10LV Inbet
Ели Мартинова

WINBET Турнир за Висша лига със 100 000 лв. награди

Видяно 55 пъти
WINBET Бонус Висша лига

Харесвате ли мачовете от Premier League на Англия? Ако отговорът е „ДА“, букмейкърът WINBET ще ви даде още една причина да ги следите. От 1 март в сайта на оператора е активен специален Турнир Висша Лига, който е с общ награден фонд от 100 000 лв.!


Как да се включа в WINBET Турнир Висша Лига?

WINBET Турнир Висша Лига
  1. Посетете сайта на оператора, като натиснете бутончето по-долу.
  2. Регистрирайте се или влезте в профила си.
  3. Отворете раздел спорт и цъкнете върху мачовете от Висшата лига на Англия.
  4. Залагайте и се забавлявайте, за да участвате в турнира.

WINBET Турнир Висша Лига


Правила на WINBET Бонус Висша лига

👉 Към промоцията на WINBET Турнир Висша лига участват единствено залози с реални средства, поставени на мачове от конкретния турнир.

👉 Операторът не поставя ограничения за вида (важат единични, акумулаторни и залози в система), коефициента и броя на поставените залози, стига те да са на срещи от Висша лига.

👉 В условията на промо кампанията са включени и фишове, за които е ползван кеш аут.

👉 Залози, поставени на коефициенти с 0% марж не се зачитат към офертата и няма да получат точки.

👉 Срещу всеки свои залог потребителите получават брой точки, които се изчисляват така: Чиста/Нетна Печалба * Коефициента на залога. Пример: При печеливш залог от 10 лв. на коефициент 2.00, точките които получавате са Чиста печалба (10 х 2.00 – 10) х Коефициент 2.00 = 10 х 2.0 – 20 точки.


Какво ще спечелите от Турнира за Висша лига на Уинбет?

Клиентите, които поставят квалифициращи залози на Premier League, ще участват в класиране, в което ще се издигат според точковия си актив. В рамките на промо кампанията ще има общо четири класирания – три междинни и едно генерално, както следва: 1 – 20 март; 1 април – 30 април; 1 май – 28 май и генералното – 1 март – 28 май.

Размерът на наградите се определя според позицията ви в класацията. При междинните класирания призове получават класиралите се на места между 1 и 100 играчи, като премиите варират между 5 000 лв. и 75 лв.

При генералното наградите са по-крупни и там ще бъдат отличени само първите 10 класирали се, а призовете варират между 8 000 лв. и 750 лв.

Всички награди се получават под формата на free bet/безплатен залог в профила на клиентите. Играчите могат да го ползват в секциите Спорт и На живо.

Играйте в Уинбет

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай