Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Кой е собственикът на Сезам

Видяно 177 пъти
Sesame online казино

Новият букмейкър Сезам едва от няколко месеца оперира на онлайн бетинг пазара, но това не му пречи да се превръща във водеща фигура сред компаниите, предлагащи такъв тип залози. В следващите редове ще ви запознаем малко по-обширно с компанията, нейната история и какво може да очакваме за в бъдеще.


Физически обекти и онлайн залози

Ако до този момент не можете да се досетите от къде ви е познато името Сезам, то със сигурност сте срещали физически обект, носещ точно това име. Именно тези казина са предшественика на онлайн платформата Sesame.bg. Въпреки че започва изцяло нов бизнес със своята интернет платформа, компанията продължава да развива бизнеса и във физическите си обекти. Игралните зали, носещи това име, са на българския пазар повече от 18 години. Благодарение на това дългогодишно присъствие, компанията си е гарантирала име, което е символ на доверие, емоция и забавление.

Както вече споменахме, игралните зали, които притежава букмейкърът, продължават да са активни. Те могат да се открият в 11 от най-големите градове в България, а самите зали са над 20. Интегрирайки тази онлайн платформа, компанията дава заявка, че е готова да развива хазартния си бизнес и по електронен път. Благодарение на технологиите, любителите на този тип занимания могат да практикуват своето хоби по всяко време и от всяка точка на света, стига да имат достъп до мобилно устройство.


Новата платформа на компанията

Sesame.bg дизайн

Това вероятно е и основна причина за прехвърляне на компанията към онлайн залозите. Компанията, която притежава платформата, е „Сезам онлайн“ ЕООД, като седалището ѝ се намира в София.

По всичко личи, че екипът, който стои зад този проект, е успял да прехвърли дългогодишния опит с наземните игрални казина в създаването на качествена онлайн среда за забавление. „Сезам онлайн“ ЕООД могат да се похвалят с това, че сайтът им е успешно интегриран за всички популярни браузъри като Safari, Chrome, Mozilla и Edge. Качественото клиентско обслужване и почти денонощната поддръжка, които откриваме в платформата, са други от характеристиките, с които дружеството може да се похвали в новия си бизнес. Държим да ви информираме, че ако до този момент сте попадали само във физически обект на компанията и тепърва ще имате досег с онлайн залозите, то правилата, които следва да спазвате, са сходни. Важна разлика, според нас, е фактът, че предлаганите от Сезам бонуси са много повече в онлайн платформата, отколкото във физическите обекти.


Правилата за игра

Задължително условие е да пристъпите към регистриране в платформата, както и да имате навършени 18 години. Без тези две условия, играта в сайта ще е невъзможна. Друго важно уточнение е, че за да имате възможност да изтеглите евентуално натрупана печалба, следва да верифицирате своя профил. Тази стъпка е съществена, тъй като по този начин компанията удостоверява, че вие оперирате с посочения акаунт. Верифицирането се извършва посредством предоставяне на снимка от документ, удостоверяващ вашата идентичност. Това може да е паспорт или лична карта.

Sesame.bg тепърва ще разкрива потенциала си като компания, предлагаща онлайн залози, но високите коефициенти, високото ниво на сигурност и поддръжка, както и атрактивните варианти за игри, които тя предлага определено я изстрелват към едно от челните места сред останалите букмейкъри.

Регистрация в Сезам

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай