Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

WINBET Коледни изненади

Видяно 40 пъти
WINBET Коледни изненади

Free Bets, Безплатни завъртания, кеш награди, бонуси без депозит! Всичко това очаква активните клиенти на WINBET през месец декемрви. Офертата е в сила от 1 до 31 декември. Всеки, който през конкретния ден е направил залози за поне 50 лв., ще може да се включи в офертата.


Как да получа коледни изненади от WINBET

Всеки клиент на компанията, който отговаря на условията по-горе, ще може да избира измежду четири коледни чорапа, в които се крият различни подаръци. Важат залози на спорт, на събития на живо, на виртуални дисциплини и на еСпортове, стига да са направени с реални средства. Възможност да изтеглите наградата си ще имате всеки ден през диапазона между 10 ч. и 11 ч., а квалифициращите залози трябва да бъдат направени между 00.00 и 23.59 ч. на предходния ден.

От коледния чорап могат да ви се паднат безплатни залози, free spins за определени ротативки, бонуси без депозит, както и оферти за презареждане. Всяка промоция ще има специфични правила, с които трябва да се съобразявате, но те ще са ясно упоменати в съответната страница.

Играйте в WINBET

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай