Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Регистрация в Betway България

100% до 200 лв. Мач бонус
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.

Betway е един от водещите брандове в света на онлайн залозите. Създаден през 2006 г. във Великобритания, в момента букмейкърът е сред най-популярните сайтове за залози на няколко континента. В началото на 2022 г. марката получи лиценз от НАП и вече официално оперира и в България, затова нека разгледаме какви са стъпките за регистрация в сайта:

Бързи стъпки за регистрация в Бетуей

Betway регистрация
  1. Отворете сайта и натиснете линка ‘Регистрация‘, който се намира в дясната част на сайта – до бутона за Betway ВХОД.
  2. Попълнете внимателно данните си – имена по паспорт, ЕГН, телефон и адрес по лична карта.
  3. Впишете информацията на латиница.
  4. Изберете стартова оферта и потвърдете, че сте пълнолетни.
  5. Прочетете общите условия на компанията и натиснете зеления бутон ‘Регистрация‘.

Betway Регистрация

Какви данни изисква новата регистрация в Бетуей България?

Разглеждайки сайта, за да тестваме платформата и да направим подробния си обзор за Betway, минахме успешно и през процеса по откриване на сметка. Той се осъществява сравнително бързо, като регистрационната изисква стандартна информация. Ще се спрем подробно на данните, които трябва да предоставите на Бетвей.

Betway регистрация
  1. Първата секция от регистрационната форма изисква личните ви данни: Имена, имейл, мобилен номер, ЕГН, дата на раждане, предпочитана валута.
  2. В графата ‘Данни за адрес‘ впишете адресната си регистрация – така, както е в личната ви карта. Всички данни трябва да се попълнят на латиница.
  3. Полето ‘Достъп до акаунта‘ изисква да изберете потребителско име и да измислите надеждна парола – комбинация от цифри и букви.
  4. Когато стигнете до ‘Оферта за добре дошли‘, време да се спрете на желана промоция. Запознайте се с всичко за наличните бонуси в Betway, преди да направите своя избор.
  5. Запознайте се с условията на платформа, потвърдете, че имате навършени 18 г. и завършете регистрацията.

Регистрация в Бетуей

Какво следва след създаване на профил в Betway?

Щом вече разполагате със сметка в Betway, ще може да се насладите на всички раздели и възможности, които букмейкърът предлага. Ако сте избрали конкретна спортна оферта, тя ще бъде добавена по сметката ви.

В някакъв етап букмейкърът ще поиска да удостоверите своята самоличност, като изпратите лични документи. Това е стандартна процедура по верификация, каквато има във всички реномирани платформи за игра. В случай, че имате въпроси по тази тема, може да се свържете с екипа по поддръжката.

Регистрация в Betway през телефон

Betway мобилна регистрация

В случай, че предпочитате да залагате през телефон или таблет, няма да ви е трудно да си открие сметка в Бетуей и през мобилната версия на сайта. Стъпките са същите като описаните по-горе. Единствената разлика е, че платформата ще се покаже в удобен за устройството ви размер. Няма никаква разлика в информацията, която Бетвей търси от играчите в десктоп версията на сайта си, и данните, които играещите през телефон трябва да въведат.

Често Задавани Въпроси

Безопасно ли е да се регистрирам в Betway?

Бетуей разполага с лиценз от НАП и оперира напълно легално в България. Ето защо е напълно легално

Защо е надписът „Моля, въведете валидно собствено име“ в Betway?

Платформата иска от вас да изпишете имената си на латиница – по начина, по който са изписани в личните ви документи.

Мога ли да играя с повече от един профил в Betway?

Не. Въпреки, че по света има различни платформи на Бетуей – Betway.com, Betway.co.za, а в България адресът е Betway.bg – всеки играч има право да създаде само един профил в Betway.

Мога ли да заявя бонусите си през телефон?

Да! Няма проблем да заявите своите начални оферти – за казино или за спорт, през телефон или таблет.

Попълних грешно данните си, докато се регистрирах. Какво да правя?

В тези случаи ви съветваме да потърсите съдействие от екипа по поддръжката на Betway. Сътрудниците на компанията ще знаят най-добре как да постъпите.

Мога ли да получа начален бонус, ако не съм го отбелязал при регистрация?

Свържете се с отдела по обслужване на клиенти, за да ви помогнат. Възможно е все пак да получите бонус, стига да се свържете с тях в рамките на седмица след регистрацията си – каквото е и условието за началната оферта.

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.