Успешни Стратегии за Залог в Bet365

Много играчи, независимо дали са опитни или тепърва проучват сферата на залаганията, предпочитат да не оставят печалбите си изцяло в ръцете на случайността, а да използват стратегии. Ако и вие сте сред тях, следващите редове са точно за вас. В тях ще разгледаме какви стратегии е уместно да използвате, ако сте решили да залагате при Бет365.

Съдържание

За Бет365

Стратегии за залог в Бет365

Няма съмнение, че брандът Bet365 Bulgaria е световен лидер в областта на спорните залагания. Едва ли има спортен фен, който да не е чувал за компанията, тъй като тя поддържа спонсорски отношения с редица отбори от различни дисциплини.

Компанията е създадена през 2000 г. във Великобритания от семейство Коутс, което преди да се захване с проекта Bet365, има сериозен опит в менажирането на наземни пунктове за игра.

Към момента сайта за залагане е достъпен в около 200 държави и се използва от близо 35 млн. души от цял свят. Брандът осигурява работа на над 4300 служители, а през 2018 г. е оценена на 2,7 млрд. паунда.

Все още има редица държави, където компанията няма разрешително. В някои от тези случай, потребителите заобикалят закона, използвайки алтернативни линкове за връзка или VPN клиенти. За щастие на българските играчи обаче, Бет365 оперира напълно легално на родния пазар.


Повече за самата платформа

Дори внушителните размери на Bet365 да са ви учудили, когато отворите сайта на компанията, ще разберете, че успехът на ѝ е напълно заслужен. Ще ви посрещне една идеално оптимизирана платформа, която предоставя на потребителите първокласно изживяване.

Като за начало трябва да подчертаем, че освен на богатото Bet365 bonus портфолио, ще може да се насладите и на огромен списък с налични спортове. Разнообразието от дисциплини се подсилва и от старанието на компанията да осигури възможно най-атрактивните пазари към всяка среща.

В сайта на букмейкъра ви очаква превъзходна секция за залагане На живо. Ще имате удоволствието да заложите на срещи от света на футбола, тениса, бейзбола, баскетбола, волейбола, конните надбягвания, гонките с хрътки и пр. Тръпката от играта се подсилва допълнително и от факта, че за някои от надпреварите се предлага пряко предаване.

Друга силна страна на платформата, която не е за пренебрегване, е наличието на огромен брой виртуални спортове. Може би за мнозина това поле за залагания не е познато, но ви уверяваме, че виртуалните дисциплини наистина заслужават внимание.

Едно от доста сериозните предимства е отлично разработеното mobile Bet365 приложение, чрез което ще може да играете през своите телефон или таблет, в която и точка на страната да се намирате.

Реални примери за стратегии в Бет365

След като поговорихме за особеностите и предимствата на Бет365, нека разгледаме въпроса как да се възползваме от спецификите на платформата. Както знаете, всяка стратегия се гради върху добре преценени обстоятелства. За да изградите собствена тактика за игра, ви съветваме да разгледате добре сайта на букмейкъра.

Запознайте се с всички особености от процеса на залагане, за да прецените къде може да реализирате потенциала си. Все пак, за да ви насочим, ви предлагаме в следващите редове да разгледате какво показва нашият опит. Стратегиите, които сме изброили, са изпитани от нас лично в Бет365 и сме се убедили, че платформата предоставя перфектни условия за прилагането им.

Стратегия за залози на живо

На първо място поставяме Стратегиите за залози на живо. Причината е, че в Бет365 тематичната секция е на първокласно ниво. Атрактивен раздел за Live betting ще откриете и при Ефбет, например, но истината е, че Bet365 категорично предлага по-голямо разнообразие.

Много от събитията, които този букмейкър следи на живо, няма да откриете в никоя друга платформа на българския пазар. Ето защо ви съветваме, ако сте любител на този тип залози, да разгърнете играта си именно в Бет365.

В допълнение трябва да подчертаем, че самият процес по поставяне на залог е изключително опростен и оптимизиран, така че да не губите излишно време. Цялата процедура се случва само за секунди, като платформата ви позволява да въведете специфични настройки за бърз залог към акаунта си.

Много силен плюс на Бет365 е фактът, че букмейкърът използва мощни сървъри и в повечето случаи успява да обработи навреме заявките на клиентите, които залагат на живо. С други думи, няма да се сблъскате често със забавяния, технически проблеми и блокирали пазари.

Стратегия за игра с кеш аут

Опцията за Cash Out в Бет365 е една от най-предпочитаната от активните играчи на платформата. Тази функция ви дава шанс да минимизирате загубите си или да приберете по-малка, но сигурна печалба, която да не се влияе от крайната развръзка на пазара, за който сте играли.

