Собственик на сайта за залози и игри Уинбет

собственик на сайта уинбет

Въведение

Едва ли има човек, който да не се е сблъсквал с марката WINBET. Букмейкърът е толкова популярен, че няма как да не сте срещали логото му по улиците или в интернет пространството. Брандът е разпознаваем дори и сред гражданите, които не се занимават с хазарт. Това е така, защото компанията развива стабилна афилиейт политика и се включва в различни значими мероприятия. Чудили ли сте се обаче кой стои зад успеха на Уинбет? Може да прочетете повече по въпроса в този материал.

Посетете Winbet

 

Кой е собственик на WINBET?

Сайтът за залози и игри WINBET е собственост на фирмата Уин Бет Онлайн ЕООД, основана през 2011 г. Тя притежава лиценз за законно организиране на залагания и развитие на хазартна дейност, издаден от Държавната комисия по хазарта (ДКХ) в страната. Именно това разрешително поставя компанията в редиците на най-предпочитаните букмейкъри, тъй като всяка дейност се извършва в рамките на закона. Друг плюс е, че услугите на Уинбет са изцяло съобразени с изискванията на регулаторния орган, което гарантира безопасността на потребителите.

За собственик на бранда се спряга врачанският бизнесмен Валтер Папазки, чието име присъства в медийното пространство още от първите години на демокрацията. Папазки е свързван с дейности от сивия сектор и често е титулуван като „хазартен бос“. Всичко това обаче остава в сферата на догадките. В областта на предположенията е и твърдението, че именно той притежава Уинбет. Последователна справка в Търговския регистър отвежда собствеността на бранда до компания, регистрирана във Великобритания.

 

На какво се дължи успехът на Уинбет?

Настоящата платформа на бранда стартира дейност през 2015 г. Любопитен факт е, че в предходните години фирмата също е опитвала да развива дейност в тази област, но сайтът така и не е добил популярност. Повратната точка, която издига позициите на компанията в онлайн сектора, е получаването на лиценз от ДКХ. От този момент нататък платформата е в постоянен подем. Успехът на Уинбет се дължи на три основни причини, върху които ще се спрем в следващите редове.

Дългогодишната история на наземните казина

наземни казина на уинбет

Казината с марка WINBET са познати на българските потребители от цяло десетилетие. Те предлагат на клиентите си комфортна обстановка и техника, която постоянно се обновява. Допълнителен плюс е и фактът, че салоните са отворени денонощно, седем дни в седмицата. Всичко това, в комбинация с атрактивните условия за игра, допринася за популярността на веригата. Само за няколко години тя се превърна в едно от предпочитаните места за залагания. Любопитно е още, че наземни пунктове за игра с тази марка има и в някои съседни балкански държави. Компанията обаче реши да стартира онлайн бизнеса си именно в България.

Стабилна Афилиейт програма

афилиейт програма на букмейкъра winbet

Втората причина, която се крие зад успеха на бранда е стабилната афилиейт програма, която Уинбет развива. Тя се отличава с ясно регламентирани правила и изгодни условия за партньорите. Процедурата по установяване на афилиейт взаимоотношения е динамична и не е усложнена с излишни бюрократични изисквания. Всеки, който желае да установи подобни отношения с компанията, може да се запознае подробно с правилата, които са публикувани в отделен тематичен сайт. Именно успешните сътрудничества в тази област са ключът към популярността на WINBET. Множеството партньори на марката правят бранда разпознаваем, познат и търсен.

Спонсорство в спорта

спонсорство от уинбет

Неписано правило е, че хазартните компании вървят ръка за ръка със спорта във всяка страна. Уинбет са успели да уловят тази тенденция и участват активно като спонсори на редица спортни мероприятия и събития. Фирмата подпомага и отделни спортисти. През 2017 г. букмейкърът е официален спонсор на ФК „Етър“ във Велико Търново, ОФК „Пирин“-Благоевград, ОФК „Ботев“-Враца, ОФК „Дунав“-Русе, на Кубрат Пулев и на ЦСКА. Участва в организирането и подкрепя важни мероприятия от света на спорта като класацията „Футболист на годината“ и тенис турнира от ATP Garanti Koza Sofia. Тези начинания гарантират на WINBET постоянно присъствие в медийното пространство, което ги прави и предпочитан букмейкър сред спортните фенове.

Собственик на сайта за залози и игри Уинбет
Рейтинг 4.0 от 5 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *