Efirbet

Верификация на сметка в Winbet

Видяно 1253 пъти
Winbet - Качване на документи

Уинбет е реномиран букмейкър, който развива дейността си, съобразно всичко законови изисквания. Компанията има лиценз за организиране на хазартни забавления, издаден от Държавната комисия по хазарта (ДКХ). Това гарантира сигурността на потребителите и означава, че всички клиенти в сайта трябва да се съобразяват с правилата за игра. Най-важното от тях е изискването да верифицирате профила си. В този текст ще ви покажем как да го направите.

Посетете Winbet


Защо верификацията е важна?

Процедурата по верификация се налага на всеки клиент, който желае да играе, съобразно всички законови изисквания. Без да я осъществите, няма да може да теглите пари от сметката си, дори да генерирате печалби. Ако се чудите защо букмейкърът има такова изискване, отговорът е съвсем прост: В името на вашата сигурност. Само по този начин компанията може да гарантира истинската самоличност на хората с регистрирани профили, които играят на сайта. Верификацията гарантира, че в хазартните забавления наистина се включват само пълнолетни лица. От друга страна, когато дърпате пари от акаунта си, Уинбет ще може да са убедени, че ги изпращат наистина на вас.

 

Как да верифицирате профила си в Уинбет?

Макар и да звучи сложно, процедурата по верификация няма да ви затрудни изобщо. Това, което се изисква от вас, е да изпратите снимка от личните си документи на букмейкъра. Може да изпратите копие на личната си карта, задграничния си паспорт или на шофьорската си книжка. Имайте предвид, че ако изпратите снимка от паспорта си, букмейкърът ще поиска и допълнителни файлове, удостоверяващи постоянния ви адрес. Документите трябва да са снимани, така че цялата информация от тях да бъде четима. Необходимо е да са видими и оригиналните знаци, характерни за българските лични документи. Winbet изисква от вас да направите снимки на лицето и гърба на дебитната карта, с която зареждате акаунта си. Скрийте първите 12 цифри от номера на пластиката и оставете видими само последните четири. Обърнете внимание, че когато снимате гърба на картата, трябва да закриете последните три цифри – секретния CVV код, който е ключът към сигурността на сметката ви.

Има три начина, по които може да верифицирате профила си.

От системния панел

секция с документи в Winbet
Изглед от секцията с документи в сайта на winbet.bg

Няма нужда да чакате последния момент, за да потвърдите данните в профила си. Нашият съвет е да го направите още при извършването на регистрация в Winbet. Така ще може да залагате спокойно и когато регистрирате печалби, да ги изтеглите веднага.

  1. За тази цел трябва да се логнете в сайта и да отворите менюто към Уинбет регистрацията си от горния десен ъгъл на екрана.
  2. От падащото меню изберете опция „Профил“ и след това идете в секция „Документи“.
  3. Ще видите три полета: Документ за самоличност, Дебитна карта и Друг. Последният ще ви е необходим, ако желаете да идентифицирате самоличността си с документ, различен от паспорт, лична карта или шофьорска книжка.

Внимание: Имайте предвид, че снимките трябва да са във формат jpg или png, а размерът им не бива да надвишава 6 МВ.

Чрез чата на живо
Вторият вариант е да потърсите директно служителите по поддръжката на Уинбет.

  1. След като стартирате Чата на живо, в долния му ляв край ще забележите поле „Опции“. Щом го натиснете, ще видите линк „Изпрати файл“. От него ще може да прикачите нужните файлове.
  2. Предупредете оператора на Уинбет за какво става въпрос. Имайте предвид, че това не е начинът, чрез който документите ви ще бъдат обработени най-бързо.

По имейл
Може да изпратите исканите от вас снимки чрез имейла, с който сте се регистрирали. Трябва да го направите на адрес support@winbet-bg.com. В Subject-а на писмото е желателно да упоменете, че става въпрос за документи за верификация. За по-бърза обработка, няма да е зле и ако в писмото напишете потребителското си име. Този метод се препоръчва за случаите, когато акаунтът ви вече е бил блокиран и нямате достъп до системния панел.

Върху който и от методите да се спрете, имайте предвид, че приемането на заявката ви може да отнеме 24 часа.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай