Ели Мартинова

Бонус Стоичков Шампионска Лига

Видяно 56 пъти
WINBET Бонус Стоичков ШL

Пролетта носи награди за всички спортни фенове! През периода между 14-ти и 23-ти февруари 2023 г. залагайте в WINBET на мачовете от Шампионска лига и може да спечелите безплатни залози, избрани лично от легендата Христо Стоичков.


Как да взема Бонус Стоичков за Шампионска лига в Уинбет?

В промоцията може да участват всички регистрирани клиенти в платформата, които поставят залози с реални средства на срещите от Шампионска лига. Промоционалният период е между 14-ти и 23-ти февруари.

За да се класирате за офертата, трябва да поставите единичен залог от най-малко 20 лв. (или 10 евро) на мач от Шампионска лига. Към промоцията не важат множествени залози и системи, а само единични залози, направени с реални средства.

WINBET залози на Шампионска лига

В случай, че залогът ви се окаже губещ, операторът ще ви компенсира с безплатен залог, избран от Камата.

Залози, за които е ползван кеш аут, не се класират за промоцията.

Към Уинбет Бонус Стоичков


Какво ще спечелите от WINBET Бонус Стоичков за ШЛ

Наградата, с която Уинбет ще компенсира загубите в от залози на Шампионска лига, е безплатен залог за раздел спорт. Може да се ползва както за pre-match игра, така и за мачове в раздел На живо.

Минималният коефициент е 1.01, като важат и единични, и акумулаторни залози, както и системи.

При успех с безплатния залог ще получите единствено нетната печалба по сметката си. Ако ползвате кеш аут за поставения с free bet залог, нетната му стойност ще бъде приспадната от добавената сума.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай