Мария Костадинова

Чат на живо в Winbet

чат на живо в Winbet

Макар че сайтът на Уинбет е организиран чудесно, за да улесни навигацията ви из менютата, по време на игра е възможно да възникнат въпроси. В този случай на помощ идват служителите от отдела „Обслужване на клиенти“. Може да се свържете с тях по всяко време, а в този текст ще ви покажем как.

Посетете Winbet

 

Как да активирате Чат на живо в Уинбет?

стартиране на чат в Winbet
Започване на чат на живо в сайта на winbet.bg

В която и част от платформата на Winbet да се намирате, опцията за Чат на живо ще ви съпътства. Това важи за основната версия на сайта, както и за мобилния му вариант. Оранжевото прозорче, от което може да стартирате разговор с оператор, се намира в долната част на екрана. Може да се обърнете към служител по поддръжката във всеки един момент. За да се свържете с екипа на Уинбет, трябва просто да отворите полето.

Системата автоматично ще попълни данните, с които сте се логвали за игра. В случай, че имате въпрос, но не сте регистриран потребител, може просто да въведете имената си. Попълнете питането си в полето „Съобщение *“ и натиснете „Започни чат“. Ако ви се появи червен предупредителен надпис: „Активирайте профила си!“, не се притеснявайте. Ще трябва просто да въведете имената си в полето „Представете се“. Щом го направите, ще може да стартирате разговор с човек от поддръжката на сайта.

 

Опции в чата на живо

оценяване на чата и опции
Осъществяване на чат между служител на Winbet и потребител в сайта на букмейкъра – опции, оценяване на чата

Ако се вгледате по-детайлно в прозорчето на чата, ще забележите, че то ви предоставя няколко възможности. В долния му ляв край се намира менюто „Опции“, в което ще видите:

 • „Звук“ е мястото, откъдето може да укажете на системата дали да ви изпраща аудио уведомления, когато получите съобщение в чата.
 • В секцията „Относно“ може да видите повече системна информация за функцията Чат на живо.
 • Опцията „Изпрати файл“ ще ви е много полезна, ако имате проблем, който не може да обясните на операторите. Бихте могли просто да заснемете екрана си и да изпратите screen shot-а на отдела по поддръжка.
 • Друга полезна възможност е „Изпращане на запис по имейл“. Ако по някаква причина смятате, че ще ви бъде полезно да запазите копие от разговора си с оператора, бихте могли да го изпратите на електронната си поща.
 • В горната дясна част пък ще видите иконки, от които бързо и лесно ще може да оцените дали служителят на Winbet ви е бил полезен.
 

Какви въпроси може да отправяте към Уинбет?

Може да търсите Уинбет по всякакви въпроси. Служителите на компанията ще се постараят да ви съдействат за всички теми. Ето някои от случаите, в които може да използвате Чат на живо:

 • При проблеми с регистрацията
 • Ако имате затруднения с верификацията на профила си
 • В случай, че не разбирате правилата на дадена игра
 • За разяснения по условията на спортните пазари
 • Ако се нуждаете от съдействие за някоя от промоциите на Уинбет
Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 22 януари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X