чрез SMS.


Въпроси и Отговори

Къде ще открия актуален бонус код?

Посещавайте сайта на Efirbet – тук ще откриете всеки актуален промо код, който ви е нужен.

Как мога да получа бонус код промоция?

Някои букмейкъри изискват вписването на специален промо код, за да ви предоставят бонусите си. Ако това е така, изискването ще бъде вписано в общите условия на офертата.

По-добри ли са бонус код промоциите?

Не. Промоциите, изискващи бонус код, са същите като офертите, които се предоставят без. Изключение правят случаите, в които сте получили специална покана за промоция.

Измамни ли са промоциите с бонус код?

Не. Няма нищо необичайно в това букмейкър да предоставя бонусите си само след въвеждане на промо код.

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 28 април 2020