Ели Мартинова

WINBET Турнир за Висша лига със 100 000 лв. награди

Видяно 55 пъти
WINBET Бонус Висша лига

Харесвате ли мачовете от Premier League на Англия? Ако отговорът е „ДА“, букмейкърът WINBET ще ви даде още една причина да ги следите. От 1 март в сайта на оператора е активен специален Турнир Висша Лига, който е с общ награден фонд от 100 000 лв.!


Как да се включа в WINBET Турнир Висша Лига?

WINBET Турнир Висша Лига
  1. Посетете сайта на оператора, като натиснете бутончето по-долу.
  2. Регистрирайте се или влезте в профила си.
  3. Отворете раздел спорт и цъкнете върху мачовете от Висшата лига на Англия.
  4. Залагайте и се забавлявайте, за да участвате в турнира.

WINBET Турнир Висша Лига


Правила на WINBET Бонус Висша лига

👉 Към промоцията на WINBET Турнир Висша лига участват единствено залози с реални средства, поставени на мачове от конкретния турнир.

👉 Операторът не поставя ограничения за вида (важат единични, акумулаторни и залози в система), коефициента и броя на поставените залози, стига те да са на срещи от Висша лига.

👉 В условията на промо кампанията са включени и фишове, за които е ползван кеш аут.

👉 Залози, поставени на коефициенти с 0% марж не се зачитат към офертата и няма да получат точки.

👉 Срещу всеки свои залог потребителите получават брой точки, които се изчисляват така: Чиста/Нетна Печалба * Коефициента на залога. Пример: При печеливш залог от 10 лв. на коефициент 2.00, точките които получавате са Чиста печалба (10 х 2.00 – 10) х Коефициент 2.00 = 10 х 2.0 – 20 точки.


Какво ще спечелите от Турнира за Висша лига на Уинбет?

Клиентите, които поставят квалифициращи залози на Premier League, ще участват в класиране, в което ще се издигат според точковия си актив. В рамките на промо кампанията ще има общо четири класирания – три междинни и едно генерално, както следва: 1 – 20 март; 1 април – 30 април; 1 май – 28 май и генералното – 1 март – 28 май.

Размерът на наградите се определя според позицията ви в класацията. При междинните класирания призове получават класиралите се на места между 1 и 100 играчи, като премиите варират между 5 000 лв. и 75 лв.

При генералното наградите са по-крупни и там ще бъдат отличени само първите 10 класирали се, а призовете варират между 8 000 лв. и 750 лв.

Всички награди се получават под формата на free bet/безплатен залог в профила на клиентите. Играчите могат да го ползват в секциите Спорт и На живо.

Играйте в Уинбет

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай