Елица Мартинова

Palms Bet с Нов Спортен Бонус до 30 лв.

Видяно 9 пъти
palms bet бонус Спорт

Скуката и еднообразието са най-коварният враг на всеки играч. Очевидно това е известно не само на залагащите, но и на компанията Palms Bet, която е подготвила нова изненада за клиентите си. Всеки потребител, който се регистрира в платформата, ще може да се възползва от 300% бонус за първоначалния си депозит.


Какво представлява 300% Начален Бонус от Палмс Бет

Обновената оферта на Палмите представлява стандартен депозитен бонус за нови клиенти, като необичайното в случая е, че той представлява доста щедър процент – 300% от първата транзакция, с която захраните сметката си. За да го активирате, е необходимо да депозирате 10 лв. Това ще отключи промоцията и букмейкърът ще допълни още 30 лв. към баланса ви.

Промо сумата се предоставя под формата на безплатен залог, който е предназначен единствено за спортни събития. Валидни са както прогнози преди старта на мача, така и залози на живо.

Правила на Palms Bet бонус
  • Както останалите промоции на Палмс Бет, тази също има регламент, с който е нужно да се съобразявате, ако искате да постигнете успех. Ето и по-важните правила на офертата:
  • Начален Бонус Спорт от Palms Bet е предназначен единствено за новите клиенти в сайта и всеки може да се възползва от него само веднъж.
  • Необходимо е да депозирате успешно 10 лв., като транзакции, направени с Neteller или Skrill, са изключени от промоцията.
  • Нужно е да заложите пет пъти сбора на депозита + бонуса си, преди да теглите свободно печалбите си.
  • Палмс Бет не поставя изисквания за минимален залог, но е добре да знаете, че докато превъртате офертата, нямате право да правите повтарящи се залози.
  • Фишове, за които сте използвали Cash Out, не се зачитат към разиграването.

Нашето мнение за новата оферта

Няма как да пропуснем факта, че новата промоция на Palms Bet предоставя доста по-малко допълнителни средства за игра. За сметка на това обаче, от вас се изисква да захраните сметката си едва с 10 лв., за да вземете офертата. Предполагаме, че 40 лв. ще са напълно достатъчно, за да изпробвате възможностите, които ви предлага платформата. В допълнение няма как да не признаем, че условията за превъртане са много изгодни и няма никакви изисквания за минимален коефициент. Това са добри предпоставки за успех.

Играйте в Palms Bet

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 18 септември 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!