Всъщност, тази стратегия е тясно обвързана със секцията НА ЖИВО в платформата, защото опцията за преждевременно затваряне на залог се използва най-често именно от потребителите, които залагат в реално време. Причината е, че ако се концентрирате достатъчно, може да уловите всяка тънкост на дадена среща и да се възползвате от по-изгодни коефициенти.

Тук трябва да подчертаем, че освен множество събития, които се следят на живо, в сайта имате и опция за Бет365 кешаут на сравнително много голям брой пазари. Може би сте наясно, че не всеки маркет ще ви позволи да изтеглите залога си по-рано. В сравнение с други букмейкъри обаче, при Bet365 тази функция се предлага често.

Стратегия за залагане с Бет Билдър

Една от най-полезните функции в платформата на Бет365 е опцията Бет Билдър, позната сред българските играчи като „Създай залог“. Тя ви позволява да вмъкнете във фиша си до шест селекции от една-единствена среща. Опитните потребители знаят, че не много букмейкъри позволяват да добавите в талона си повече от един пазар от даден мач. В други платформи като WINBET, например, пък са осигурили възможност да заложите на комбинирани пазари от една среща, които са предварително преценени и изчислени от букмейкъра.

Почти никъде обаче няма да срещнете такава свобода, както при Bet Bulder-а на Бет365. Той е наличен за спортове като футбол, волейбол, баскетбол, тенис и др.

За да го използвате опцията, просто идете на избраната от вас среща и натиснете бутончето „Създай залог“. Ще я намерите в лентата, където са филтрирани различните пазари.

Сами разбирате, че по този начин може удобно да поставяте своите предположение за цялостното развитие на дадена среща. Вече не е нужно да пръскате играта си в различни платформи. Добрата новина е още, че Bet Builder ще ви позволи да поставите някои от маркетите в акумулатор. Най-хубавото е, че печалбата на фиша ви ще зависи от една-единствена среща, върху която ще може да фокусирате вниманието си.

Стратегия за акумулатори на по-нестандартни спортове

Както споменахме, едно от най-силните предимства на платформата на Бет365 е наличието на огромен списък с поддържани спортове. Именно с това разнообразие е свързана следващата стратегия, която сме изпитали на свой гръб. За целта трябва да имате поне бегли познания в някой от по-нестандартните спортове като Спидуей, Дартс, Кабади, Снукър, Футзал или др.

Причината да ви обръщаме внимание на това е, че по-специфичните спортове по-принцип предлагат много по-изгодни коефициенти, а и често пъти анализаторите на букмейкъра бъркат в преценката си за тях. Логиката в това е съвсем ясна – за стандартните и най—практикувани спортове като футбол, бейзбол, волейбол, баскетбол и пр., компанията има стабилен екип от анализатори, които познават играта отлично. За по-нестандартните дисциплини обаче експерти се намират по-трудно и е много по-вероятно да попаднете на изгоден коефициент.

И така, представете си, че отделите известно време за проучване и се запознаете по-отблизо със случващото се в света на дартса или снукъра. Бет365 е идеалното място да се възползвате от новите си знаяния, поставяйки акумулаторни залози, които комбинират събития от тези дисциплини. Сами разбирате, че подобна игра ще ви осигури доста високи стойности.

Залози на виртуални спортове

Няма съмнение, че една от най-силните страни на Бет365 са атрактивните виртуални спортове, които ще откриете в сайта. Тематичната секция е повече от превъзходна и предлага чудесно разнообразие. В нея ще откриете спортове като футбол, спидуей, тенис, колоездене, тротинг, моторни спортове, конни надбягвания и гонки с хрътки.

Може би не знаете, но в днешно време много опитни играчи основават стратегията си именно на виртуалните спортове. Причината е, че те предлагат селекции и възможност за печалба през целия ден. В допълнение трябва да подчертаем, че коефициентите към виртуалните дисциплини са доста по-примамливи от тези на реалните спортове.


Заключение

Надяваме се, че нашите идеи за стратегии в ще са ви от полза. Както споменахме, те са изпитани и неслучайно ви предлагаме да ги изпробвате именно в платформата на този букмейкър. Всяка една от тях се основава на някое от предимствата в сайта на британската компания – остава ви единствено да си направите bet365 регистрация от Бългаиря и да ги изпробвате. Ако вече сте използвали някоя от тях при други букмейкъри, със сигурност ще откриете разлики и вероятно ще имате по-голям успех в сайта на Бет365. Още веднъж ви съветваме да огледате внимателно платформата и всички възможности, които тя предлага. По този начин ще може да се възползвате от всички нейни предимства и да се запознаете с недостатъците ѝ.

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай